- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz
stewe780 #12454 üzenetére
Hihetetlen,hogy mennyire igazad van és mennyire rátapintottál sok probléma lényegére!!!!
Utálom én is,hogy az androidos mobilok csak főzött romokkal mennek igazán. De ez még nem is a fő baj,hanem az,hogy a nokiákat meg csúnyán lehúzzák a symbián miatt,pedig a symbián egy kiforrott,megbízható program,rengeteg lehetőséggel. Ha őszinték vagyunk nagyon sok embernek elég is lenne. A Szegedi hivatalos Nokia képviseletben azt mondta az ismerősöm,hogy még minimum 6 év van a symbiánban. Főleg van az a bizonyos 40 feletti korosztály,akinek bőven elég a symbis mobilja,és amikor áttéved egy androidos oldalra csak néz az ott elhangzó tuningoló "főzésekkel" kapcsolatban,felét se érti. Ha kérdez akkor meg beszólnak olyat neki,hogy kész égés. Már gondoltam arra,hogy jó lenne egy olyat topikot elindítani,ahol idősebb generáció lenne,hogy megkíméljük magunkat a beszólásoktól. Vagy nincs igazam???
-
blt.62
őstag
Leírnátok,hogy az OVI-ban hogyan lehet átállítani a készülék típusát?
Hol találom meg,és mi a folyamata? -
blt.62
őstag
Az OVI-val kapcsolatban kérdeznék én is. C7-m volt amikor először kapcsolódtam az OVI-hoz,és működött is minden,rengeteg játékot és témát töltöttem le rá. Most hogy N86-ba van a sim kártyám,automatikusan felismeri hogy másik telcsire kell a táma nem a c7-re? Vagy be kell állítani valamit?
Az N8-l nincs gond,mert ugyan az mint a c7. -
blt.62
őstag
Kiakadtam!!! Miért van az,hogy egy ilyen baromi jó mobilnak mint az N86,ennyire esik az ára? Itt Szegeden már 40-45 ezer között is adják őket,és újszerű állapotban vannak.Bő egy hónappal ezelőtt vettem az enyémet 75-ért és már 30-at buktam rajta. Viszont vannak olyan nokiák,mint pl:az N86,amik nem mennek 30 alá sohasem. De az n86 is két éves. Tudom,hogy ez így van amikor ennyire fejlődik a mobilvilág,de mégis bosszantó. 40-ért adni az n8-t és a c5-t????? Hol van ez a két mobil tudásban??
-
blt.62
őstag
Tudnátok még abban segíteni,hogy a fiamnak vettem egy N86-t és a kijelzőn ez van?
- Indító ikonok-- alatta:- Mára nincs naptárjegyzet
- Állítsa be az e-mailt
- Ossza meg fényképeitAz utolsó kettőt hogyan tudom eltávolítani,hogy ne legyen kint a kijelzőn?
Tudom,hogy itt sokkal okosabb telcsi tulajok vannak,de biztos sokatoknak volt symbiános hagyományos mobilja,és nincs már időm utána nézni,mindjárt indulunk.
-
blt.62
őstag
Oké,de képzeld először semmit nem reagált a Hard resetre,mérgemben leraktam az asztalra,és 2-3 perc után ki-be kapcsolta magát és minden megjavult. Felhívtam itt Szegeden a Nokiát és a szervizes srác azt mondta,hogy ez gyakorlatilag nem lehetne. Mindegy az a lényeg hogy megjavult.
-
blt.62
őstag
válasz
Sn00PiG #12254 üzenetére
Az a gondom,hogy el se jutok a beállításokhoz,hiába kapcsoltam ki a telefont,csak a lezárókódos képernyő jön elő,és innen nem tudok továbbmenni. Beírom a régi kódom nem fogadja el,beírom az 1,2,3,4,5-t azt se fogadja el, Az 5. próbálkozás után 5 percre letilt. Teljesen kivagyok akadva mert nem soká indulnánk Görögbe,és nincs mobilom.
-
blt.62
őstag
Szio!
Segítsetek légy szíves! Az N8-on megváltoztattam a lezárókódot egy saját kódra. Most vissza akartam állítani 1-2-3-4-5-re,és nem fogadta el,azóta a saját kódomra se nyílik ki hanem kód hibát jelez,és 5 percekre lezárja a telefont. Mi lehet ennek az oka,és mi a megoldás? A gyári kódja az 1,2,3,4,5??? Mit csináljak? Amikor állítottam benne volt a sim és mem.kártya,gondolom ezeknek nem kell benne lennie.
Most ha bekapcsolom alapból kéri a Lezárókódot,és nem tudok belemenni a menübe. -
blt.62
őstag
válasz
stewe780 #12118 üzenetére
Az enyém ugyan ezt csinálja. Nagyon sokszor beszóltak már,hogy miért kapcsolom ki a hívást???!!!!. Már komolyan úgy berágtam tegnap is,hogy lehet e miatt kell megválnom tőle. Egyszerűen hihetetlen,hogy a Nokia "csúcs" gépe ilyeneket produkál. Akkor veszek egy középkategóriás Nokiát,és ilyen nem lesz sohasem. Abban a kategóriában tökéletesek.
-
blt.62
őstag
válasz
bringasisti #11899 üzenetére
Az ilyen ügyek miatt mennek el az emberek a nokiától!!!! Több barátom is.
-
blt.62
őstag
Szio!
tudnátok segíteni,hogy az OVI-ban 1 hetes frissítés van beállítva a naptárnál..Hogyan tudnám ezt kikapcsolni,hogy ne csináljon adatforgalmat? Leírnátok a folyamatát,mert olyannak kellene elküldenem aki nem igazán ért az okos mobilokhoz. -
blt.62
őstag
Szio!
tudnátok segíteni,hogy az OVI-ban 1 hetes frissítés van beállítva a naptárnál..Hogyan tudnám ezt kikapcsolni,hogy ne csináljon adatforgalmat? Leírnátok a folyamatát,mert olyannak kellene elküldenem aki nem igazán ért az okos mobilokhoz. -
blt.62
őstag
Szio!
Ti hallottatok arról,hogy pl, a külföldről behozott nokiáknál ha nincs garancia papírja,akkor is adnak garanciát rá a gyártási szám alapján??? Ezt olvastam itt a fórumon,hogy jár rá a gari itthon is,ez valami Uniós egyezmény. Igaz lehet ez?Az OVI áruházban találtam valami újjlenyomatos progit,amivel gondolom nyitni-zárni lehet a telcsit. Ér ez valamit?
-
blt.62
őstag
Szio!
Segítsetek légy szíves! A barátom (még nem fórum tag,mert nyaralás előtt vette a telcsijét,és most is külföldön van,élete első okos telcsije), vett egy N8-t ,de most ismerkedik vele. Az OVI Áruházt beállították neki a gsm boltban,és kérdezi,hogy elmentette az OVI-ban a névjegyzéket,naptár és jegyzet bejegyzéseket. Hol tudja ezeket megnézni? Ha telefont cserél akkor a másik mobilra átlehet az OVI-ból másolni ezeket?
Gondolom biztos van itt olyan fórum társ,aki ért ehhez. Köszi -
blt.62
őstag
Szio!
Tudnátok olyan programokat ajánlani amik hasznosak az N8-ra,az Ovi áruházból?
Gondolok itt nagyon mutatós és frankó Témára, és más progikra.Ui: Láttam letölthető újjlenyomat programot, jó az valamire? Működik?
-
blt.62
őstag
Nem hallottátok,hogy jelenik meg a közeljövőben olyan csuszkás mobil mint pl Nokia E66,csak szebb kijelzővel,jobb aksival,és komolyabb média tudással? Android vagy symbiános?
-
blt.62
őstag
Szio!
Programokat akarunk felrakni az N8-ra,de hiába küldtük el a sorozatszámot,több helyre is már több mint egy hete nem jön válasz. Mi lehet ennek az oka? Az N97-nél ez pár óra volt. -
blt.62
őstag
Szio!
1, A képernyőkímélő órát ha használom akkor jobban fog merülni az aksi? Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalat?
2, A kijelző fényerejét ha maximumon használom,akkor 1 napot kibír az aksi,átlagos használat mellett? -
blt.62
őstag
Szio!
Érdeklődnék az SPB időjárás frissítéssel kapcsolatban. Eddig a Voda interneten keresztül frissítettem,de hétfőtől lesz a lakásban Ruter,és mit és hogyan állítsak be ha wifin keresztül akarom frissíteni? -
blt.62
őstag
válasz
peugeotmate #10777 üzenetére
Hát igen! Kinek a pap,kinek a papné. Nem életbevágó a mozgó háttér,csak már kicsit más lenne ez az unalmas symbián képernyő. Gondolom a Galaxy S-be is azért rakták a ferde szeműek,mert látványos. Az meg,hogy nekem tetszene csak egy dolog. Sokan azért vesznek komoly mobilokat,hogy játszanak rajta,filmet nézzenek,stb. Holott mindannyian tudjuk,hogy ezekre van sokkal jobb megoldás. Attól vagyunk szépek,hogy mások vagyunk.
-
blt.62
őstag
Tudnátok pár olyat témát ajánlani ami jól néz ki az N8-on?
-
blt.62
őstag
Szio!
Mostanában olyat csinál az N8-m,hogy hívás közben nem kapcsolja ki a kijelző érintés tiltását,és a fülem hozzá ér a kijelzőhöz és bekapcsol funkciókat, vagy eldobja a hívást,vagy bekapcsolja a kihangosítást. Ritkán csinálja de ma 3-szor. Van erre valami megoldás? -
-
blt.62
őstag
válasz
Kvazár #10656 üzenetére
Igazad van,marad a wifi!!
Viszont van egy gondom. Fényképezéskor (10 képből 6-nál) homályos a kép 3/4 része. Mintha köd,vagy füst lenne rajta. Először arra gondoltam,hogy az újjam ér a lencsébe,de nem. Már amikor megfogom a telcsit,egy ködös folt lesz rajta.Aztán ha csak két újjal fogom,arréb viszem,várok kicsit és kitisztul. Mi lehet ez????? -
blt.62
őstag
Ez az "Ovi Store" hogyan működik? Ingyenes a programok letőltése? Kell hozzá komoly internet előfizetés? Nekem csak 100mb-os van.
-
blt.62
őstag
válasz
Kvazár #10647 üzenetére
Igazad van a fényerő ügyben,mert minek levenni a fényerőt amikor sokkal szebb a kjelzője teljes fényerőnél. Nem tudom,hogy létezik e hozzá asztali töltő ami telefontartóként is használható,mert akkor állandóan fullon lenne. Ezek az aksik meg pont azt szeretik ha mindig töltik őket.
-
blt.62
őstag
válasz
Kvazár #10643 üzenetére
Köszi szépen a precíz válaszod. Tudom sokan dilisnek nézik az embert az embert pl. a mozgó háttér miatt,de sokan vagyunk akik szeretik ha "látványos" a mobiljuk. Ezzel van más gyártó is így,mert a Samu SGS-ben is van mozgó háttér menü,sőt 3D-s is. Pont ez a gondom az egyik haverral,mert neki SGS-e van és állandóan blamálja az N8-at hogy hiába most ez a Nokia zászlóshajója, nem látványos a kijelzője mint az övének.
Én nagyon megszerettem az N8-t és egyáltalán nem bántam meg,hogy lecseréltem a C7-t erre. Egyedül a fényképezést kell megszoknom,mert valahogy mindig rosszul fogom meg alapból,és fél kép nem látszik az ujjamtól,csak egy homályos folt.
Egyébként vannak olyan beállítási lehetőségek amikkel meglehet hosszabbítani az aksi időt? -
blt.62
őstag
válasz
Kvazár #10618 üzenetére
Nagyon nagy eltérés van az elkészített képek között a kijelzőn nézve,ha 12mpix-ről, 9 mpix-re állítom a minőséget?
Tudtok mondani valami igazán mutatós témát rá?
Ha jól tudom akkor nem létezik olyan program rá ami időhöz állíthatóan ki és bekapcsolná az N8-at? Gondolom mozgó hátteret sem lehet rakni rá?Bocsi de ezeket mások is kérdezik,4-n vagyunk boldog N8 tulajok.
-
blt.62
őstag
Megvettem az N8-t és nagyon tetszik,mert szinte mindenben ugyan az mint a C7,de kamerában lealázza a többi mobilt is. Jobban tetszik az alakja is,mert férfiasabb mint a C7. Viszont azt meg tudnátok mondani,hogy az N8-nál be lehet állítani,hogy teljes kijelzőn mutassa a fényképezendő részt?
-
blt.62
őstag
A gyári független N8-nak mekkora a belső memóriája? 8-16 Gb? Ezt meg lehet nézni a menüben valahol?
-
blt.62
őstag
Valaki a 10560-ra?
-
blt.62
őstag
Szio!
Lehet,hogy sokan bolondnak tartanak (mert nem a Samu Galaxi S-t veszem),de holnap elcserélem a C7-m egy N8-ra, némi kp-val megtoldva (20 ezer).
Én mindig symbiános voltam és ez az új symbián nekem nagyon bejön,csak a C7-nél hiányoltam az autófókuszt,és a jó kép és videó minőséget. Ha jól tudom (igaz nem próbáltam) a C7 nem játszik le HD videót csak az N8.
Kérdeznék tőletek pár dolgot mert ma este kell választ adnom az üzletre.
1, Valóban baromira sb zép képet és videót készít az N8-s?
2, Este is lehet vele elfogadható képeket készíteni?
3, Milyen az N8 zenei része? Kihangosítva szól legalább úgy mint a C7 két hangszórója?
4, Fülessel hallgatva van elég dinamika és hangerő? Vagy rakni kell rá valami külön progit?Előre is nagyon köszi a válaszotokat,és ha lesz elég pozitívum akkor holnap üdv, a klubba.
-
blt.62
őstag
-
blt.62
őstag
Átlagos használattal kibír az aksi 2 napot?
-
blt.62
őstag
Szio!
Szerintetek megéri egy 3 hónapos,független,karcmentes C7-re adni 35 ezret,egy független,karcmentes 3 hónapos N8-ért? Jobb az N8 ennyivel?
A C7-et 40 ezerbe számolnák be,így 75 lenne az N8 ára. -
blt.62
őstag
válasz
Quasi_modo #8277 üzenetére
Szio!
Az SPB Mobile Shell.miben jobb mint az N8 új symbis kezelőfelülete? -
blt.62
őstag
válasz
Pola-Roid #8177 üzenetére
Nem is értem,hogy egy ekkora múlttal rendelkező,tapasztalt cég hogyan tud egy "csúcsmobilt" így legyártani. Miért nem raktak bele egy komoly 480*800-s kijelzőt,ami közt és az N8 kijelzője közt akkora a különbség,hogy le se írom. Rakj egymás mellé egy HTC Desire-t és egy N8-t és lehidalsz a különbség láttán.
-
blt.62
őstag
Az N8-ra is lehet mozgó hátteret rakni mint mondjuk a Desirén van?
-
blt.62
őstag
A Samsung SGS és a HTC Desire kijelzőjét láttam azok valóban nagyon szépek. Főleg a HTC kijelzője tetszett meg,csak nem volt magyar menüs. Most azonban itt az eladó mobilok között találtam Desirét teljes magyar menüvel,igaz a Desire HD menüjét és a gyári magyar nyelvét rakták rá. Csak ezek androidos telcsik,én pedig mindig symbiános voltam. Ezért is ragaszkodnék az N8-hoz,csak megzavart hogy annyira lehúzták a kijelzőjét a fórumokon a másik kettővel kapcsolatban. Vagy felejtsem el őket,mert van olyan szép az n8 kijelzője is?
-
blt.62
őstag
Szio!
Segítsetek légy szíves mert vitában állok egy illetővel aki azt állítja,hogy az N8 kijelzője látványosan sokkal csúnyább mint az SGS, vagy HTC Desire super amoled kijelzője. Ez valós lenne,hogy ennyit jelent a super amoled minőség? Direkt azért vártam az N8-ra,hogy végre a Nokiának is legyen egy gyönyörű kijelzőjű mobilja. Mert ha nem sokkal szebb mint az N97-é (most az van) akkor nem cserélem le. Várom megtisztelő válaszotok! -
blt.62
őstag
Szio!
Nem akartam vihart kavarni a C7&N8 választási dilemmámmal,csak érdeklődtem ugyan is nincs nagy árkülönbség(használtban) a két mobil között és ezt rendkívül furcsának találom,hisz az N8 most a Nokia zászlós hajója.Itt Szegeden 80-85 között adják mindkét mobilt.
Ami nekem fontos volna:
1, Nagyon szép kijelző
2, Nagyon jó anyagminőség és össze szerelés
3, Nagyon szép képek és videók
4, 2-3 napos aksi idő
5, Jó naptár és jegyzet funkciók. (Habár azt hallottam,hogy az új symbián már nem mutatja a naptárbejegyzést ha bekepcsolom a naptár menüt)A GPS nem kell (van külön), az Internet is csak arra kell,hogy frissíteni tudjam az időjárást.
Gondolom ezekre alkalmasabb az N8 mint a C7. -
blt.62
őstag
válasz
peugeotmate #7515 üzenetére
Szio!
Az N8 is van olyan szép,és remek anyagminőséggel össze szerelt mint a C7? Mert N8-t vennék inkább,mindig N-s nokiákat használtam az utóbbi 3 évben. -
blt.62
őstag
Szio!
Az N8 minden tekintetben kenterbe veri a C7-t? -
blt.62
őstag
Szio!
Nokia N8-l kapcsolatban tudtok nekem tanácsot adni? Olyan sokan lehúzták,hogy az ember már azt se tudja hogy mit csináljon. Médiában,kijelzőben,aksiban erős? A Gps,internet nem játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- OpenWRT topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest