- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ha tegyük fel ingyenes napon letöltöttem pár játékot, és nyomok egy HR-t, akkor megint várnom kell, amíg ingyenesek lesznek
-
westcoastog
veterán
válasz
Vermilion69 #11591 üzenetére
Semmi baja nem lesz attól hogy napokig megy, én már így használom éjszaka repülő mód és kész, azt sem tudom legutóbb mikor volt kikapcsolva.
-
netpeti98
addikt
válasz
Vermilion69 #11591 üzenetére
Csak bekapcsolt állapotban tud tölteni.
Üdv netpeti98
-
Vermilion69
aktív tag
Nagyon furcsa, hogy magától bekapcsol, ha töltőre dugom. Mivel éjjel szoktuk tölteni a telefont kikapcsolt állapotban, ez így most nem igazán működik... így olyan mintha soha nem lenne kikapcsolva a telefon, ami többnyire nem igazán tesz neki jót.. :/
-
motoflug
őstag
Nem tudom, hogy csak nálam van-e, de a Kingdoms & Lords alatt úgy belemelegszik a cucc, hogy általában nyom egy restartot.
-
yaksi
aktív tag
Belakva a telefon, egy furcsaságot találtam: a gmailes fióknál a frissítés gyakoriságától eltűnt az a lehetőség, hogy akkor frissítsen, amikor levél érkezik... A L800-on megvan... Én csesztem el valamit??
-
Den96
csendes tag
Sziasztok!
Valaki használja ezt a tokot? Ha igen, akkor legyen szíves megosztani velem a tapasztalatait róla.
http://phonedika.hu/rock_new_naked_shell_hatlaptok_nokia_lumia_520_hoz_fekete_21669?keyword=lumia 520
Ui. Lehet itt utánvéttel fizetni? -
grizlisandor
veterán
Hali!
Úgy néz ki, hogy be kell ruháznom egy cserekészülékre, míg a Jiayu G3S-emet garanciáztatom és a Lumia 520-ra gondoltam pót készülék szerepére. 28k látom T webshop-ban, Aprón 25-30k között található.
Az lenne a kérdésem, hogy függetleníteni ezt a telefont lehet-e, mert a vodás kártyámat meg akarom tartani.
Üdv.: grizlisandor
-
xxSanchez
őstag
-
Zsolt1
tag
válasz
profisher. #11574 üzenetére
Elvileg, ha átvételi pontra rendeled meg akkor 5 napig van lehetőséged átvenni, utána törlik.
-
motoflug
őstag
Csempére szeretnék órát kirakni. Mivel lehetséges?
-
Vesztor87
senior tag
válasz
profisher. #11574 üzenetére
Rendeld meg szerintem most, pár napig tartják...
-
profisher.
tag
Remélem azért holnaptól nem lesz drágább a teló T-nél. Most hét elején szeretném megrendelni valamikor...
-
Joker88
őstag
válasz
Vermilion69 #11572 üzenetére
csempék mögé háttér nincs -szerintem egyenlőre - , a telefonban van nagyító.. beállítások/könnyű kezelés , nagyító
-
Vermilion69
aktív tag
Anyunak tetszik a telefon, viszont olyan bajom van, hogy távollátó sajnos és nem tudja elolvasni :-( a legnagyobb betűméretet állítottam be de ez kevés sajnos. Nincs valami progi ami segíthetne?
A csempék mögé egyáltalán nem lehet hátteret beállítani?Nagyon fura, h csak ket ujjal lehet nagyitani, és ami nagyon nem tetszik, h nem tordeli a szöveget :-S
Kosziiiii :-)
-
Vesztor87
senior tag
válasz
NemTom1988 #11568 üzenetére
Mondjuk nekem havi 2-3, max 4k szokott lenni a tel.számlám úgy hogy eddig ezen nem volt net, szval nekem felesleges egy ilyen díjcsomag, de annyiért tök jó
Én 28-at adtam érte kártyásan a magentáéknál.
-
Dhampir
félisten
válasz
H A M M E R #11541 üzenetére
A postás nem örült, hogy elolvastam a szerződést, mielőtt aláírtam, és raboltam a drága idejét, de ez van
Némi baksis fejében még örömtáncot is lejtett volna előtted.
-
nbukta77
addikt
válasz
orangutan4 #11560 üzenetére
En igy vagyok most a 820- al akarok venni meg egyett es mondta a benfentes, hogy nem tudja garantalni az arakat.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
orangutan4 #11560 üzenetére
Nah, rendeljed befelé szépen! 5 napig vagy hogy tartják amúgy is, 5 napod legalább lesz rá, hogy eldöntsd kell-e
-
nbukta77
addikt
válasz
orangutan4 #11555 üzenetére
Mindig az adott honap utolso heten valtoznak az arak es az akcios keszulekek. Mi kerul be es mi kerul ki. Ez belso info.
-
Vesztor87
senior tag
Jah, fura. Ennyi volt előfizuval eddig is, nem szórakoztak sokat, csak a domino-s árat vágták meg. Azért annak a fejét megnézném, aki rájön hogy hűséget hosszabbítson a telóért, aztán rájön hogy karisan olcsóbb, és még hűséget sem kellett volna vállalni...
A Telenoros ár tényleg jó, a 2.790 Ft-os havi díjú csomival gyak. 0 ft, az bazi jó!Bár nekem flottás kari megy bele (ami T-s), és 15-20 ft körüli percdíjam van (másodperc alapon), szval nem volt alternatíva
A djuice az a karis a Telenornál, nem? Úgy látom ott is 30 ropi most a kis Lumia annyiért jó
-
-
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
orangutan4 #11546 üzenetére
Vegyél rá foliat :-) abból van matt, ami nem koszolódik annyira.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
orangutan4 #11546 üzenetére
Hát nekem folyamatosan koszos, törölgetem is, majd lehet beszerzek valami törlő kendőt hozzá
Karc még nincs rajta, bár belső kabát zsebben tartom, de remélem tényleg valami karc álló cucc -
orangutan4
tag
Köszi,
valószínűleg belefogok, ez lenne első okostelom. Csak tudom h ha megveszem, akkor 1 hét mulva kijönne az 525 csak kicsit többért, v vmi más nokia akció lenne..
de hát ez mindig így szokott lenni. Max nem szabad nézni utána már az árakat
Viszont az a 28e ár most nagyon jónak tűnik.
Mág annyi kérdésem lenne, h az üvege, mennyire koszolódik, és mennyire karcálló. A boltban amit nyomkodtam ,az nagyon maszatos volt a többi telohoz képest? -
Vesztor87
senior tag
válasz
orangutan4 #11543 üzenetére
Vágjá bele
Én sem vártam, 28-ért marha jó, eddig nincs vele gond. Jövőt meg ki tudja -
Rinita
tag
válasz
orangutan4 #11543 üzenetére
Én már azt is hallottam hogy nálunk nem fog megjelenni az 525.
-
orangutan4
tag
Karácsonyra gondolkodtam 1 ilyen teloban, de nem tudom, h nem érdemes e megvárni az 525öt. Lehet addig meg sem jelenik, vagy drágább lesz, meg lehet az 520 T-s árat is megemelik addig.Viszont nem tudom, h elég e a ram, meg mennyire lesznek rá frissítések.Szerintetek?
-
Rinita
tag
válasz
westcoastog #11524 üzenetére
Tennél fel képet így a telefonról: sárga hátlap+ sárga csempével hogy néz ki?
-
H A M M E R
csendes tag
Én is beruháztam egy 520-ra. Leírom a tapasztalataim azoknak, akik vásárláson gondolkoznak...
Neten rendeltem a kék szolgáltatótól előfizetéssel, így 5.000 Ft kedvezmény volt, valamint ajándékba egy Coloud fejhallgató (headset, mert mikrofon is van rajta). A füles 7.000 Ft körül van árgépen, szóval így összesen 12.000 Ft árelőnnyel ezt láttam a legjobb ajánlatnak (ár/ minőségben).Rendelés, szállítás:
A csomagot a megadott időpontban hozta a postás. Jól lezárt nejlon zacskóban a telefon, a füles és a nekem járó számla és szerződés példány. Egy szerződés példányt alá kellett írni. A postás nem örült, hogy elolvastam a szerződést, mielőtt aláírtam, és raboltam a drága idejét, de ez vanFejhallgató:
Nagyon jó a hangja, mélyeket nagyon is jól visszaadja, (amin meg is lepődtem, mert korábbi hozzászólásokban olvastam, hogy a telefon gyenge zenelejátszás téren). Hangerővel sem lehet probléma. Az egyedüli negatívum, hogy hosszú távon nekem nem kényelmes, legalábbis 7000 Ft-ért lehet venni kényelmesebb fejhallgatókat is, de ajándék lónak...Telefon:
Ahogy már mindenki leírta szuperTöltés után, frissítettem mindent, utána megjelent a rádió és a data sense. Rádióról van aki azt írta, hogy nem RDS-es, nekem kiírja az adó nevét, és teljesen rendben van, nincs szükség equalizer-re. (Persze nem szabad egy több százezres HIFI-hez hasonlítani.)
Nekem eddig az egyedüli negatívum, hogy a rezgés gyenge (korábbi Samsung telefonjaimhoz képest gyengébb) valamint ez a csörgés+rezgés téma, hogy nem egyszerre, hanem egymás után csinálja.
Push üzenet téren eddig a WhatsApp-ot próbáltam, az tökéletesen működik.
-
netpeti98
addikt
Az ultra clear vagy a matt fólia ajánlott? Máshol olvastam, hogy matt rontja a színeket, a super clear viszont jobban gyűjti az ujjlenyomatokat.
Üdv netpeti98
-
NemTom1988
csendes tag
válasz
old rocker #11536 üzenetére
bitang jó az biztos
minden ismimnek csak ezt ajánlom
-
zzola
titán
válasz
old rocker #11536 üzenetére
N E52-re is ezt mondtad...
, pedig az egy...
-
old rocker
veterán
válasz
NemTom1988 #11530 üzenetére
Üdv a függők között, én is így voltam vele... csak arra kell vigyázni, hogy van egy hibája: sajnos qrwajó kis telefon... :-)
-
HawerKing
őstag
A virtualis billentyunek a rezgeset hol lehet kikapcsolni???
-
hroberto
veterán
válasz
NemTom1988 #11530 üzenetére
Üdv! Jól választottál. Ebben az árban valószínűleg ne tudtál volna hasonló képességű, minőségű telefont venni.
-
NemTom1988
csendes tag
Üdv Kedves Fórumtársak!
November elejével aktuálissá vált két éves SE Mini-m cseréje, mivel telefont általában hosszútávra veszek, így bőszen elkezdtem olvasni a fórumokat, hogy megtaláljam a megfelelő utódot! Megmondom őszintén, WP-ben az elején egyáltalán nem gondolkodtam, de valahogy elolvastam az 520-ról a tesztet, majd elkezdtem olvasgatni a hozzászólásokat... Egy szó mint száz nagyon meggyőzőek vagytok!
Kb két hete használom a kis Lumiámat és egyszerűen imádom!!
A fórum segítségével minden "gondomra" tudtam megoldást találni, szóval nagyon pöpec masina! -
HawerKing
őstag
Annyira nemertek hozza sracok de erre a telora a kozeljovoben milyen frissites varhato?
Anno mikor az L900 am volt tudtam hogy jon a 7.8 . szep egyszeru neve volt de itt a wp 8.0 ban mar annyi hulye update nev van hogy nemtudom kovetnijelenleg valami Amber van az L520 amon. ezut mijon? A 8.1 vagy GDR3 vagy BLue
vagy hogyis van
-
nicu71
addikt
válasz
westcoastog #11524 üzenetére
sárga hátlaphoz csakis sárga csempe illik!ezt akár szentírásnak is veheted!
egyébként fél éve van meg a sárga 920 és már néhányszor váltottam más színre,de egy napi után megint sárga lett
-
westcoastog
veterán
Ú nagggyon jó a sárga hátlap, és most sárga csempe+fekete háttérszín, még mindig elvagyok ájulva ettől a telefontól.
-
confuser
senior tag
-
Devas
őstag
Zsolt, Lall, köszi a tippeket, de HR-el kezdem a dolgot, tiszta lapokkal ismét, és immár okosabban. Elvileg kell lennie szemétnek a telefonon, pl olyan fájlok lehetnek, amiket bluetoothon kaptam és számára ismeretlen formátum. Meg kipróbálom a biztonsági mentésemet is
-
zsoltek
aktív tag
válasz
Vermilion69 #11514 üzenetére
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Vermilion69 #11514 üzenetére
Hát az nekem nincs, így nem tudok nyilatkozni.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Vermilion69 #11508 üzenetére
Ha jobbkezes vagy, fogd a jobb kezedbe, képernyővel a tenyered felé, bal kezed mutatóujjának körmét akaszd be az üveg és a hátlap közé (ne a hangszóróba nyúlj!), míg a hüvelykujjad a kamera alatt legyen. Feszítsd meg (húzd hátra a mutatóujjad) és kész!
-
Devas
őstag
Ma meg akartam mutatni a navigációt valakinek és a szerzödési feltételekkel, megmindenféle térképletöltéssel indult a here drive. Úgy mint elsö nap. Azóta nemtudok navigálni, mert a cél beállításakor egyszerüen kilép. Akksi ki-be megvolt.
verzió 4.0.5399.0
térkép 8.0.50.116Lehet így 2 hónap után kéne csinálni valami resetet?
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
old rocker #11488 üzenetére
Köszönöm
Tetszik neki csak a hatlapjat nem tudom levenni, amihez kérnék is némi segítséget, ti hogy tudjátok leszedni a legegyszerűbben? :-) -
HawerKing
őstag
válasz
cattus #11506 üzenetére
Zsir
no akkor gyari allapotra rakom ujra s kezdem belakni
maradok a regi hotmailes accomnal mert ott az usa regio van beallitva s elerheto a piacteren a zene vasarlas. Nem mintha vennek csak minden uj eloado albumaba bele lehet halgatni
Meg egy utolso kerdesem lenne, nektek kimutatja egybol az Aruhaz csempejen ha elerheto valamelyik apphoz frissites?
Nekem csak azut mutatja ha ramegyek az appraigy szar mert mindig ellonoriznem kell sorban az appjaimat. Vagy ez meg csak az elejin van igy?
-
HawerKing
őstag
Az en telomon az extrak + info nal azt irja hogy Lumia Amber kiadas. 520 ra ez a legujabb? A frissitesnel napra kesz azt irja
-
szogi72
újonc
Sziasztok ! A héten vettem az 520-ast és lenne pár kérdésem . A telon levő képeket videokat hogyan tudnám mappákba rendezni , átnevezni ill. áthelyezni , mert jelenleg hatalmas keveredés van az átmásolt anyagok között .
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest