- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsbeni
tag
válasz
Szabeszka #6493 üzenetére
Köszi. Igazából csak takarítani akarok és azt hiszem ez lesz a legjobb módszer rá. Aztán cska azt telpítem vissza amire tényleg szükségem van.Meg vettem új akksit mertm ár csak kb 20 perc telefonálással lemerült estére úgy hogy semmi nem fut nincs semmi bekapcsolva és wifi sem megy.
Se 3g semmi.
Úgyhogy most kitakarítom+ új akksi már csak egy új tok kell és mintha új lenne -
Szabeszka
aktív tag
válasz
kovacsbeni #6491 üzenetére
Amik gyárilag fel voltak telepítve, azok megmaradnak, mivel a saját memóriájából építi fel újra az egész rendszert.
-
burasu4
senior tag
válasz
kovacsbeni #6491 üzenetére
Ha a youtub-ra gondolsz és társaira, akkor IGEN, de ha nem akkor is letudod szedni Ove Storeból, vagy akárhonnan. De megmarad!
-
kovacsbeni
tag
Ha csinálok egy hardresetet akkor a gyári programok megmardnak vagy azok sem?
-
burasu4
senior tag
válasz
tmilan1989 #6486 üzenetére
sky-fire böngésző
-
kovacsbeni
tag
BOLT böngésző? Az elvileg megynyit minden flash-es dolgot és ingyen letöltehető keress rá gugliban
-
tmilan1989
csendes tag
Sziasztok!
Van valami megoldás arra, hogy inda video-ról nézzek dolgokat?
Köszi -
burasu4
senior tag
-
Sziasztok!
Hogyan tudnám azt beállítani, hogy az alapértelmezett adatkapcsolat a wifi legyen, ne az edge vagy a 3G? (Ovi storeból szeretném letölteni az MFE-t, de minden áron a mobilnettel csatlakozik a telefon)
Mielőbbi válaszaitokat előre is köszönöm!
-
s4tch
veterán
Előbb olvastam a privátodat, eszembe is jutott kitakarítani a telefont. A kijelző körül leragasztottam fekete bandázsszalaggal, kíváncsi vagyok, mennyire szigetel. Máskor pár nap alatt már porosodott a kínai ház, 2-3 hét alatt pedig teljesen olvashatatlanná vált a kijelző napfényben, remélem, most tovább húzza.
-
PNP
őstag
válasz
kovacsbeni #6469 üzenetére
Utóbbi.
-
burasu4
senior tag
válasz
norbest #6465 üzenetére
Ha van hozzá eredeti nokia garancialevél, akkor 2 év, tehát akkor még garanciális. Ha nincs, akkor altalában a GSM boltos garik 1 év, de ettől fühhetlenűl viheted Nokia szervízbe.
Hard resettel próbálkoztás: kikapcsolt állapotban:
3+*+zöld gomb+bekapcsológomb ezeket egyszerre 10mp-ig kb. -
PNP
őstag
Tegnap egy erdei ösvényre, tájvédelmi körzetbe akart becsalni autóval. Térkép és POI szinten várható javulás szerintetek? Igo-hoz valót nem lehet átkonvertálni valahogy és importálni?
-
boush
tag
Na végre portalaníttattam a telefont egy Nokia szervizben. Jó munkát végeztek a srácok, mintha új telefonom lenne és szebb színei
. Leragasztottam Keksz-módon, remélem ez akadályozza a porosodást.
Szó volt a Maps-ről is: nos nekem tökéletesen működik mindenhol, komolyan. -
Bodsa
csendes tag
hali
valaki használja az ovi maps szinkronizálást?
én most ismerkedem vele, de gondolom ha a netes ovimapos fiókomban nincsenek kedvenc helyek, akkor ha mobilon rányomnék a szinkronizálásra, kitörölné a telefonban.
ovimapsos fiókban meg nem találom hol lehetne ráhúzni a mobilon lévő dolgokat v arról szinkronizálni
köszi a segítséget
üdv
-
-
PNP
őstag
Autós töltő esetén van szerintetek lényegi különbség a gyári és az utángyártott között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest