Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmark1
csendes tag
Hi minden e71 tulaj!
Este feltöltöm a Pizero Premium Themes 2010 full pack-ot,akit érdekel,majd próbálja ki. -
pilsner
aktív tag
Tud valaki olyan programot, amelyik pittyeg vagy jelez egyet beszélgetés közben minden megkezdett perc előtt? Úgy értem, hogy pl. az 50. másodpercben jelez egyszer, aztán a következő perc letelte előtt megint, és így tovább? Percalapú számlázáskor hasznos lenne.
-
tothmark1
csendes tag
Mert érdekes módon s60v5-re le tudtam tölteni a full packot. :S
-
pilsner
aktív tag
válasz
tothmark1 #6088 üzenetére
Ez a Black Steel 2, nos nem akarlak elkeseríteni, hogy fizettél érte, de én ezt ingyenesen felleltem már hónapokkal ezelőtt. Viszont tényleg jó téma, használtam is egy időben, köszönöm, hogy megosztottad
Eszembe jutott még két témakovács neve PiZero, és babi, valamint itt is jó témák vannak összegyűjtve. Volt még egy-két készítő, akiknek jó témáik vannak, ha megtalálom őket a könyvjelzőim közt, akkor linkelem.
-
tothmark1
csendes tag
Itt van egy téma,amit nagyon sokáig használtam,most kipróbálom,amit ajánlottatok. Ezért a témáért,amit most használatra bocsájtok, 5,50$-t fizettem, vagyis minőségi
Hivatalos oldal a témáról:
http://axthemes.extra.hu/sb2.2_s60.html --> pro változat
Ahonnan le tudjátok tölteni:
http://www.filedropper.com/sb22s60v3-hsv1-e71pro
(van egy olyan téma verzió,ami a default ikonokat tartalmazza,de sztem nektes sem nagyon tetszik az eredeti ikon)
Remélem ti is annyira meg lesztek vele elégedve,mint én.
Jó használatot! -
CragON
aktív tag
Kipróbálta én is ezt a Prestige Solace 7 témát és nagyon igényes.
Köszi YAS-dude!Ezeken kívül még ezeket tartom számomra jóknak:
Severty dy xavier
Snow time dy xavier (télre)
Soft Green Blue by mandeepés talán Planat by Larsson
az alapból pedig a Black Business
-
pilsner
aktív tag
válasz
YAS-dude #6083 üzenetére
Áhh, igen! Én is t7 Solace témát használok, próbáltam már sokfélét, de mind valahol nem volt tökéletes. Amit linkeltél, az olyan, mint az enyém, csak frissebb ikonokkal. babi munkái közt is vannak jók, meg volt még egypár, de nem emlékszem, majd ha eszembe jut, beírom.
boush: Letörölted az előzőt (mappákkal együtt)? Ha nem, lehet az zavarja.
-
boush
tag
Telepítettem a Maps3-at. Elindítom, de amikor bámrit is szeretnék: saját hely meghatározása, autóval navi, tökmindegy, folyamatosan kidob, azaz bezár az ovimaps. Rohadtul idegesít, mert a régi maps-omat töröltette le velem amin még volt licensz. Mit tegyek?
-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy olyan linket ajánlani ahol minőségi témákat lehetne szerezni telefonra?
Nézegettem a google segítségével, sokat találtam, de elég gagyikat... -
Szabeszka
aktív tag
válasz
tmilan1989 #6077 üzenetére
Itt van egy link, innen is meg lehet rendelni, de logout-on van egy cikk az Invisible Shield-ről (nézd meg azt is), ott azt írják, hogy érdemesebb megrendelni külföldről.
Egyébként nagyon jó cucc, ajánlom, főleg ha az egész készülékre akarod rakni. Ha csak a kijelzőre, akkor a Brando fólia is tökéletes, amit a speedshop-tól is meg lehet rendelni, kicsit olcsóbb.
Az árak a honlapon ott vannak.
aramis00: attól függ, hogy melyik Call Recorder programot töltötte le, mert nem mindegyik ingyenes, és legjobb tudomásom szerint nem is gyári.
-
Keksz
senior tag
bár offtopic, de ez volt régen is a megoldás, hátha vki így itt talál majd rá:
- Download the 'Windows Mobile Device Center' ( current version is 6.1 ) which you can download it from [link]
this works for both Vista and Windows 7. I've tried it on both.- Install the downloaded software but it may not look like it worked on Windows 7 PCs. Vista automatically configures the settings on the bluetooth devices but for those who have Windows 7, here are the things you should do:
- Go to 'Device Manager' from 'Control Panel' -Or- just right-click on Computer Icon and choose 'Properties' and then click on 'Device Manager'.
- You'll see an 'Unknown Device' named 'Bluetooth Peripheral Device'
- Right-Click it and click on "Update Driver Software" -Or- anyway you find it easy to bring up the Update driver window.
- Click "Browse My Computer for Driver Software" button.
- Click "Let Me Pick from a List of Device Drivers on my computer".
- Select 'Bluetooth Radio' from the list if it asked you to select and then in the next window, it will show a list of drivers with Company Names in one list and Drivers in another. In the Company List choose 'Microsoft Corporation', not only Microsoft.
- From the drivers list there may be one or more drivers with the name "Windows Mobile-Based Device Support" with different driver versions. Select one or the latest.
- Ignore any warnings and keep pressing next and then Finish at last. If all goes well, the last screen will show the message that device driver is successfully installed.
Now, after manually updating the driver for your bluetooth device, in 'Device Manager' when you click on 'Bluetooth Radios', it should display one more item which will say 'Windows Mobile-based device support'.
-
Keksz
senior tag
Windows 7 alatt mikot a BT kapcsolatnál párosítanám a telefont, akkot a windows nem találja a drivert.
Tud ebben vki segíteni?
Egyszer februárban megcsináltam, vért izzadtam, és utána működött.
De már nem emlékszem, és lehet van 1xűbb megoldás is. -
tmilan1989
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna írni véleményt az invisible shield-ről? Jó az? Megéri? Mennyibe kerül? Stb stb...
Válaszokat előre is köszi! -
CragON
aktív tag
Call Recorder-t telepíteném de kiírja hogy tanusítványhiba.
Sehol sem találtam leírást mi lehet a baj. A csatolt infoban csak annyi van, hogy kicsimagolom majd telepítem, nem kell regelni sem. -
aramis00
tag
Érdemes megkérdezni egy nokia mintaboltot. Mert ott mindig megvan a legfrissebb szolgáltatós verzió is. Pl. nekem Pannon-os a telóm, NSU csak a 300-ast kínálta fel. Tegnap frissítették nokiában a 400-asra! (ingyen frissítenek. És állítólag más, mintha az NSU-ból firssítesz. Szerintük teljesebb így. Hogy ez mit jelent meg ne kérdezzétek...!)
Mondjuk azóta 1 nagy problémám van: hiába kapcsoltam ki certifikáció csekkolást és engedélyeztem minden program install-t, mégsem tudok felrakni semmit. Opera mini-t és Maps 3.03-mat próbáltam eddig. Hívom is majd őket, hogy most mi legyen... -
tothmark1
csendes tag
Bementem a T-Mobile-ba és megkérdeztem,hogy mi a helyzet fw.vel kapcsolatban és azt mondták,hogy nekik bent megvan a 400as firm.
-
Szabeszka
aktív tag
válasz
tothmark1 #6066 üzenetére
Csak akkor tudod a legújabbat felrakni (v410), ha a t-mobile elfogadta és kiadta, hogy hálózatfüggő telefonra is fel lehet rakni.
Ha mindenáron fel akarod rakni, akkor át kell írni a product code-ot, ami viszont garanciavesztéssel jár.
Ha van garancia a telódon, akkor beviszed egy Nokia boltba és ott ingyen frissítik. -
tothmark1
csendes tag
A T-Mobile-nál a 400.21.013-as fw már van,de azt nem értem,hogy akkor NSU-ban miért nincs.
-
CragON
aktív tag
Úgy láttam a T-mobile oldalán, hogy a 300.21.012 -es firm van csak.
Reménykedni lehet, hogy a 400-as is elérhető lesz? -
tothmark1
csendes tag
Helló mindenki!
Az lenne a kérdésem,hogy nekem egy T-Mobilos e71-em van.Erre hogy tudom feltelepíteni a legújabb firmware-t?A segítséget előre is köszönöm!
-
CragON
aktív tag
Tudtok valami olyan megoldást ami a háttérképet teljes kijelzőre teszi?
Próbáltam a Full Screen Wallpapper-t de az hagy egy csíkot fölül, ráadásul ha elsötétül a kép és utánna "felélesztem" marad egy vékony fehér csík alul. Ha lezárom a billentyűzárral eltűnik a csík és így tovább.... -
YAS-dude
őstag
Frissítettem tegnap egy hardresettel fűszerezve, szépen visszapakoltam és beállítgattam mindent, semmi változást nem tudok felfedezni, se pozitív, se negatív értelemben. Mondjuk nem volt semmi olyan hibája aminek a javítását vártam, megbízhatóan tette a dolgát nálam a 400-as szoft is.
-
taga
csendes tag
Hi!
Nekem a Nokiások tették rá de ezeket én nem találom:
NEW FUNTIONALITIES:
Following baselines/functionalities have been upgraded.
• Nokia Messaging IM2.0.19
• Gimlet v9.6.0.16
• Mail for Exchange 3.0.50410.21.010
-
jaszy76
aktív tag
Idő hiányában még nem frissítettem, mára van/volt betervezve, erre találok egy ilyet:
"Hi, since I upgraded my E71 to this realease the phone became almost unusable! BIG Warning for this version. It takes me 12 minutes to start the phone. Adding and removing programs cases phone crashes. I tried this sw on my sons phone aswell and it cases the same problems." -
footy
addikt
Nekem megvolt a frissítés, eddig semmi különöset nem vettem észre, talán mintha gyorsabban bootolna, de lehet hogy csak placebo
-
jaszy76
aktív tag
Elérhető az OVI Suite-ban a frissítés a független telókra.
Asszem este megcsinálom. -
pilsner
aktív tag
várom a bátor önkéntest, aki nem bír magával, és tüstént felteszi az új fw-t, hogy számoljon be, mi változott. érdekelne, hogy sikerült-e végre egy bugmentes fw-t összehozniuk nokiáéknak
-
footy
addikt
válasz
burasu4 #6051 üzenetére
ITT a changelog, de nekem még nem látja az NSU.
-
Szabeszka
aktív tag
Az E66 topicban revolver kolléga volt most a szemfüles -> újabb szoftver verzió
-
splif
csendes tag
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy miként lehet eltüntetni a képernyő alatti "fény-szivárgást"? Ugyanis a billentyűzet és kijelző közti területen kiszűrődik a fény, ami sötétben rontja a telefon vizuális élményét!
-
YAS-dude
őstag
Be kell kapcsolnod a "lélegző fényt", a menü-eszközök-üzemmód-opciók-testreszabás-"adatátvitel-jelzőfény" pontnál. Akkor teljesen kikapcsolja a képernyőt és csak a navigomb körül pulzál a világítás pár másodpercenként, ami nem fogyaszt annyit, de azért jelzi hogy a teló még "él".
-
CragON
aktív tag
Rengeteget turkáltam itt a fórumon és máshol is de nem találtam megoldást erre a problémámra:
Az energiatakarékos módot „nincs”-re állítom, akkor a telefonon nyugalmi állapotában megjelenik az óra egy sávban, de nem mutatja a pontos ídőt, csak az az idő marad meg amikor átvált energiatakarékos módra és nem is ugrál. (Ha megnyomom a középső gombot (billentyűzár van),akkor frissíti de továbbra is fennáll a probléma.)
Ha animációra állítom (1mp) akkor az animáció felbukkanása után rögtön átáll órára és így rendesen frissül az idő is és ugrál.
Azt olvastam, hogy ezek a képernyővédős órák csökkentik 10-20%-al az akku teljesítményét.Hiába állítom „nincs”-re az energiatakarékos módot ugyanúgy előjön.
Hogy kapcsolhatom ki? -
CragON
aktív tag
Próbálgatom én is ezt az Ovi-t és nekem offline módban nem látja az utcákat, csak akkor ha Online-ban van és felkúszik a netre.
Gondolom így fizetős. Ezt a NP-ról szereztem.... -
kovacsbeni
tag
Azért egyáltalán nem rossz ez az új nokia maps navi
-
burasu4
senior tag
[link] Én ezt használom, és nem kell a telót buherálni sem! Számítógépen szignózod a fájlokat. Ha most este megcsinálod, akkor holnapra már meg is érkeznek az ugy nevezett cer és key fájlok, onna pedig egyenes az út!!!!
NDrive: az változó,a környezettől függ. Én ugy szoktam, hogy előbb a menü/GPS/GPS-adatokat kapcsolom be, s ha megvan utána inditom el az NDrive-ot. Bár ettől nem függ a gyorsaság!
Átlag:fél perc-3 perc között van nekem is. Az nem baj, ha kb. 3 percig keres!Az Ovi Maps meg tényleg elérhető már nekünk is!!
Bár én maradok az NDrive-nál!
-
TOZ
addikt
Olyba tunik, hogy megis megkapjunk ingyen a NokiaMapset...
(most olvastam a smartnewson) -
CragON
aktív tag
Nem tudom telepíteni a Full Screen Wallpaper progit.
E/resource/apps mappába felül kellene írni a régieket, de nekem nincs régi
Nem tudok mit felülírni.
A memóriakártyára telepíteném de hiába indítom el sis-t, nem akarja.Ötlet?
Én már használtam az Ovi Maps-ot, nem rosz, de kipróbáltam az Ndrive-ot is és az jobban tetszik.
Az Ovi Maps-nál zavar az, hogy ha címet keresek nem adja fel a lehetőségeket (Város. utca stb.), sokkal kényelmesebb ha feldobja a lehetséges neveket ahogy betűzöm. -
splif
csendes tag
Hali!
Láttátok, fent vannak a régebbi telefonok is már az ingyenes listán a www.maps.nokia.com oldalon, köztük az E71 is?! Legalább 5 régebbi telefon.
Végre!
Aki már kipróbálta az írjon már ide a tapasztalatokról. -
Bodsa
csendes tag
hali
figyeltétek az új híreket.
Most mégis van olyan ovi maps ami ingyenesen navigál e71-en?
mert a nokiaprogramok.hu-ról letöltöttem egyet ami eddig nem kért meg nem is írt lejárati időt.
???
-
Felraktam a 400 sw-t.Még ismerkedek.
ajánlottak egy jó oldalt Symbiantalk.net Majd lesz időm vele is megismerkedek,de egy-két csaj a sor elején van -
CragON
aktív tag
Létezik olyan beállítás vagy megoldás, ami teljes kijelzőre teszi a háttérképet?
(nem marad meg fölül és alul a témának egy kis részlete csíkban) -
burasu4
senior tag
-
CragON
aktív tag
Csak megtaláltam, feltelepítettem, viszont, ezt írja ki:
Térkép használati joga lejárt 2010.04.12.
???
-
CragON
aktív tag
Honnan tudom letölteni az E71-re a Ndrive navigáviót és a hozzá tartozó Magyarország térképet?
-
CragON
aktív tag
Előjött egy olyan probléma, hogy az energiatakarékos képernyő nem mutatja a pontos ídőt, csak az az idő marad meg amikor átvált energiatakarékos módra és nem is ugrál.
Ha megnyomom a középső gombot (billentyűzár van),akkor frissíti de továbbra is fennáll a probléma.Energiatakarékos módban a - jobb oldalon nagy számokkal időkijelzés, bal felsőben pedig kis keretben dátum - féle van.
A beállítások:
- Energiatakarékos mód idelye: 10mp
- Enerigiatakarékos mód: nincs !!eddig sem volt bekapcsolva mégis átváltott a fent nevezett módra és ugrálva mutatta a pontos időt.
A - most játszott - beállításban viszont jó, de az nem tetszik....Milyen beállítás lehet még amit esetleg átállíthattam?
Van valakinek valamilyen ötlete? -
2007ath
aktív tag
""Launch background service". ezt minden egyes alkalommal akkor ki kell kapcsolni?"
Nem, dehogy. Egyszer kell csak beállítani (be-, majd kikapcsolni).
Ez a Garmin hibája. A telepítés után úgy néz ki, mintha ki lenne kapcsolva ( a beállítások között ez látszik), pedig valójában a bekapcsolt állapotnak megfelelően viselkedik.
-
CragON
aktív tag
Én rendszerint úgy töltöm a telefont, hogy este elalvás előtt felteszem és egész reggelig rajta van a töltő.
Ez befolyásolhatja az akku élettartalmát, vagy esetleg a teljesítményét? -
CragON
aktív tag
válasz
2007ath #6007 üzenetére
"Launch background service". ezt minden egyes alkalommal akkor ki kell kapcsolni?
Mindegy törlöm felteszek mást!
Remélem más gps proginál nincs ilyen probléma....- aránylag sokat telefonálok
- zene nem
- net nem
- 3G nem
- Gps néha
- Blucucc mindig (autós kihangosító)
- Wifi nem
- beállításokat átvizsgálom... -
2007ath
aktív tag
válasz
burasu4 #6004 üzenetére
"En személy szerint már jobbnak tartom az NDrive navi programot".
Pozitív:
Szebb a grafikája, A folyamatosan mozgó térkép felüdülés a Garmin szaggatott mozgása után. Igen gyorsan és kézre állóan adhatók meg különféle célok. Jóval kevesebbet kell váltani a betű és a számbillentyűk között.
Negatív:
Engem zavar, hogy nem jelzi ki, amikor újra kell tervezni az útvonalat.
Sokkal kevesebb állítási lehetőség van a paramétereknél.
A térképfrissítések ritkábban jönnek ki. A jelenlegi Top-Map-os pl. még 2009. februári. A térképválaszték jóval kisebb. A Garmin nagy előnye, hogy pl. a turistautak.hu-t vagy igen sok más domborzati, illetve turistatérképet is kezel.
-
2007ath
aktív tag
Ez még a régebbi verziókra volt érvényes. Az újabbaknál (5.0.20 -tól) a menüben van egy olyan funkció, hogy "Launch background service". Ezt először engedélyezni kell, majd visszalépve a menüpontba újra letiltani. Csak így veszi figyelembe a letiltást.
A készenléti időt sok minden befolyásolhatja:
- milyenek a telefon energiatakarékos beállításai,
- mennyit telefonálsz,
- mennyit hallgatsz zenét,
- mennyit internetezel,
- a WIFI állandóan be van-e kapcsolva,
- a telefon 3G vagy GSM hálózaton van-e (esetleg sokat kell-e váltogatni ezek között),
- stb. -
CragON
aktív tag
Garmin fogysztásáról ezt találtam:
http://pdaplus.hu/content/view/3134/72/
-
CragON
aktív tag
Az akksi merülésre fél siker lett a fájl kitörlése, mert még mindíg "nagyon" merül, kicsit jobb, ezt le is ellenőriztem az Energy profiler-el, de szerintem max 2 napot bírna ki ha óvatosan használom.
Valahol még olvastam olyat is, hogy hiába töröljük ki ezt a fájlt attól még elindul a Garmin egy része, csak nem látható, szóval úgyanúgy fogyaszt.Garmin 5.00.30s60.9 van fent....
Végülis döntöttem, letörlöm, felteszek másikat.
Remélem ez megoldja a problémát, ha nem akksicsere.Lehet kipróbálom, hogy navigció nélkül meddig bírja...
Hogy lehet kitörölni maximálisan gyökerestől?
Telepítések ikon alatt? -
2007ath
aktív tag
válasz
burasu4 #5998 üzenetére
"A megoldás: memória kártya/sys/bin mappából töröld ki a cardrunnel.dll fájlt."
Erre csak akkor van szükség, ha a Garminból az 5.0.20-nál korábbi verziót használt.A későbbi verzióknál már a MobileXt menüjében kikapcsolható a merülést okózó funkció.
"En személy szerint már jobbnak tartom az NDrive navi programot, mert az Topomap térképet használ ami részletes már Mo.-on!"
A Garminon is használható TopMap térkép (NaviGuide 5.3NT). Ráadásul az NDrive által használt térkép csak az NG 5.2NT frissességének megfelelő. (Több, mint 1 éves.) Ettől függetlenül én sem tartom rossz programnak az NDrive-ot, Bizonyos szempontból jobb, mint a Garmin, más szempontból viszont gyengébb..
-
CragON
aktív tag
válasz
burasu4 #6000 üzenetére
Kösszi, mind1 akkor marad, végülis elfér....
Nem tudom telepíteni a NokiaMaploaderSetup_ENU-t.
Elidul aletöltés, de utánna a telepítésnél hibát ír ki:The installation of Microsoft.NET Framework 3.0 has failed.Setup will now exit!
A Nokia Updater az simán felment.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest