- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mukibuci #20624 üzenetére
Az mp3 zenéket nem lehet hozzárendelni...csak a gyári csengőhangokat!!!!Ehhez kell egy külön progi, ami érthetetlen módon nincs alapból a telefonban.
Téma összefoglaló: "Saját csengőhangot mivel tudok beállítani?
A legegyszerűbb módszer bemásolni a telefonra, majd a Ringtone Maker nevű app (letölthető ingyenesen az Áruházból, Nokiás app) segítségével beállítani az adott mp3-at. " -
-
x1port
addikt
válasz
mukibuci #20133 üzenetére
jaja és ha visszakapcsolom akkor az hétszentség ,hogy semmi nem fog utólag megjönni pl az IM+-on.
Mindegy. Marad így.
Azért köszi a segítségeket !(#20135) mukibuci : Nem.
De szerintem érted Te is ,hogy miről beszélek.
Papírzsepi , fejjel lefelé , repülőüzemmód , fényerő le , flip tok.Annyi kellene,hogy képernyő értesítések megjelenítése ON/OFF.
Alapból nem kellene feldobnia csak ha ezt a user kiválassza.
-
x1port
addikt
válasz
mukibuci #20116 üzenetére
Mondjuk,hogy a fontos dolgok azok amik kimerítik az okostelefon fogalmát.
És ebbe nálam nem tartozik bele pl. az hogy tegyek rá a telefonra éjjelre egy papírzsepit ha nem akarok képernyő bekapcsolást.
ezt a 21. században szoftveresen szokták megoldani...Mindegy is..
Én tényleg ejtettem ezt a soha véget nem érő témát -
catroot
veterán
válasz
mukibuci #19392 üzenetére
Erre is külön app kell?
@Blyan
Látom rég jártál az off topikban. Szombati italozás során leejtettem az N4-et, ami ripityára tört. Utána reggel másnaposan elugrottam az MM-be és vettem egye L520-at.
25-ért volt kitéve a T-s változat, sokat nem agyaltam rajta. Igazság szerint most egy darabig nem akarok többet telefonra költeni (na meg szerintem kiherélt volna az asszony a szombati este után, ha hazaállítok egy N5-el, vagy egy szifonnal
)
Egyébként idáig megvagyok elégedve a telóval, főleg, hogy ennyiért szinte ajándék. Persze van pár dolog, amit nagyon hiányolok, de ez van. Valamit valamiért.
Köszönöm a többieknek az infót!
Egyelőre még nem mertem nagyon bekapcsolni, mert így is merül a telefon elég rendesen, bár jobbnak érzem, mint az előzőt.
más:
Engem már Chrome alatt is szívatott az MA oldala, ha mobilról szóltam hozzá. Egyszerűen a komment elküldése után kérte, hogy jelentkezzek be újra. Aztán miután azt megtettem, elszállt a hozzászólásom és az üres szöveg doboz fogadott.
Ez sajna most is előfordult. Más is járt/jár így IE alatt?
Van olyan böngésző, ami megjegyzi a jelszavakat? Ez az egyik legsiralmasabb része a böngészőnek számomra, hogy erre nem képes (na meg elég lassú szerencsétlen - persze ennyi pénzért nem várok többet).
-
x1port
addikt
válasz
mukibuci #18758 üzenetére
A javítási idő vagy a gyakoriság miatti vita
A 49/2003 GKM számú rendelet 4. § (2) bekezdése szerint törekedni kell a javítás 15 napon belüli elvégzésére, ami azt jelenti, hogy a munkaszüneti és a pihenő napok is beleszámítanak a javítás idejébe. A forgalmazók egy része hajlamos ezt az előírást úgy értelmezni, hogy a kijavításnak nincs is határideje. Ezt azonban nem szabad elfogadni.
Nincs itt semmi féle bili.
Vannak jogszabályok amik vonatkoznak a forgalmazókra.Ez tény !
-
törölt tag
válasz
mukibuci #18758 üzenetére
"sőt még a harmadik sikertelen javítás után sem kötelező cserélni." - ezzel sajnos én is szembesültem olyan 3 évvel ezelőtt, volt egy elég beteges se x10 mini pro telefon, és a piros szolgáltatónak volt képe ötödszörre is szervizbe küldeni, ahonnan ismét úgy jött vissza, hogy ugyanolyan szar volt. eladni sem volt arcom, azóta valahol itt a házban porosodik
szerk.: és amikor felvetettem, hogy ugyan ennyi javítás után nem e lehetne e mégis csere vagy valami, akkor közölték, hogy vegyem fel a kapcsolatot a szervizzel és beszéljem meg velük én
-
KoryHu
aktív tag
válasz
mukibuci #16897 üzenetére
Én nem tudom, csak mondtam arra válaszként.
Nincs WP-m. Még egy 610-essel voltam közelebbi kapcsolatban, az végülis "elment" kategória, viszont szép.
Na, most akkor vegyek ilyet, ajándékba vagy ne?
Desire 200-at az akkuidő miatt nem vennék neki, pedig az is tetszik és kézresimulósabb.
-
janszi64
csendes tag
-
Tim82
félisten
válasz
mukibuci #16390 üzenetére
Komplett sütitörlés kellett, sima Ctrl + F5 önmagában nem volt elég (IE), most már jó lesz.
A vicces az, hogy munkahelyi gépen (amin most vagyok), a mai nap előtt nem is nyitottam meg a Nokia honlapját... Ezzel csak otthon szoktam vudumedzsikelni, hátha akkor hamarabb megjelenik a Black.
-
ArGab
őstag
válasz
mukibuci #16257 üzenetére
Ez nem jelentett sokat, mert AT&T-nél már Amberen is volt.
Akkor hardveres limitációkra hivatkozva indokolták, miért nincs:
Many features, like ‘double tap to wake up the phone’, require certain hardware specifications to be available on the phone. Not all of the Lumia Amber features are compatible with all Lumia phones. For these reasons, the ‘double tap to wake up the phone’ feature is not supported on Lumia 720, Lumia 720T, Lumia 625, Lumia 620, Lumia 521, Lumia 520, or Lumia 520T
Persze jó kérdés, hogy most akkor hogy lesz ugyanazon a hardveren mégis. -
miqlas
őstag
válasz
mukibuci #15163 üzenetére
a-a! Ha elolvastad, az egész láncot, akkor a keves kolléga elõször azt kereste, hogy a naptárban hogy tud minden hónap adott napjára egyszerûen bejegyzést tenni. Miután kiedrült, hogy ez lehetséges és ezért már nem lehet sz@r a naptár app, akkor már a kétheti bejegyzés lehetõségét firtatta
... amirõl az elején szó sem volt
-
Neurotoxin
őstag
válasz
mukibuci #12400 üzenetére
Itt nem az a lényeg, hogy meg kell-e mikrózni vagy sem
, hanem hogy mekkora öngól a szolgáltató felől, hogy nem képes egy számára 0 anyagköltségbe kerülő kártyát ingyen adni! Az ő érdekük, hogy a szolgáltatásukat igénybe tudjad venni!
Amennyiben tőlem képesek lettek volna a mutatványért elkérni 4.500/7.000 Ft-ot, biztos megmondtam volna nekik, hogy akkor agyő, viszem a másik céghez a pénzemet.
Teszem azt mi történik akkor, ha mondjuk 'megbolondultam' és tőlük veszek listaáron (mindenféle előfizetés nélkül), a kártyafüggetlen árnál jóval magasabban Sim-lock(ed) készüléket? Hogyan használom a régi típusú kártyámmal?
Még mielőtt valaki azt hiszi, hogy velem csupa jó dolog történik a T-nél, téved, egy számhordozási tortúrán már keresztül mentem náluk. A sok kellemetlenségért cserébe azért kárpótoltak akkor is.
-
Kryczek
aktív tag
válasz
gondolom azzal el lehet rontani. Bár szerintem meg is ég, szóval nem biztos hogy célszerű. Egyszerűen ki kell cseréltetni.
Lalikirály: nem kell semmit mondani a telóról. Vettél oszt kész, a sim meg nem jó. Nem kell azt neki tudni, hogy honnan van a teló, semmi köze hozzá.
-
válasz
Na elmondom nektek hogy én megkérdeztem a voda ügyfélszolgálatát. Hogy veszek egy új telefont függetlenül ami micro simes. És így kicserélik e a kártyát? Azt mondják 7 rongy...
Hát éppen nem mondtam neki hogy elmész a búsba., megsem tudtam szólalni. Na pont az ilyen miatt fogom pislogva mondani hogy rosssz.... adjál újat! gonosz! -
Kryczek
aktív tag
válasz
mukibuci #12395 üzenetére
"Ha meghibásodás miatt van szükséged új SIM-kártyára, akkor a csere költsége 1 forint."
hol vagyok én köteles bizonyítgatni a szolgáltatónak, hogy tényleg rossz a sim kártya? jelen esetben rossz, mert nem tudom beletenni a telefonba. Tudtommal ha szolgáltatásért fizetek, annak használati módját köteles a szolgáltató biztosítani. Kvázi olyan mintha a upc azt mondaná hogy fizess havidíjat a tv-ért, beltérit meg szerezz ahonnan akarsz. Kíváncsi lennék hány ügyfele maradna egy ilyen cégnek
Ez csak arról szól, hogy a hülyéket lehúzzák...
nyilván ha elhagyom vagy tönkre teszem fizetni kell. ez érthető
mondjuk igazán aranyos, hogy kártyásnak 5000 előfizusnak 7000 a csere. Éljen az ügyfélmegbecsülés
-
-
Vesztor87
senior tag
válasz
mukibuci #11077 üzenetére
abwert:
Szerintem se, 28-ért bomba jó vétel. Mutasson valaki alternatívát!A másik két szolgáltató kártyásan 45 és 40e ft-ért adják, azok helyett a független konstrukció 33-35-ért jobb, de nekem mint T-s nek jó volt ez így. Ráadásul 2e ft hálózaton belüli lebeszélhetőséget kaptam mert neten rendeltem, és 200MB internetet... Szval most best buy. Tök érdekes hogy a következő WP lépcső 60e ft környékén van kártyásan.. elég komoly lépcső... ami vicces pl. szerintem, hogy a HTC 8s ugyanezt tudja szinte (navi nélkül ha jól tudom, de vakuval), és az meg 60-80 közt mozog...
Én is gondolkodtam hogy 525-re érdemes-e várni az 1GB RAM miatt, de ennyi erővel mindig várhatnék mindenre... mert mindig jön valami jobb. És ha jól sejtem azt be fogják dobni ennél azért magasabb áron, gondolj bele, ez se ennyi volt az elején....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Path of Exile (ARPG)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fujifilm X
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest