Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Potyi70
tag
válasz
Balázs0916 #4097 üzenetére
Nekem is ez van fent és nem csinálja, ez nem ok!
Rakd újra, teljes formázás után!- Aksi legyen feltöltve.
- A kártya ne legyen jelszóval védve.
- Kártyát formázd le majd vedd ki.
-Teló kikapcs, majd úgy kapcsolod be hogy egyszerre nyomva tartod a csillag,
hármas, zöld gombokat. Kb 10 másodperc.
- Ha sikeres, kérni fogja a nyelvi beállításokat a teló -
válasz
$lim*$hady #4092 üzenetére
300.x.x.x szoftverem van.
Hova frissítsek? -
$lim*$hady
csendes tag
válasz
Balázs0916 #4088 üzenetére
Szerintem azt szoft. frissitéssel tudod orvosolni csak
.Egyik ismerösömnek olyan van (de nem valo neki mer semmit se tud)és én nyomkodom sokat és nem fagyott még le 1-szer se pedig már megvan neki 1 éve kb.
-
Crytek
nagyúr
És azt hol lehet beállítani hogy ha hívnak engem akkor kiirja hogy ki hív??
Mert hiába van benne a személy a telefonkönyvbe akkor sem irja ki ki hív. -
Viszont egyre gyakrabban lefagy
Főleg hívásfogadás közben, csöng a teló, de nem tudom felvenni. Aztán pár másodperc múlva magától újraindul.
Nektek is csinálja ezt?Üdv.
-
-
Crytek
nagyúr
Nem lehet ebben a telefonban kikapcsolni ezt az állandó villogást?? Vagy ez ilyen kikapcsolhatatlan?
-
Jadro
veterán
válasz
Balázs0916 #4082 üzenetére
Mondjuk én az eredetei, telefonhoz adott tokra gondoltam, de ez sem néz ki osszul. Az ára már igen.
Köszi szépen!
-
arkiss32
csendes tag
valaki tudja, hogy a szerviz tud-e visszafelé frissíteni 220-asra? mert akkor megkérem őket, hogy tegyék meg nekem!
előre is köszönöm a választ!
-
arkiss32
csendes tag
válasz
arkiss32 #4010 üzenetére
július 3. szoftverfrissítés, backup visszaállítás, és a telefon nem tud kapcsolódni a netre. elvittem a nokia szervizbe, ahol azt mondták, hogy még aznap, vagy másnap kész lehet. hétfőn már hiányzott a telefon, ezért bementem a szervizbe, ahol azt kérdezték, kaptam-e tőlük sms-t, hogy elkészült a készülék? mondtam, hogy nem. akkor még nincs kész.
tegnap 20-a volt. felhívtam a szervizt, hogy mégis mi újság már?
-a készülék itt van.
-és? működik?
-igen, bekapcsol.
-és csatlakozik a netre?
-igen. nézem, július 3-án elkészült.
aztán elmeséltem neki, hogy én azért voltam náluk júli 6-án, és érdemben nem foglalkoztak velem. erre azt mondta, hogy valószínűleg úgy vélték, hogy elküldték bp-re szervizelni.ez szerintem vicc. nem azért veszek ilyen típusú és árkategóriájú készüléket, hogy megírjak egy-két smst és telefonáljak néhányat. és két hétig ott állt náluk a készülék. egyszer talán szóltak volna, hogy eladjuk-e, vagy bejössz érte, koma?
ráadásul a probléma a backup visszaállítása után továbbra is megmaradt.
swfrissítés újra és kísérletezés, hogy mit ne állítsak vissza. ha jól emlékszem, a végére a felhasználói beállításokat és a könyvjelzőket nem pakoltam vissza. és működik.csak éppen mostantól nekem is hozzá kell szoknom ahhoz, hogy várok két mp-et, mielőtt beleszólok a telefonba, mert a mikrofon késik. remek!
gratulálok a szegedi nokia szerviznek és a nokiának!
-
-
Jadro
veterán
Tudja valaki hol lehet jó áron beszerezni gyári tokot? Elkevertem az enyémet.
-
vanek01
csendes tag
Nem régen feltettem a 300-as szoftvert. Eredeti problémámat, hogy hívásindítás/fogadás után időnként a menübe nem lehet belépni, nem oldotta meg. Új viszont, hogy a naptárba "Teendő"-t nem lehet bevinni, a "kész" gomb megnyomása után megjelenik a sokatmondó "Rendszerhiba" üzenet. Találkozót vagy emlékeztetőt lehet bevinni, csak teendőt nem. Tapasztaltatok ilyet vagy egyedi probléma?
-
Szabeszka
aktív tag
válasz
maticsq #4077 üzenetére
Hali!
Amikor belépsz a gps-be és megmondod, hogy hova akarsz menni, akkor mielőtt megtervezné az útvonalat, mindenféle licencelési dolgokat kiír, azokat el kell fogadni és a végén meg kell engedni neki, hogy fel menjen a netre, hogy aktiválja magát. Ha ezt befejezte, akkor megtervezi az útvonalat, aztán hajrá!
Remélem érthető volt. -
maticsq
csendes tag
hello
valaki tud segíteni h kell aktiválni a 3 hónap ingyenes navit? -
Szabeszka
aktív tag
Hát nem rossz ez az E72, de nem hiszem, hogy annyival jobb lenne az E71-nél. Erősebb proci ami miatt igazából fejlődésnek számít nálam, de az E71 sem lassú, szóval nem hiszem, hogy megéri rá váltani.
Az E75-nél meg egyértelműen szebb az E71. Szerintem.
Köszi, hogy megosztottad velünk.
-
Bodsa
csendes tag
hi all
gondoltam érdekességként beteszem hátha érdekel vkit rajtam kívűl is
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2831&idPhone1=2425
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2688&idPhone1=2425
udv
-
Luser2000
addikt
Szia Keksz!
Jó pár hete fent van a Nokia Email. Működött is tegnapig szépen (két postafiókomra is), de már második napja nem akarja jelezni a levelek érkezését egyiken sem és a manuális szinkronizáció sem mutatja az új leveleimet semelyikben sem. Olyan, mint ha leállt volna (számomra) a szolgáltatás.
Néztem az email.nokia.com oldalon a beállításokat, aktív minden.
Lekértem a szoftver újratelepítését de nem változott semmi, nem működik.Te mélyrehatóan elemezted ezt a programot. nem volt ilyen tapasztalatod? Nincs ötleted az orvoslásra???
Köszi,
Balázs -
lvardai
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja nyúzom az E71-et és a következő problémával küzdök. Nem tudom hol lehet beállítani az adat kapcsolatot úgy, hogy ha mobil internet modemként használom a telefont, kizárólag 3G kapcsolatot használjon. (Az eddig használt mobil sticknél ez csak egy kattintás volt.) Köszönöm a segítséget.
-
pilsner
aktív tag
egy kis érdekesség a 300.-as firmware-el kapcsolatban, a kameráról:
[link] -
Crytek
nagyúr
Nem tudja valaki hogy a Nokia E71 meddig bövithető SD kártyával,tehát mekkora a max amekkorát még normálisan kezel?
-
Keksz
senior tag
Van vkinek vmi szemelyes listaja weblapokrol amiket o a mobilon nez es direkt mobilra optimalizaltak? nev/cim erdekelne.
pl.:
Facebook http://m.facebook.com
Myspace http://m.facebook.com
Google http://m.google.comSzivesen neznek par ilyet, a hirkereso.hu rss -t es az onnan linkelt full weboldalakat mar utalom scrollozni.
-
-
Keksz
senior tag
válasz
Balázs0916 #4039 üzenetére
Csak az Inbox jelenik meg.
Ez sajnos normalis. -
Greg-77
aktív tag
válasz
pilsner #4061 üzenetére
Érthető a dolog! Az viszont tényleg jó volna a ha a júzer kiválaszt6ná, hogy melyik szoft-ra akar frissíteni! Mert ugye ez már elég soxor bebizonyosodott, hogy az új nem féltetetlenül jobb sőt
! Egyébként a 110-essel sem volt semmi bajom, minden hiba nélkül remekül működött!
-
-
2007ath
aktív tag
210-es pannonos szoft van a telefonomon és nem tapasztalok kihagyást (szünetet) a felvétel után. Többször is elvégeztem a tesztet (a zöld gomb megnyomásakor már a fülemnél volt a hangszóró). Minden alkalommal hibátlanul működött.
-
pilsner
aktív tag
hát ez nagyszerű. találkoztam egy kollégával, akinek 210-es szoft volt fenn, és meg voltam lepődve, milyen gyorsan talál jelet a gps. már majdnem rávettem magam, hogy frissítek, erre meg azt olvasom, hogy híváskor szünet van. örülök
-
Jadro
veterán
Nekem a 100-as fw-ben nincs ez a pár másodperces szünet a felvétel után. Legalábbis senki nem panaszkodott még. Akkor lehet hogy ez új hiba?
-
-
miaoumaoi
tag
válasz
2007ath #4051 üzenetére
Nem, én ezt úgy is értettem, hogy mikor volt a kettősmássalhangzó probléma, akkor is sokan kijelentették hogy náluk működik aztán közben mégsem. Sziva. Jó lenne erről valami hivatalos info. Meg azt utálom, hogy össze vissza foltozgatják, van amelyikben nem megy de a szolgáltatósban igen, vagy fordítva, meg összevissza is. Teljesen követhetetlen, hogy melyikben mi van. Mi működik, mi nem.Tényleg csak azon múlik, hogy valaki felrakja, aztán ha működik, működik, ha nem akkor meg így járt. Még régen legalább volt az hogy az új modellekre koncentrálnak, de ma már azokat is össze vissza javítgatják. Már azon sem csodálkoznék ha az nsu az n73 softwerét rakná az E71-re. Lehet hogy már meg is szűnt a NOKIA telefonos üzletága?! Ezt is samsung csinálja, vagy kiadták bérbe valami sufnigsm-nek, hogy spóroljanak a kiadásokon. Persze a reklám az megy ezerrel, flash meg minden szar a főoldalon, aztán semmi sem működik. Ovi meg minden , aztán (egyébként az se működik rendesen), tiszta széthullás az egész. Nem értem minek kell mindenbe belekezdeni, aztán végül lesz belőle egy nagy béta halmaz, mert hogy egy normálisan működő software-jük nincs az már biztos. Vagy hiányzik valami, vagy nem úgy működik, vagy sehogy, vagy nem kompatibilis, vagy még telepítsél fel +100mega libraryt hogy menjen de akkor is mindennel ütközni fog... pfff. Na jól van ez elmehetne off topicba is. Én lezártam ezzel. Térjünk vissza az E71-hez.
-
2007ath
aktív tag
válasz
miaoumaoi #4050 üzenetére
Igen, az utolsó hozzászóló azért írta, hogy nála még fennáll a probléma, mert nem tudott frissíteni, mivel a telefonja nem független ("Can't test the update, because there is no update for my branded model - yet. ").
Hasonló cipőben járok én is. A megfelelő pannonos verzió majd csak kb. 1 hónap múlva jelenik meg.
-
miaoumaoi
tag
Tök jó egyébként már senki nem mer frissíteni, mindenki attól parázik milyen új bug kerül bele.
Kérni kéne a Nokiát hogy többet ne verjék az embereket az új soft verziókkal, komolyan szerintem ezzel terrizálják az E71 usereket. Már kezd megbarátkozni az ember az új hibákkal, erre jön ki újabb, persze újabb hibákkal. Szerintem az 500.xx.xx soft után már be sem fog kapcsolni.
-
miaoumaoi
tag
Szerintem is ő az usb host-ra gondolt és szerintem sincs benne. Muszáj kártyát cserélni sajna. A dátumprobléma meg szerintem még mindig nem megoldott, egyszer elbaszták, azóta nem képesek megcsinálni, úgyhogy szerintem fölöttem szóló csak akkor mondjál ilyeneket, ha 100%-ra tudod, meg vagy róla győződve, hogy kijavították, mert esetleg nehogy elbassza valaki a működő softját. Pont ott amit linkeltél írta valaki hogy még mindig gáz. Hülyeségeket ne linkeljél be légyszi.
-
-
-
Potyi70
tag
válasz
Viktor0610 #4040 üzenetére
Én ezt emelném 100-ra, de ez is csak idő kérdése lesz. Symbian - Windows kompatibilitás is kérdés... Ilyesmit próbálj ki: Network-Attached Storage. Hálózati meghajtó, tárhely a mobilodhoz
-
Potyi70
tag
válasz
Az MfE levelező a mappáidat nem használja és nem is látja. Tudja fogadni a beállított emailcímre érkező leveleket, előre megadott időközönként frissítve, illetve tudsz levelet küldeni róla. Ha pl.: gmailt használsz, akkor a mappáidat a Nokia mail látja.
-
Szabeszka
aktív tag
válasz
Üdv a klubban!
A Sygic-ról alkotott véleményedet mindenképp osszad majd meg, mert kíváncsi vagyok! -
-
Sziasztok!
Ma beléptem az E71-esek táborábaEgy fekete 6300-ról váltottam erre, ez is fekete lett
egyenlőre nagyon tetszik, feltettem a 300.xxx szoftvert. A hívásfogadásnál tapasztalható 1-2mp-es hangkimaradás nálam is tapasztalható.
Mail For exhnage-t használja valaki? Beállítottam, működik is, csak épp a könyvtáraiamt nem használja, ömlesztve jelennek meg a levelek. Ez így normális?Van egy jogtiszta Sygic navi szoftverem, este kipróbálom, hogy müxik a telón?
Üdv.
Gábor -
balj
csendes tag
hi mindenki!
Következő lenne a kérdésem a telefonnal kapcsolatban:
Képes-e a telefon file kezelésre?
Gondolok itt arra, hogy (úgy tudom létezik de a nevét nem tudom) egy bizonyos kábel vége
a telefonba, másik végére pendrive-t lehet kötni és a telefon felismeri. pl. penddrive-ról telefonra illetve forditva lehet-e másolgatni? (ergo felismeri-e a telefon a pendrive-t mint háttértárolót)Ez fontos lenne főleg suliba.. köszi szépen.
B.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Mephistoone #4032 üzenetére
Hát ennek nem orulok... kozben teszteltem masik telcsiben es kollegakkal a dolgot, ugy is, hogy zold gombbal felveszik es azonnal elkezdenek szamolni: kb 2 masodperc kieses van, de csak hivas fogadasakor. Ebbol arra kovetkeztetek, hogy a mikrofont keson aktivalja a telefon.
Masik problemam a csengohang szaggatasa, ami osszefuggesben van a memoriakartyaval: ha benne van a kartya es tele van adatokkal akkor nagyon szaggat, ha szinte ures akkor csak kicsit szaggat, ha nincs benne a kartya, nem szaggat. A rohej az, hogy a csengohang a telefonon van, nem a kartyan - mi koze van a kartyahoz akkor?
Kicsit kezd tele lenni a tokom, egy 80k-s telefon nekem ne produkaljon ilyen hibakat!!!
-
boush
tag
Navigálni három hónap ingyenes működés után nem fog, csak ha megszerzed a licenszet. Ettől függetlenül azt fogod látni, hogy merre vagy, de nem fog irányítani téged sem hanggal sem anélkül.
Egyébként egy újabb érdekesség:
ha sms-t írok és ott keresem a neveket mint "új címzett" ott működik a duplabetűs keresés. Tegnap vettem észre. 100xxxx-s SW-m van egyébként. -
Greg-77
aktív tag
válasz
Coyote2000 #4028 üzenetére
Azt tudom ,hogy felmegy rá a független update de miért nekem kell mászkálni meg asztalra csapni? Mennyivel kényelmesebb lenne ezt otthon, vagy arról már nem is beszélve ha wifin keresztül lehetne gép és nsu nélkül megoldani a frissítést!
-
Mephistoone
senior tag
Az asszony és köztem is felmerül ez az 1-2 másodpercig "nem hallom" hiba. Neki is E71 van, nekem is. Szoft mind a kettön a 21-es. Neki T-mobilos, nekem független. Ja és ez az újraindulgatás, meg hogy néha kifagy pár másodpercre ha megszakítom a hívást az nála is és nálam is van.
Án úgy godolom egyértelmű szoft hiba, de ne sz@rják már el nekem ezt a méreg drága telefont, főleg ne kettőt. -
Jadro
veterán
Nálam jó ha beleszólok, viszont ha asszonyt hívom őt nem hallom 1-2 mp-ig. De ez az ő telefonhibéája lesz. E65.
-
Szabeszka
aktív tag
válasz
Coyote2000 #4028 üzenetére
Nekem is fel volt cserélve a +/= jel a szoftverfrissítés után (t-mobile), és nekem akkor a t-mobile-nál azt mondták, hogy ezt akkora még nem javították ki, pedig ugye már egy-két 100-as szoftverű e71-en már meg volt csinálni. Fene érti ezt, végülis hagytam += jeles dolgot, nem akartam annyit rohangálni utána, de azért kicsit bosszús voltam.
Egyébként nálam is szokott jelentkezni az a hiba, hogyha vki hív és beleszólok, akkor 1 mp-ig nem hallja a hangom és hallózik. Elég idegesítő, bár mostanában egyre kevesebbszer fordul elő. Sztem nem hálózati hiba, mert nekem két tök eltérő helyen is csinálta, de bármi elképzelhető.
-
Szabeszka
aktív tag
Én is ugyanígy gondoltam, hogy ha lejár a 3 hónap, akkor csak hang nem lesz, de sajnos nem így van. Meg kell venni így is a licencet.
Nézz körül a nokiaprogramok.hu-n, vszinű találsz gps-hez kapcsolódó fórumot, hogy hogyan tudd használni. (itt nem adnék ötleteket, mert az warezolásnak számítana) -
Coyote2000
őstag
válasz
Greg-77 #4021 üzenetére
hogyhogy "nekunk T-Mobilosoknak"? En is tremobilos vagyok, de siman felmegy ra a fuggetlen update. Egyszer bementem a tremobilhoz es az asztalra csaptam, hogy marpedig nekem rakjak fel a fuggetlent. Zokszor nelkul felraktak - igaz volt ra okom, azt mondtam, hogy a +/= csere nem elfogadhato hiba, es sokat fagy a telcsi.
-
Coyote2000
őstag
igen, ugyanez volt. Az uj szoftverrel sem szunt meg sajnos. Sot, van egy olyan gondom, hogy ha felveszem a telcsit, es beleszolok, akkor azt meg nem hallja a masik fel, csak 1-2 mp keses utan. Elofordulhat hogy halozati gond... vagy mas is tapasztalt ilyet?
Amugy semmi elonyet nem latom az uj szoftvernek egyelore.
-
Bodsa
csendes tag
Hi All!
nekem olyan problémám van a GPS-szel, hogy ha rányomok egy helyre hogy vezetés ide, szóval kövesse az útvonalat meg mutassa hol merre kell menni, az nem működik
azt írja ki h kell a licens manager, letöltöm most?
ezt a hangvezérlős izét már decemberben beállítottam meg regisztráltam meg minden, és én úgy tudtam h 3 hónap múlva ugyanúgy működik csak nem lesz hang.
valaki tud megoldást erre?
danke
bal -
2007ath
aktív tag
válasz
nebancsa #4023 üzenetére
Én pár hete frissítettem pannonos 100-as szoftverről, 210-esre (210.21.006). Természetesen magyar nyelven használom.
Megoldották benne a dupla mássalhangzós keresés hibáját és a +/- is a helyére került. Szerencsére, eddig fagyást nem tapasztaltam.
Ahogy korábban is írtam már, a dátum probléma megmaradt. Kikapcsolás utáni visszakapcsoláskor a dátum időnként - most - (előre)ugrik 2-3 napot. Tesztelem, hogyan lehet a hibát megkerülni (az offline-on kívüli módszerrel), vannak is bíztató eredmények. Ha bejön, majd beszámolok.
-
nebancsa
senior tag
Nekem is 100.07.76-os van fent pannonos, érdemes frissíteni a 210-re, itt is előfordulhat lefagyás mint a T-s sw.-n?
-
Greg-77
aktív tag
Nekünk T-mobilosoknak hiba van 210-es sw maradt a +/- csere! A kettős mássalhangzóra keresés és a net-rádió ami változás (szerintem)! Amúgy a Samsung I8910 HD fórumban olvastam, hogy az sem tud kettős mássalhangzóra keresni a névjegyzékben de ha a Zsolti nevet keresi a júzer és azt z.s-nek írja akkor megtalálja! Akinek régebbi sw-van a telefonján próbálja ki kíváncsi vagyok E71-en működik-e!
-
boush
tag
Az is igen, csak nem tettem még rá.
SW:lehet, hogy hülye vagyok, de nekem még mindig az eredeti verzió van fent az 1.blablabla számú. Oké, +/- felcserélve van, meg a szokásos, már megszokott dolgok, de ezen kívül ha kéthavonta egyszer lefagy akkor sokat mondok. És semmi más. Most ilyen működés mellett cseréljek szoftot?( a kérdés lényegében költői)
-
Luser2000
addikt
válasz
szilvaspet #4017 üzenetére
nekem is fagyogat hívásfogadásánál a 210.21.006 sw (t-mobile)
-
szilvaspet
tag
válasz
Coyote2000 #4015 üzenetére
Sajnos ez a hívásfogadásos kifagyás nálam is előfordul, napi 1-2 alkalommal (sok hívás esetén), főleg hogy kb 2 hete felraktam a 210-es szoftvert. Nálam ez anélkül történik hogy megnyomnám a hívásfogadás gombot... csak csörren párat aztán látom ám hogy indul szépen újra.
Sőt nálam a 210-essel jelentkezett egy új probléma, hogy a GPS vevő csomó időre elveszti a jelet aztán váratlanul előjön.. Remélem csak szoftveres dolog (ha ez lehetséges egyáltalán)...Várom nagyon az 300-as tapasztalatokat!
Pet
-
Jadro
veterán
válasz
Coyote2000 #4015 üzenetére
Nálam a 100.07.76.-os sw-n olyan van hogy ha hívok de nem veszik fel és lerakom, akkor fagy meg pár másodpercre. Nem vészes csak addig nem tudom lezárni a bill.-t
-
Coyote2000
őstag
válasz
Potyi70 #4014 üzenetére
Nálam kiválóan működik a telefon 210.x.x verziója, de azért frissítem... Bízok a szerencsémben. Annyi bugja szokott csak lenni, hogy néha befejezek egy hívást, és a képernyő megfagy kb 5-10 másodpercig. De olyan is volt, hogy full megfagyott a cucc amikor fogadni akartam egy hívást. Másnál is volt ilyen?
-
Potyi70
tag
Egy megbízhatóan működő telefonnál nem hír az új szoft, én sem frissíteném
. Nagy szerencsém, hogy elfoglaltságok miatt csak tegnap tudtam frissíteni, így már tudtam az új szoftra. Nálam már fagyogatott, hívásokat megszakította (aksi ki-be). Ez most eddig tökéletes. Egy reset előtt álló telefont érdemes megkínálni az új szofttal
Más:
Tudja valaki, hogy miért van az, hogy a PC suite ad hock alapon állítja vissza az adatokat. 3 gépre mentettem, abból kettő volt képes visszarakni a névjegyzéket. A naptárt egyik se (elszállt az éterbe...).
Pont ezért használtam a hack-et, de rájöttem az adott mappákat nekem nem sikerült kimásolni:
"Ha meg van hackelve a telefon akkor csak a megfelelő fájlt kell kimásolnod.
plunk írta:C:\Private\100012a5\DBS_100065FF_Contacts.cdb - Névjegyzék adatok.
C:\Private\1000484b\Mail2 - Üzenetek.
C:\Private\10003a5b\ - Naptár
C:\Private\100012a5\DBS_101F8878_Notepad.dat - Jegyzetek
C:\Private\101F4CD2\Applications.dat - Mappák és ikonok elhelyezkedése a menüben.
C:\private\20007b39\200al kezdődő - Ngage mentések
C:\Private\10000850\ - Operátor logo.
C:\Private\100012a5\DBS_100069CC_btregistry - Bluetooth eszközök listája.
C:\sys\data\mmcstore - Memóriakártya jelszava." -
Keksz
senior tag
hát nem sok minden van ebben az update-ben, ahogy olvasom inkább csak gondot okozott mindenkinél, plusz jön vele új MfE és Nokia Messaging vezió amit egyébként is le lehet tölteni?! Meg pár ikon Facebookhoz és Myspacehez amit így is minden nap használok?! LOL
-> [link]
Plusz pár bugfix, fejlesztés - de ilyenek miatt nem piszkálom a tökéletes verziómat, és még utána szívjak is a programok feltelepítésével is
-
arkiss32
csendes tag
hát, ez az új szoftver egyelőre nem túl jó...
frissítettem, visszaállítottam és örültem, hogy végre lesz újra internetes rádióm... persze, csak nem tud kapcsolódni, sehogy. se wifi, se hálózat. egyik alkalmazás sem.
hard reset után sem... most mi a frászt csináljak? jó, megyek a nokiához... -
Szabeszka
aktív tag
Az új software change log-ja: Update Includes:
* Mail Improved Mail For Exchange
* Music Internet Radio added
* Other improvements My Nokia Application and easy-dialing added, improved USB flashing and enhanced usability(állítólag)
-
Potyi70
tag
Új software jelent meg: 300.21.012
-
2007ath
aktív tag
válasz
2007ath #4000 üzenetére
Már első olvasásra is úgy tűnik, hogy ennek legfeljebb a tokozása hasonlít az nokia e71-hez.
GPS nincs benne, a 3.2 Mpixeles fényképező helyett csak 1.3 Mpixeles.
Ingyen fogható földi sugárzású adások.
Parasztvakítás.
Megtapizás, kipróbálás nélkül biztos nem merném megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest