- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
válasz
krisztian922 #9689 üzenetére
Beállítások > nyelv és terület.
-
vlcsko82
senior tag
Hy all
Olyan gondom van,hogy nem telepíti a notim (Win7 32bit) az 520-om
milyen driver kell hozzá vagy tudna nekem linkelni egyet valaki ?
-
Den96
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy mobilnetnél néhány oldalt csak 90%-ig tölt be, és nem jelenik meg semmi? Ez van múlthét péntek óta (akkor vettem). Előfordult ilyen mással is? -
bear_
aktív tag
válasz
krisztian922 #9684 üzenetére
A telefon régióját kell váltogatni, nem az accountét, az előbbit pedig akárhányszor tudod.
Amúgy jók ezek a free-napok, csak ma 2000Ft értékben "vásároltam"
-
xxSanchez
őstag
válasz
krisztian922 #9684 üzenetére
Ez hülyeség szerintem, én egy hete is váltogattam a régiót meg ma is minimum 5x.
-
krisztian922
tag
Jól olvastam, hogy régiót váltani 3havonta lehet? Mert akkor nem éri meg ezekért
De kössz az angry birds tippeket, észre se vettem volna o.o nem tudom milyen időközönként vannak random/nem random játékok ingyen de egy pár nap market nézegetés után feladtam, hogy lesz értelmes -
cattus
addikt
Itt is felteszem a kérdésem, hátha.
-
xxSanchez
őstag
Mai ingyenes játékok és alkalmazások:
Cut The Rope: Experiments - Magyar
Angry Birds: Star Wars - Magyar
Angry Birds: Space - Magyar
Angry Birds: Seasons - Magyar
Angry Birds: RIO - Amerika (U.S)
Angry Birds: Star Wars II Anglia (UK)
Angry Birds - Magyar
Amazing Alex - Anglia (UK)
Cut The Rope - Pakisztán
Insider Pro - Amerika (U.S)
Runtastic - Kína (CN)
Pencil Blade Premium - Amerika (U.S)Ahhoz, hogy mindet le tudd szedni állítsd át a telefon régióját arra ami a játék mellett szerepel.
-
muratomi1
senior tag
Ez a lista a WP8 app lista. Tudom nem mindegyik megy az összes készüléken ezért is írtam oda, hogy egy rétegnek hasznos(pl. Lumia okostelefonnal rendelkezőknek). én szamszung appal nem találkoztam mert már be van téve telefonként az 520-as a májkroszoft oldalán így azokat nem tudom megnézni.
-
szoporiz
tag
A cut the rope Exp is ingyenes
-
Redome86
tag
Sziasztok!
Örömteli hír: megoldódott a telefon összekapcsolása XP-vel!!!
Megoldás: a Microsoft honlapjáról letölteni és frissíteni a Media Playert.Jippííí
Már csak valami DRM mentesítő programot kellene találnom.
Javaslatok? -
Devas
őstag
válasz
DarthRoni #9644 üzenetére
Jah és az 525-ről kb még semmit sem lehet igazán tudni. Túl sok a pletyka, szerintem hamarosan még idén várható lesz, de amíg hivatalosan nem rántják le róla a leplet, addig ne vedd készpénznek se az 1 GB RAM-ot, sem egyebet amit olvasol róla. Lehet nem is lesz olcsó annyira, ki tudja. Az ember nem tudja mit hihet el és mit nem.
-
Devas
őstag
válasz
DarthRoni #9644 üzenetére
Ha utcán vagy, mire betölt az alkalmazás már tudja is a poziciódat (kb 5 másodperc). Méterre pontosan navigál. Überfasza, komolyan.
Jah, és mivel nincs iránytű a készülékben, javasolt mozgásban lévő járműről indítani a navigálást, mert a cucc nem tudja az út melyik oldalán vagy és hajlandó a másik irányba terelni, hogy fordulj meg. De ez szerintem senkit nem zavar.
-
szoporiz
tag
Sziasztok
Le lehet a telefont némítani?
Ne rezegjen ne csörömpöljön.
Milyen video fajtákat játszik le?
Van olyan ébresztő ami saját zenét játszik le?
Internetböngészőt tudnátok ajánlani az ie-n kívül?
Üdv! Zoli -
blackmoto
senior tag
Pardon.
Rossz helyre ment a válasz, de a lényeg amit írtam, akit érdekel hátlap!
Én az Edigitalnál rendeltem egy piros és egy sárga hátlapot. Darabja 1990Ft. Ingyenes átvátellel Pick Pack ponton. Szerintem most ez a legkorrektebb ajánlat, annak aki nem Nokia Care üzlet környéken lakik. Bár rég olvastam róla, így nem tudom, hogy ott vajon mg mindig 1500Ft-e. mint pár hete volt.
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Az xbox játékok csak net kapcsolat mellett működnek?
Mert letöltöttem az Angry Birds mert most ingyenes. Valamint az csak egy darabig ingyenes, és valamennyi idő múlva ki kell fizetni?
-
yazid
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kerdesem hogy van a marketbe Lumiaandroid alkalmazas azt ha leszeded lehet a menut a mappakat vele android tipusra ?
koszi
Attila erdely -
muratomi1
senior tag
válasz
old rocker #9649 üzenetére
Leírnád melyik frissült?
-
Hammy
tag
Épp most ingyenes az Angry Birds, feltelepül Lumia 520-ra?
szerk.: Megoldódott.
-
old rocker
veterán
7 frissítés fogadott az Áruházból, többek között a Here Map...
-
DarthRoni
tag
Köszönöm mindenkinek a segítőkész válaszokat!
Akkor lényegében ti is azt támasztottátok alá amit várnék ettől a telefontól, néhány butaságát eltekintve egy rendkívül gyors és megbízható technikaIgazából most már így is úgy is Nokia lesz, mert az androidtól a mostani telefon elvette a kedvem, az IOS-t meg nem bírom megfizetni
Még nem is hallottam a Lumia 525-ről, de ha tényleg 1GB rammal jön majd, talán érdemes lenne megvárni. Lehet tudni valami infót hogy mikor jelenhet meg?
Illetve még egy kérdés a Lumia 520-hoz: GPS mobilnet nélkül milyen gyorsan talál jelet? a jelenlegi telefonom net nélkül nem hajlandó jelet találni fél órán belül, amitől a hajam égnek áll. -
Buster17
addikt
válasz
galervin93 #9641 üzenetére
Tegnapelött nekem is elszállt a net.
Az oldotta meg a problémát hogy át tettem a kártyát másik telefonba és ott volt net. Vissza raktam és már nekem is lett. -
galervin93
addikt
Hali!
Olyan problémám volna, hogy - bár csak néhanapján kellene, nem folyamatosan -, de hiába kapcsolom be az adatátvitelt (max. seb. 3G, auto hálózat[T]), meg is jelenik bal felsőben a "3G", de nincs netem. Korábban működött, egyik napról a másikra nem. Bár nem zárom ki, hogy én állítottam el valamit, de nem rémlik, hogy ilyen helyen turkáltam volna a telóban (ami megy, azt nem szoktam berizgálni). Hol lehet a hiba? (Elnézést, tök süket vagyok minden ilyesféle témában...) -
Mr.Grincs
veterán
Tegnap felhívtam a Nokia pólus centert, megkérdeztem a sárga hátlapot, nem volt nékik raktáron, de tudnak rendelni 4-5 ezer ft közöt. Sajna nem.mindig jarok az arany János utca felé.
-
spyduck
nagyúr
válasz
DarthRoni #9632 üzenetére
Nekem iPhone 5-öm van, most vettem baratnomnek az Androidja helyett eg Lumia 520-at. Az Androidnal jobban, de meg az iPhone-hoz viszonyitva is tetszik. Bár egy Galaxy Note 3-ra palyazok most ami Androidos, ettol fuggetlenul ebben az arban a Lumia 520 es a winphone8 a legjobb valasztas sztem
-
Devas
őstag
válasz
DarthRoni #9632 üzenetére
Erősségek: Gyors, nem fagy, nem akad, megbízható, játékok hasítanak. Navigáció kiváló, de valami k*rvajó (offline!). Kijelzője nagyon kellemes. Telefonáláskor jól hallasz és jól hallanak. Fényképezés és videozás terén nem lehet okod a panaszra. Jó nyomkodni, beleszeret az ember, mennyire szép és gördülékeny. Csempék faszák nagyon, kiélheted a kreatívitásodat rajta. Az alkalmazásokat könnyebb megtalálni mert betűrendben vannak.
Hátrány: Nincs Led villanó, a gomboknak nincs háttérvilágítása. Kevesebb az alkalmazás. Nincs iránytű. Ébresztés hangereje fix. Van külön beszélgetési hangerő és globális hangerő. Globális az egy szívás, mert ha például játékkor lehalkítod és úgy felejted, akkor nem hallod meg ha csörög. A csörgés + rezgés sem úgy müködik ahogy kéne. Nem állíthatsz be jelzőőhangot az üzenetek érkezésekor, csak csengőhangokat, de az is körülményes. Nincs fájlkezelő, nem tudod törölni a szemetet (egyéb mappát). Nincs flashplayer, az Explorer nem tördel (mondjuk ezeket csak hallottam). Nincs előlapi kamera. Megapixelt nem szabályozhatod. Explorert néha körülményes bezárni. Előlap kicsit nyikorog és amikor visszarakod néha beragadhat pár gomb. Kijelzője könnyen törik. Kamera felett enyhén melegszik, például játék alatt. Valami Push üzenetekre panaszkodnak FB alatt, bár én még nem FB-ztem vele. Meg Viber kapcsán is olvasgatni itt panaszokat. Youtube alatt nem minden videot játsza le (nem tudom miért).
Egyebek: ha rákötöd a gépre sok lehetőséged nem adatik buherálni. Music, pictures, video mappába másolgathatsz és annyi (zenefájlok esetén a telefon az id3tag vagy mifene alapján azonosítja a fájlokat). Akksi üzemidő átlagos: ha egész nap játszol két akksinyit is megeszik. Átlagos használat mellett 1 napot bír az akksi. Ha annyit van a kezedben mint a régi butatelefonok és csak arra használod mint telefon, akkor akár 1 hétig is elmehet. Tömege könnyű. Egy kézzel is átéred a kijelzőt, ha nagyon nyújtózkodsz. Zsebben elfér, le lehet ülni vele. Wifi-je nagyon is rendben van, térerőt nem dobálja.
Ugyanolyan SoC van benne mint az Xperia M-ben. Dupla Krait magos, 305-ös Adrenoval megáldva. Ez már a Qualcomm 4. szériás chipsetje, azon belül S4 Plus. Játékok úgy hasítanak mint a 100 ezres androidon.
http://www.youtube.com/watch?v=61qZtkIBrPY
Őszinte véleményem következik: Mivel a WP8 még ilyen gyerekbetekségekben szenved, javaslom várj a Windows Phone-al még egy kicsit. Nyüstöld még az öreg droid-ot. Majd ha megjelenik a WP8.1, olyan telefont vegyél inkább. Lehet az 520 nem kapja meg (ki tudja). Ne feledkezzünk meg a hamarosan érkező Lumia 525 Glee-ről sem. Ami ennek a modellnek a pajtása lesz, a másik versenyző az olcsó kategóriában.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Majd a többiek kijavítgatnak, esetleg kiegészítik úgyis. Voltak dolgok amiket csak úgy olvasgattam, de nem próbáltam ki, vagy nem értettem mi az, de valahogy megjegyeztem, és leírtam.
Szal ezer bocs mindenkitől ha valami emeletes marhaságot írtam.
-
pitius
tag
válasz
muratomi1 #9600 üzenetére
Ezeket szintén fel lehet esetleg venni az APP listába.
The Football App
6tag Instagram kliens
GeoPhoto ha mentve van a fényképben a GPS pozició, akkor ezeket összeszervezi és a térképen, galériaként megjelenití
MetroTube korlátozásmentes trial (Youtube kliens)
Shazam Zenefelismerő
Tudományos számológép
WP Central fizetős, de a trial is kb. mindent tudJátékok
-
DarthRoni
tag
Sziasztok!
L520 tulajoktól szeretnék érdeklődni, hogy elégedettek vagytok-e a telefonnal?
Androidról váltanék WP-re, egyszerűen kiábrándultam a robotról, akad, lassú, megbízhatatlan, és a 4.0-tól már szinte túl bonyolult nekem. Ezért akarom kipróbálni a WP-t, és érdekelne hogy milyen előnyöket és hátrányokat tudnátok felsorolni.
átlag felhasználásra venném, net, fb, zene, néha játék és film, de a legfontosabb hogy stabil megbízható telefont szeretnék, mi a tapasztalatotok? -
patex1983
őstag
válasz
westcoastog #9629 üzenetére
Köszi, akkor hasonló lehet az ízlésünk
A CX-300-on pl rock zenét hallgatni kínszenvedés... Pedig szeressem... -
patex1983
őstag
válasz
westcoastog #9627 üzenetére
Na, ennek örülök
Milyen stílusú zenéket hallgatsz egyébként?
Nem zavaró utcán egy ilyen "nagy" füles?
Azért kérdem, mert én eddig csak agyba dugósakat használtam... -
westcoastog
veterán
válasz
patex1983 #9626 üzenetére
Nagyon patent, imádom, nagyon jól szól, elegendő a basszus, hangminőség nagyon jó, és kényelmes.
Legalább nem fájdul már meg tőle a hallójáratom, mert az agyba dugós nyomta egy idő után, pedig már elég régóta használtam agyba dugósat, de mindig is ez volt a baj, hogy fájt a fülem tőle belül. -
patex1983
őstag
válasz
westcoastog #9625 üzenetére
Az új füles hogy vált be?
-
Hammy
tag
válasz
westcoastog #9623 üzenetére
-
Hammy
tag
válasz
westcoastog #9609 üzenetére
Próbáld újra összekapcsolni az MS oldalán: https://profile.live.com/home/Services/
-
Redome86
tag
Nem értem...
Bemásoltam csengóhangokat (mp3) a ringtones mappába, de sehol sem találom őket
Mi lehet a gond? -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
520-as Lumián a Viber 1 üzenet elküldését 10 üzenettel továbbítja. Olvastam, h másnak is van ilyen problémája, van rá vmi gyógyír?
-
m1lan
őstag
Így pár hét WP8-azás után felmerült bennem pár apróbb, alkalmazásokkal kapcsolatos "kérdés"
Szerintetek van rá valamennyi esély, hogy a Google és a Microsoft valamilyen módon meg tud egyezni, és lesz normális Youtube alkalmazás? A másik: jelenleg a Facebook appot a Microsoft fejleszti. Várható esetleg hivatalos(abb) is, vagy marad ez, és toldozgatják lassú léptekben? Elég fura, hogy nem sikerül megoldaniuk az azonnali értesítés-jelzést, amikor saját rendszerre írják a programot. Bezzeg a "külsős" Twitter és Viber rendesen jelez, ha van valami
Arról nem is beszélve, hogy mennyire hiányos...
Tudom, ezeket a kérdéseket nem a legjobb helyen tettem fel, de hátha tudtok valamit
-
Joker88
őstag
válasz
westcoastog #9609 üzenetére
beállítások / e-mail fiókok..
hosszan ráböksz a facebookos címre,majd törlés.
-
westcoastog
veterán
Facebook fiókot hogy a tökömbe tudom törölni, mert ott is megváltoztattam az email címem, és akkor most törölném hogy újra hozzátudjam adni, mert most nem tud szinkronizálni meg semmit mert ugye facen is megváltozott a belépési emailem, de hiába akarom törölni vagy szinkronizálni, azt íjra ki hogy beavatkozás szükséges, mit avatkozzak be? Ms fiókban megszüntettem a kapcsolatot a face-el de nem törli most sem.
-
válasz
thomson9505 #9607 üzenetére
Töröld a játékokat és lesz helyed.
-
thomson9505
csendes tag
Üdv !
Van egy olyan problémám hogy kezd igen kevés hely lenni a telefonon.
Az addig oké hogy alkalmazások 1.97 gb rendszerfájlok 1.92 gb, de az egyebeknél van 1.4 gb ami nem tudom hogy mi.
Navigáció meg térkép nincs a telefonon csak egy szótár egy pdf reader meg egy pár játék, és így van már csak 1. 98 gb szabad hely,mert a zenék az sd kártyán vannak.
Valaki nem tudja hogy hogyan tudnám növelni a belső memóriát ? -
Joker88
őstag
-
cattus
addikt
Másnál is van olyan, hogy néha nem jelzi, ha bejövő hívása van? Nem rezeg vagy csörög, csak utána jelzi ki, hogy volt nem fogadott hívásom.
A telefon T-függő, ált. telenoros számról hívnak, ha ez számít. -
Hammy
tag
válasz
muratomi1 #9600 üzenetére
Ezeket használom:
http://windowsphone.com/s?appid=c3f8e570-68b3-4d6a-bdbb-c0a3f4360a51
SkyDrive
http://windowsphone.com/s?appid=ad543082-80ec-45bb-aa02-ffe7f4182ba8
Connectivity Tiles
http://windowsphone.com/s?appid=3587a122-054d-4f43-a3b8-880bd515000a
File Downloader
http://windowsphone.com/s?appid=09b457ef-e283-4a37-896a-894e92911584
LastBootUpTime
http://windowsphone.com/s?appid=f6bf999e-8081-4aad-b148-417b23b17d65
Radarkép
http://windowsphone.com/s?appid=ffc2f8e6-c37d-4c71-a9aa-9ca2bac5a792
Speedtest.net
http://windowsphone.com/s?appid=4fcd4de1-050b-44dc-b123-a786808eb49b
Vimeo
http://windowsphone.com/s?appid=ff8dadc8-8efd-42c7-a0f4-de7a48dd186b
Zseblámpa 7
http://windowsphone.com/s?appid=5192e2d0-60e1-df11-a844-00237de2db9eMills
http://windowsphone.com/s?appid=385246eb-c18e-40eb-b0c1-05cf68c04d0c
Temple Run
http://windowsphone.com/s?appid=1a7cb5f8-792a-4992-b07a-83874c0795ae -
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Lejátszási listát csak gépről lehet létrehozni?? És ha igen akkor hogy? Megcsinálom media player-el a lejátszási listát , beteszem a memóriakártyát és utána hogyan tovább? Géppel magát a telót nem tudom összekötni. De ha telefonról meg lehetne oldani annak nagyon örülnék (:
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest