- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardaden123
csendes tag
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
blt.62 #12411 üzenetére
Mégse mentél görögbe?
Normál böngésző kell hozzá (PC-n), a telefonon lévő Ovi Store az tudja, hogy milyen telóról fut, és ahhoz keres...
Böngészőben meg fent jobb oldalt a készülék típusát átállítod. De nem mobilos böngésőből, mert az automatikusan izzítja a Store-t, hanem PC-n. -
attisx
addikt
válasz
blt.62 #12273 üzenetére
Mégiscsak újra N86 lett?! Jó választás!
Email: Ráböksz ott a homescreenen, és a popup-on elvileg van kikapcsol/elrejt opció.
Megosztás: Szintén belépsz hs-ről Opciók/Beállítások/További beállítások/Megjelenítés készenlétben/... (Ezt külön-külön be kell állítani mindegyik a listán szereplő szolgáltatásra (flickr, vox, ovi))
-
stewe780
őstag
válasz
blt.62 #12160 üzenetére
Ahogyan olvastam hívás indítás és fogadás pillanatakor nyom egy bill. zárt. Olyan gondolom, mint ha kézzel lezárnám, csak ez automatikus. Hiányként említik, hogy nem lehet automatikus infításba rakni, meg, de ezt már csak én gondolom, hogy ha le akarom rakni akkor fel kell oldani, csak utána tudom lerakmi a hívást. Ha megvettem majd beszámolok még róla.
-
gretzky77
veterán
válasz
blt.62 #12123 üzenetére
Nekem nem volt ilyen gondom még csak talàn egyszer amikor a vàllammal tartottam, de kézbe fogva nem! Pàrszor a gyerek tette le amikor beszélt de hàt ö 5 éves és ugye àllandoan mocorog igy ha ö telefonàl akkor az oldalsò billel lezàrom neki és nincs gond! Szerintem ez a legegyszerübb!
Màs : Nem akartam eddig mókolni a firmwarekkel de ez a belle felkeltette az érdeklödésemet az anna annyira nem mozgat de ez a belle igen,aki feltette annàt illetve bellet leirnà,hogy mi vàltozott az 1.2 höz képest!? Ezzel is elvagyok jelenleg nincs vele gondom! Ha felteszem mondjuk a bellet (angol nem gond ) de nem jön be vissza tudom tenni az 1.2öt vagy màr nem illetve ugye nem szeretném kinyirni kedvenc kis kütyümet, el lehet ezzel szarni a telòt? köszi -
Assdak
őstag
válasz
blt.62 #12050 üzenetére
Igen, mert azt hiszik a többi gyártó kegyesebb lesz. Haverom Galaxy S 2 -ese egyszer csak gondolt egyet, és törölt minden adatot a telefonról, azóta is baszhatja. Kapott egy másik készüléket, amiben az aksi fél napig sem bírja, gyér használat mellett.
Nekem céges iphone 4 néha gondol egyet és eldob minden jelet, nagy ívben leszarják a szervizben, mint ahogy azt is, hogy megvétel után 1 héttel kb elkezdett recsegni a hangszórója... Gondolod kicserélték? Pedig azt a telefont, telefonáláson kívül másra nem használnám. Így most húgom játszik vele, mert kb arra jó.. -
TaylorPro
addikt
válasz
blt.62 #11023 üzenetére
Hi!
Weben az ovi fiókban ott van minden ha fel van szinkronizálva. Tehát telefon nélkül a weben is meg tudja nézni. A telefonon van egy olyan pont hogy szinkronizálás. Ott belehet állítani hogy mit, és milyen időközönként szinkronizáljon. Nekem napi automatán van. Ha valami változik egyből frissít. Jó dolog. Az új telóval a berigizett adatokkal leszinkronizál és kész is.
-
Kvazár
őstag
-
TooN
aktív tag
válasz
blt.62 #10794 üzenetére
blt62
Köszi a linket, jónak tűnik a tok, de most felbuzdulva, arra gondoltam, hogy amíg nem kezd el karcolódni, addig marad "pucér"
De ha hülye vagyok szóljatok!Akoneira
A bizonyos (gyártó)programok.hu-ról szedtem le és simán minden gond nélkül felment az SPB, mint kés a vajba. Nem kellett szignózni semmit.
-
peugeotmate
őstag
válasz
blt.62 #10776 üzenetére
Lesd meg az X7es tesztjét pl. itt a Mobilarénán, abból megtudod, hogy az Anna tulképp semmi lényeges változást nem fog jelenteni. Lényegében álló qwerty, kicsit jobb böngésző, új ikonok (amelyek nem feltétlenül jobbak). Nem valószínű, hogy a mozgó háttér kezelése megoldott benne (, de elég vicces, hogy ez mint probléma felmerül, és hsz.aid felében rákérdezel erre).
-
Kvazár
őstag
válasz
blt.62 #10648 üzenetére
Szerintem olyan nem létezik hozzá. Ahhoz kéne, hogy legyen rajta érintkező sor, ami meg nincs.
Bár a Kínaiak csodákra képesek: bölcső N8-hoz. Amiben az a legszebb, hogy még hely is van benne a tartalék akkumulátor töltéséhez is. Csak kár, hogy gari vesztés nélkül az nem cserélhető.
Vagy egy másik Kínai csoda tartó: [link] Ennél meg azt látom jó dolognak, ha lebillented róla a telefont és a töltő csatija beleszakad a telefonba...Egyébként energia takarékosság jegyében a wi-fi erejét is vissza lehet venni, ha jó tudom. Ami azért eléggé letudja rontani a "felhasználói élményt".
-
MC Pite
veterán
válasz
blt.62 #10645 üzenetére
Aksit azzal kíméled, hogy fél-egyóránként szedi csak leveket, egy hülye programot ntegyél ezért fel.
Kikapcsoltatni lehet, be z ébreztő kapcsolja a telefont.
Én a nokia situationssal otthoni gsm cellában estére offlinera állítottam, de az akssinakgkb édesmindegy, 2 napot kibír, hármat nem kockáztatom, mert párszor esti navigálás vagy sportstracker log vagy zenehallgatást már nem fért bele.
Nokia default téma, spb weather és nokia favourite apps-ot próbáld ki, letisztult(symbian topicban nemrég linkeltem, ott láthatod). Üveggyöngy hátterek is vannak de azokat passzolom.Szerk: közepes fényerő esetén működik igazán jól a gyári fényerőállítás, ne érdemes elállítani.
Nem, marhárnem szereti egy akksi sem haállandóan töltve van - a töltések számától függ az élettartama. Én pl direkt min 2 naponta és 350mAh-s töltővel etetem - este mindegy nekem meddig tölt, de akksit jobban kíméli. -
Kvazár
őstag
válasz
blt.62 #10645 üzenetére
Úgy kell fogni a telefont, hogy egyetlen ujjad se legyen a kamera, vagy a vaku felett, mert az tönkreteszi a képet. Ha csak a telefonházat fogod felette, az is bezavarhat.
És amint megtanultál rendes képet csinálni, kérd meg az SGS-es haverodat, hogy fényképezzetek le valamit, és hasonlítsátok össze a két képet. Utána majd megérti, hogy mire való az N8.(Sony fényképezős haverom toporzékolni kezdett amikor az ő 14 mp-es képeit össze hasonlítottuk az én 12 mp-es képeimmel.
Totál kiakadt azon, hogy minek vett külön fényképezőt, ha egy telefonnal is jobb képeket lehet csinálni. Oks, nem egy DSLR-je volt, de elég ígéretesnek nézet ki az a gép is.)
Aksi időre meg sok beállítási lehetőség van, de szerintem azok alkalmazásával csak magaddal szúrsz ki. Pl. mi értelme levenni a fényerőt? Értem én, hogy 1 nappal tovább fogja bírni az aksi, de cserébe ne lássam, hogy mit ír ki? (Erős túlzás...)
-
Kvazár
őstag
válasz
blt.62 #10640 üzenetére
"Nagyon nagy eltérés van az elkészített képek között a kijelzőn nézve,ha 12mpix-ről, 9 mpix-re állítom a minőséget?"
Az az igazság, hogy nem akarok butaságot mondani, de az enyémen nincs semmilyen különbség sem a két kép között. Csak levág az aljából és a tetejéből, és máris 9 mp-es wide képet csinál. Kicsit pontosabban: a szélességének a felbontása mind a két esetben azonos, csak a magasság felbontása kisebb a 9 mp-esnél, és a képen is egy annyival kevesebb rész látszik.
Igaz, az én telefonomra már 1-2 módosító progi fel van téve, ami esetleg ezt a részt is érintheti. Ezért nem vagyok biztos abban, hogy a szűz telefon milyen képet csinál.
Ha tévedek, akkor majd a többiek úgyis kijavítanak ...Téma választásban többet nem tudok segíteni. Szerintem elég sok linket adtunk hozzá. A többit már a te ízlésed szabja meg. (Nem vagyok sem profi, sem amatőr stylelist. Nem tudom megmondani, hogy neked mi a jó...)
3: Olyan progiról nem tudok. De, vannak olyan progik, melyek az üzemmódokat állítgatják automatikusan, vagy időre programozva.
4: Passz! Volt már itt valaki aki mozgó hátteret keresett, de nem emlékszem, hogy mi lett a végső eredmény.
Ha sokat számít neked a telefon kinézete, akkor viszont ajánlok hozzá pár progit, ami jól tud jönni és elég látványos is.
[link] : Nokia Sleeping Screen
[link] : Nokia Bubbles
És a különböző ablak kezelők: N-desk, vHome, SPB Mobile Shell.Kb, most ennyi jutott az eszembe.
-
Kvazár
őstag
válasz
blt.62 #10614 üzenetére
Igazából még eddig nem kaptál pontos választ.
Na, majd most:
Ha 12 mp-es képre van állítva, akkor 4:3-as képet csinál, ezért van a fekete rész a két oldalánál. Ha 9 mp-esre vissza veszed akkor fog wide képet csinálni, ami kitölti a kijelzőt. Váltani a legegyszerűbben úgy tudsz, ha fényképező módnál, a kijelzőn két ujjadat szét húzod, ekkora 12-ről 9-re vált, vagy össze, ekkor meg 9-ről 12-re vált át.
-
Kvazár
őstag
válasz
blt.62 #10560 üzenetére
Az a gond ezekkel a kérdésekkel, hogy egyén függőek a válaszok:
1: Bár erre nem tudok válaszolni, mert ezt nem értem: "... baromira sb zép képet ..."
2: Szerintem, igen! [link]
3: Passz, C7-tel nem volt még dolgom. De, N95-2-höz képest szebben szól. A házimozi rendszeremhez képest viszont vacakul ...
4: Én Folderplayer-t használok, mert azzal mappa szinten tudom a zenéimet kiválasztani. De a gyárival sem volt gondom, de ha egy mappába összeválogatom az éppen aktuális kedvenc zenéimet, akkor azt azzal nem tudom lejátszani a kívánt összeállítás szerint. Igaz, ha lejátszási listákat hozok létre, akkor meglehetne oldani. De arra kinek van ideje...Ricardo: Feketében, max. azért tűrhető, mert akkor nem annyira kirívó.
Most röhögni fogsz, de nekem az N8 még pink-ben is tetszik. Nem csak kékben, narancsban, vagy szürkében. -
-
MC Pite
veterán
Az eee pc-m 9""on 1024 pixellel egy nagyon durván pixeles valami az X6-omhoz képest. Ugyamár, az N97eden hol a fenébe láttál pixelesedést, vagy nem elég éles képet? Mire kevés a felbontás? Néha 1-1 rövid bejegyzést piiben olvasok el, a szemem majd kifolyik, de ez az 1-2mm magas betűknek köszönhető.
Használtam 2-3 órát a desire-t, és nem éreztem sehol sem hogy fú, hát ennek jobb a felbontása. Ha azt mondtad volna hogy az is nhd, elhiszem. Tán még a 320×480at is, bár ezt még nem láttam élőben. Ha azt mondod hogy 2mpixeles, azt is elhiszem.
Majd megnézem HD-n, tüzetesen; de sem kép, sem net alatt nem láttam azt sem jobbnak, csak nagyobbnak. Igaz, az már 4,3 a 3,2 helyett. De 3,5-re marhára elég szvsz az nhd. -
-
Sarlon
aktív tag
Mozgó háttér.. Ez annyira aranyos, h neked ez a fontos egy N8 ba
Arra továbbra sincs senkinek ötlete, h a QT miért nem tudom telepíteni?
De ez előtt találtam egy QT mappát, most semmi, az nem azt jelenti, h nincs telepítve?
Amúgy a Layart sem tudom feltenni, azt hittem azért nem, mert nincs fent a Qt -
Kvazár
őstag
1, Nagyon szép kijelző
Hát ott most gondok vannak.De, ha jól választasz, akkor szép a kijelzője.
2, Nagyon jó anyagminőség és össze szerelés
Ez pipa.
3, Nagyon szép képek és videók
Ez is pipa.
4, 2-3 napos aksi idő
Ezt felejtsd el.Bocsi!
5, Jó naptár és jegyzet funkciók. (Habár azt hallottam,hogy az új symbián már nem mutatja a naptárbejegyzést ha bekepcsolom a naptár menüt)
S3-ban sokan szidják, és tényleg vettek ki belőle dolgokat a régihez képest. Bár ez mind a kettőben azonos.Összesítve az elvárásaid teljesülései:
C7:1,5/5
N8:3/5
(Az értékelés az én véleményem szerint történt, és nem reprezentatív. Mások véleménye ettől eltérhet, és a véleménymódisítás jogát fenntartom.)
Így én azt mondom a kettő közül az N8 a jobb, bár ha a kamera nem nyom sokat a latba, akkor a droidok között is szétnézhetnél. Hátha akad egy 4/5-ös közöttük.
-
Just486
senior tag
Nem javaslom vagy ellenjavaslom egyiket sem. De a c7 meg az n8 majdnem teljesen megegyezik egymással. Az n8 csakis a kamerája miatt drágább, de ez meg is látszik, mert nincs olyan egetverő árrés a két telefon között.
gyurmau: Kingston, ilyen fém háza van - nem tudom a nevét. De az, hogy felismeri -e továbbra is leginkább attól függ, hogy milyen fájlrendszerre van formázva az eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest