- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsa74
aktív tag
válasz
Namelesske #31022 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm , a kijelző koppintásos módszerrel működik a dolog
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni.
Páromnak van egy Lumia 520-as készüléke,pont most 1 éves.
Zenehallgatás közben vissza akarta léptetni a zenét,de sajnos egyik pillanatról a másikra a bekapcsoló gomb nem működött.
Azóta sem működik,nem reagál semmire.
Hátlapot levettem,de igazából a gomb nincs beragadva.
Akksi ki,majd be és nem lehet bekapcsolni.
Viszont resetre reagál,és így tudom csak bekapcsolni.
Ezért végképp nem tudom eldönteni,hogy a bekapcsolás gomb lehet rossz,vagy valam szoftveresen nem stimmel.
Kamera gomb megnyomásával tudjuk most oldani a kijelzőt.
A problémák előtt a készülék frissítette magát.
Ha valakinek lenne ötlete,vagy esetleg csak beállítási gondok vannak akkor örömmel venném a válaszát.Köszönöm szépen,s további szép karácsonyt kívánok! :-)
Üdv:
tecsa74 -
tecsa74
aktív tag
Szia!
Köszi szépen!Én úgy tudom a gyári az adatforgalmas.
Igazából nem az enyém a készülék,csak valakinek próbálok segíteni,s ígértem neki,hogy rákérdezek.
Ez az első okos készüléke,s nem találja a navigációt.
Nekem meg androidos készülékem van,egészen más,így nem tudom nála hol kell keresni,hogy működik,s külföldön is működik rendesen. -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy ehhez a készülékhez lehet e vásárolni valamilyen jól működő navigációs szoftvert?Fontos lenne,hogy ne adatforgalmas legyen.Ha valaki tud,illtve használ,megköszönném válaszát.
Üdv.:
tecsa74
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest