- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
almoska84
tag
Sziasztok. Arch Enemy - War Eternal (2014) [Digital Booklet] [iTunes AAC] - ilyesmit tehetek memkártyára? Le fogja játszani a teló? 14 darab m4a fájl van a könyvtárban.
-
almoska84
tag
Hello. Valakinek tapasztalata no-name töltőkkel kapcsolatban? Tegnap melóban kénytelen voltam egy kínai töltőre dugni a telót, és : elkezdett összevissza rezegni, nem tudtam se feloldani, se kikapcsolni, se semmit.. Levettem róla, kikapcs, vissza, rendbe jött. Visszadugtam, elkezdte ugyanezt megint, még képernyőmentéseket is csinált magától... Aztán nem kínoztam többet, este megkapta a saját töltőjét. Mi lehetett a gond? Vajon lett baja a telónak? Most jól megy.
-
almoska84
tag
-
almoska84
tag
"nincs kedvem olvasni"
Atyaisten...
-
almoska84
tag
Tudom, hogy béna kérdés, meg csak vissza kellene olvasnom 20000 hosszászólást, de : ugye nem megoldható, hogy telefonszámokat sim-re tegyem. A kérdésem az lenne, hogy csinál-e a telefon névjegyekről mentést, ha igen, hova, hol kapom azokat meg, vagy ezt én hogy tudom megoldani manuálisan?
-
almoska84
tag
válasz
egerke 3510 #21820 üzenetére
Nem az appok mennyisége számít...
Inkább legyen kevesebb, de jobb.
-
almoska84
tag
válasz
egerke 3510 #21788 üzenetére
Fuss végig x1port hozzászólásain!
-
almoska84
tag
válasz
Namelesske #21442 üzenetére
Én épp ezért várok vele még. Tudom, hogy a végén ugyanaz lesz mindenkinek, de a véglegesig hagyom, hogy mások tesztelgessék...
Addig tökéletesen megfelel a Black is.
-
almoska84
tag
Tibi csoki , napfénytető van..meg merülés is
Mindjárt elszabadúl a pokol ...
-
almoska84
tag
válasz
westcoastog #20825 üzenetére
Big like! Pontosan ilyen van nekem is, nagyon meg vagyok elégedve vele. Azért érdekes, nekem jól mükszik a kamera-gomb is ezzel..
-
almoska84
tag
válasz
x1port #20164 üzenetére
" Vonalasról vagyok . '
Amúgy nem értem , miért ez a veszekedés . Mondjuk tény , hogy 2014-ben dolgokat jobban is meg lehetne oldani , de : manapság az ember mielött vesz valamit , szerintem utánanéz . És telókból is , platformokból is van választék bőven . Úgyhogy , ha valakinek nem tetszik , lehet váltani . Én személy szerint maximálisan elégedett vagyok , mind kinézetileg , mind felhasználhatóság szempontjából a Lumia 520-al .
-
almoska84
tag
Annyi össze-vissza dolog kering a neten , rengeteg igen , meg nem , talán , stb .. Most akkor mi a helyzet a wp8.1-el ? Elérhető lesz kedvenc telónkra ?
-
almoska84
tag
Sziasztok . Ha dupla koppos ébresztés van neki , akkor black van rajta ??? Mert sehol nem írja .. Amúgy wifi-n frissült , repcsi üzemmódban .
-
almoska84
tag
válasz
cattus #19201 üzenetére
Köszi . De ezektől a dolgoktól függetlenűl nekem bejött , nagyon . Gyors , nem fagyott még , külsőre is tetszetős . Nem hajtom agyon , telefonálás , pár sms , stb mellett első , és másodok töltéssel is 7 nap valamennyi órákat ment .. !! Éjjelre van repcsi módba téve csak .
-
almoska84
tag
Sziasztok . Lehet h én vagyok gyagya , de : hogy lehet sim-re menteni egy névjegyet ? Telefonról másolni sim-re ? És - lehet h már volt ilyen kérdés , de 19000 bejegyzést végigolvasni ... - hogy lehetne barátkoztatni a drágát xp-vel ??
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Battlefield 2042
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest