Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabeszka
aktív tag
Az E71 is elég gyors, nekem sehol nem szokott lassulni, de az E72 nyilvánvalóan gyorsabb. A fényképminőség mindegyiknél vacak, annyi a különbség, hogy az E72 5 megapixelen vacak, az E71 meg csak 3 megapixelen. Attól függ, hogy mit akarsz fotózni. Doksit fotózni ok, vagy arra, hogy megmutasd mit láttál, arra jó. De háttérnek, kinyomtatni nem sok értelme van, nem erre lett kitalálva.
-
Land
veterán
Üdv!
E71 és E72 kötött agyalok. Az E72 processzortöbblete látványos az N71hez képest vagy az is elég gyors?
Fényképminőségben melyik jobb? Mert azért néha kattintgatnák vele. Használtan szeretném megvenni valamelyiket. Köszi!
-
Keksz
senior tag
Szoktatok kapni olyan sms-t aminek a feladója "Nokia" és ilyen tippek/trükkök vannak benne?
Én szoktam és most külföldön meghülyült.
Napi 4x kaptam hogy használjam a Mail for Exchange 3-as verzióját :-DArról nem beszélve hogy ősrégi a 3-as, és ezer éve használom nem tudom mi ütött a telefonba és miért kaptam ennyiszer.
Ki lehet kapcsolni?
-
kovacsbeni
tag
válasz
RandomGosu #6594 üzenetére
Hát még egy kis idő csak elkezdtem nézegetni a dolgokat de igazából az is lehet mert nem keresni akarok rajta csak sajnálom hogy semmi baja és csak úgy egy fiókban pihenjen kb
-
RandomGosu
senior tag
válasz
kovacsbeni #6593 üzenetére
ha szet bontod lehet vevo vaok ra.
-
Guff
csendes tag
válasz
kovacsbeni #6591 üzenetére
Hát nem akatlak megsérteni, de vizbe esés után semmiért. Legalábbis ha kis gyanum is lenne, hogy a telefon vizben járt, nem venném meg. Bármilyen jól kipucolták a vizezés után, ugy sem biztos, hogy egy idő után nem jön elő egy-két hiba.
-
kovacsbeni
tag
Szerintetek egy olyan E71-et aminek a külseje kb hibátlan de viszont kb egy éve egyszer lett javítva vízbeejtés után kb mennyiért lehet eladni?
Vagy ti egy ilyen E71-et mennyiért vennétek meg? -
laczkoo
tag
Sziasztok!
Be lehet allitani valahogy, hogy csak bizonyos honlapoknal toltse le a kepeket a beepitett bongeszo?
-
RandomGosu
senior tag
sziasztok ismet csatlakozom hozzatok, es egy kerdessel is jonnek: esetleg valakinek van egy felesleges billentyuzete amit egy joaron odaadna? angol kiosztas is tokeletes lenne!
-
Emmett
csendes tag
Oké, igaz
A lényeg, hogy sikerült telepítenem, tényleg nem volt egy nagy durranás
Viszont nincs magyar nyelv a telefonon, ebbe is tudnátok adni egy kis lökést?
Nagyon szépen köszönöm -
tothmark1
csendes tag
Mit tudtok az Abaxia Mobile Portal-ról. Azt valahonnan le lehet tölteni?
-
burasu4
senior tag
összedugod a telefont a pc-vel, pc suit módot választod, majd a gépen elinditod a programot. Először ajánlatos egy bisztonsági mentést csinálni, majd a szoftverfrissítésre nyomsz és követed az utasításokat! Ha kész a szoftverfrissítés, utána vissza rakod a lementettdolgokat a telefonra és kész
-
Szabeszka
aktív tag
válasz
pilsner #6567 üzenetére
Nagyon jó lett. Ha végeztem a vizsgákkal, akkor majd küldöm az ötleteket, hogy még mivel lehetne kiegészíteni.
Egy kérdés: neked írjak privátot, vagy inkább hozzászólást a témához, hogy lenne az egyszerűbb?Egyelőre annyi ötletem lenne, hogy esetleg írd bele, hogy ezekért nem vállalsz felelősséget, mert jön valami jogászkodó emberke, hogy mert itt meg itt találta, meg mert te írtad, aztán ne legyen kellemetlen neked.
-
Bodsa
csendes tag
hali
megint beteszem mert eddig senki nem válaszolt rá?
valaki használja az ovi maps szinkronizálást?
én most ismerkedem vele, de gondolom ha a netes ovimapos fiókomban nincsenek kedvenc helyek, akkor ha mobilon rányomnék a szinkronizálásra, kitörölné a telefonban?
ovimapsos fiókban meg nem találom hol lehetne ráhúzni a mobilon lévő dolgokat v arról szinkronizálni
köszi a segítséget
üdv
-
Bodsa
csendes tag
hali
megint beteszem mert eddig senki nem válaszolt rá?
valaki használja az ovi maps szinkronizálást?
én most ismerkedem vele, de gondolom ha a netes ovimapos fiókomban nincsenek kedvenc helyek, akkor ha mobilon rányomnék a szinkronizálásra, kitörölné a telefonban?
ovimapsos fiókban meg nem találom hol lehetne ráhúzni a mobilon lévő dolgokat v arról szinkronizálni
köszi a segítséget
üdv
-
pilsner
aktív tag
Összedobtam egy Gy.I.K.-et a fórumban leggyakrabban feltett kérdésekből szemezgetve. Korántsem teljes, így arra kérnék mindenkit, hogy javaslataival segítsen a bővítésében, hogy minél átfogóbb lehessen. Ez nem az én érdemem, a kérdéseket Ti válaszoltátok meg, én csak igyekszem a válaszokat összegyűjteni. Elérhető itt.
-
pilsner
aktív tag
válasz
tothmark1 #6565 üzenetére
Próbáld meg ezt a programot. A *legegyszerűbb módszer (természetesen csak akkor, ha hozzáférünk a telefon teljes fájlrendszeréhez), ha a böngészőben megnyitott videót megkeressük a private mappában, de ebben most nem tudok segíteni, mert nem vagyok wifiközelben, és egy jó darabig nem is leszek, és nem tudom kipróbálni.
*na jó, nem a legegyszerűbb, inkább a legkockább.
-
tothmark1
csendes tag
És hogy lehet letölteni videókat YouTube-ról?
-
footy
addikt
Ingyenes youtube uploader plugint tud valaki?
Vagy olyan programot amivel közvetlenül fel lehet tölteni a video-t youtube-ra? -
CragON
aktív tag
Létezik már normális háttérképszerkesztő progi?
A Full Screen Wallpaper sajnos hagy egy csíkot fent... -
válasz
Ricardo #6555 üzenetére
Nem lehet rátaszigálni semmilyen formában, és nem a hardver gyengesége miatt – egyszerűen rengeteg apró részlet, driver és egyéb illesztések vannak a rendszerben, ami a konkrét hardverhez köti a szoftvert. Egyedül a Nokia tud ilyen szoftvert összeállítani, mivel náluk van a forrás és a szaktudás
-
burasu4
senior tag
Más a hard reset és más a szoftver frissítés.
A hard reset: *#7370# ez visszaállítja a telefonodat teljesen, olyan mintha most vetted volna. Törlődi8k minden program. A memóriakártya az marad, ahoz nem nyúl. (de szedd ki ha ezt választod)
A szoftver frissítés: az PC-Suit segítségével tudod, lépésről lépésre vezet téged a program, ha van új szoftver neked. (ill. ha neked még régi szoft. van) A legújabb: 410.21.010
Ezt a *#0000# tudod megnézni hogy hanyas van rajata. De ez függ attól is hogy független-e vagy függő a telefon.
-
Ricardo
titán
válasz
tothmark1 #6552 üzenetére
"A jó öreg Symbian hozza a kötelezőt, ez a 9.3-as verzió igen kiforrott, az izmos processzornak hála villámsebesen teszi a dolgát, még arra is marad energiája, hogy finom animációkat vessen be képernyőváltásokkor."
Ha rá is lehet valahogy taszigálni, nem tudom hogy a gyengébb processzor hogy bírkozna meg vele.
-
-
tothmark1
csendes tag
E71re fel lehet rakni az E72nek a firmware-ét?Elméletben lehet,hogy működne úgy, hogy product kód átírásánál egy E72-es product kódot adnánk meg,akkor NSUban valójában E72es frissítést keresne? Csak egy kérdés,lehet,hogy alapból hülyeség,de ha van aki vállalkozó szellemű,nem akarja kipóbálni?
-
-
Keksz
senior tag
Ez most minek?! :-)
http://www.telefonguru.hu/hir/Megjelent_a_Nokia_E73_2010-6-4
-
Dottore
addikt
Tud valaki E71-re valami Super Mario gammát ami fut is rajta?
-
tothmark1
csendes tag
Kár volt ezzel kapcsolatban beírni,utána tudtam nézni, meg értelmetlen lenni visszaírni.
Viszont érdekesség,hogy az átírt product kóddal sem talált frissítést az ovi suite (300as volt előtte a telón),de NSU igen. -
tothmark1
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Átírtam a product kódot, frissítettem a 410es firmware-re,ha ezután átírom a product kódot az eredetire, az galibát okoz a rendszerben vagy sem?
-
Emmett
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a telefonnal, hogy zenehallgatás közben nem volt semmi gáz, de 2 számra azt irta ki, amiket régebben lejátszott, hogy sérült a file, ezek után lefagyott a telefon, se előre, se hátra nem tudtam menni, se kilépni. Pirossal visszamentem a kezdőlapra, bármit tudtam vele csinálni, kivéve visszemenni a zenelejátszóba, ott ugyanúgy ment a lefagyás. Nem tudjátok ilyenkor mi a teendő? Nem tudom hány zeneszámnál állhat fenn ez a veszély. Töröljem ki a kritikus számokat és tegyem fel újra?
Mert én a szoftver frissításre gondoltam, de azt meg nem tudom hogyan kell csinálni.
Remélem tudtok segíteni!
Előre is köszönöm!
Egyébként 300.21.012-es szoftverem van. -
Szabeszka
aktív tag
válasz
kovacsbeni #6538 üzenetére
Szívesen!
Egyébként tényleg jól elrejtették. -
Szabeszka
aktív tag
válasz
kovacsbeni #6533 üzenetére
Eszközök -> Üzemmód -> Kiválasztod, hogy melyik profil legyen. Opciók -> Testreszabás -> Adatátviteli jelzőfény ki.
-
Keksz
senior tag
válasz
tothmark1 #6530 üzenetére
Ne az OVI-val csináld, hanem a régi PC Suite-tal, ezt olvastam már máshol is hogy ha nem látszik ott, akkor a másikkal sikeresen felrakták a legújabbat.
Ma egyébként megint volt vmi hülyülés a telefonon, egyszercsak a MfE nem jelezte hogy van új mailem. Tegnap még ez is jó volt. Újraindítás után sem. Aztán bementem a beállításokba, alkalamazás a home screenen, első mail és kiderült hogy vhogy rájött hogy (kb mióta kijött az új MfE) kezeli a mappákat is, ezért itt be kellett állítanom egy mappát hogy melyiket mutassa.
Egészen eddig miért nem volt ez gond? :-D Szépen írta hogy összesen mennyi van, a mappák is működtek...
Lehet mert tegnap screent váltottam, amit kb soha nem szoktam és akkor realizálta mikor visszaléptem a business -be.
-
kovacsbeni
tag
Sziasztok.Valakinek valami ötlet,hogy kikapcsoltam a hard reset után a menüben a lélegző fényt de akármiylen állásban va akkor is villog.
Sehogy sem lehet kikapcsolni.
Ötletek? -
tothmark1
csendes tag
Megnéztem a T-s szolgáltatónál a szoftverfrissítést,a product kódomra azt írja ki,hogy elérhető a 400-as,de ovi suite nem jeleníti meg a frissítést. Ez miért lehet és mennyire célszerű átírni a product kódot,ha lecserélem a telót,ha megjelenik az N8?
-
Keksz
senior tag
Crytek:
Nem tudom mit ír ki, de lehet azért mert nem szingózott a téma.1 éve innen szedtem le párat, de nem jött be egyik sem annyira miután felraktam le is szedtem őket.
http://gallery.mobile9.com/c/nokia-e71-themes_1866/1/
boush: "kekszféle" :-D Nem én találtam ki, itt volt a fórumban! más érdeme a dolog :-D
Potyi70:
A 410-es firmwareről pedig itt van 1 blogbejegyzés, de nem irják a mailküldési hibákat fotózás után:
http://www.e71fanatics.com/2010/04/nokia-e71-firmware-version-41021010.htmlA napokban akartam hard resetet és felrakatni a nokia szervízben ezt.
Mert az en akkuidőm eléáég trágya, zsír új akkuval is, ami tuti a telefonon lévő "szoftver"/programok baja...Nálam még mindig a 210.21.006 02-03-2009 fut :-D
Lehet csak 1 hard reset lesz, aztán megnézem úgy az akkuidőt. -
Crytek
nagyúr
Bátyám szeretne a telójára feltenni új témát.Leszedett egyet a netről de amikor telepítené a telón kiir valami hülyeséget hogy nem jó.
Mi kell hozzá hogy menjenek ezek?
Esetleg tudtok linkelni oldalt ahonnan működő témákat lehet leszedni (sport téma érdekli)? -
Potyi70
tag
Valaki tapasztalta, hogy a 410-es (új) szofton a kamera funkcióból nem lehet képet küldeni (mms, email), értem ezalatt, hogy készítesz egy képet, majd a képernyő jobb oldalán rákattintasz a borítékra és semmi....
Azonkívül a mail for exchange nálam csak a maileket szinkronizálja, naptárat, névjegyzéket nem.
3x gyalultam le teljesen és telepítettem újra, de a hibák megmaradtak. Azért gondolom, hogy a 410-es lehet a gond. Örülnék egy új megjelenésének... -
tothmark1
csendes tag
Hogyan kell átírni a product kódot?
-
tothmark1
csendes tag
És honnan lehet letölteni az emulátort és a játékot?
-
Keksz
senior tag
válasz
unyadavid #6513 üzenetére
Nekem 1 van fent, R Bubbles
Egy baja van h nem menti el hol jártam és így mindig előről kell kezdeni :-D
Ezért nem tolom olyan sokat.Másik:
kb 1 éve úgy használom a telefont hogy biztonsági kódot kér ha le van zárva a billentyűzet és tegnap óta egy kulcslyuk jelenik meg ilyenkor a kijelzőn.Eddig nem volt semmi, csak ilyen szürkés háttér.
Ki érti ezt?! :-D -
unyadavid
senior tag
Heló, szerintetek melyik most a legjobb (egyszerű) játék erre a telóra?
-
kovacsbeni
tag
válasz
tmilan1989 #6509 üzenetére
Nokiaprogramokon van leirás térképek minden
-
tmilan1989
csendes tag
Sziasztok!
Ndrive-ot honnan tudok letöltek és honnan lehet magyar térképet szerezni hozzá?
Köszii -
PNP
őstag
Mit tudok csinálni, ha Pannon 300-as szoftnál tart? Oké, legyen a készülék hálózatfüggő, de miért kell korlátozottabban használhatónak lenni emiatt? (Akku például 400-as verzióval jóval többet bír, azt írjátok többen).
-
YAS-dude
őstag
válasz
norbest #6503 üzenetére
A navifirm előbb a verziókat listázza ki, a megfelelőt kiválasztva hozza be, hogy az adott verzió melyik product code-okhoz elérhető. És nincs a listában az 500.-as fw. De most a nokia honlapján megtaláltam itt: http://europe.nokia.com/A4305060 és valóban írja hogy az én PC-omhoz elérhető az 500.21.008-as firmware. Viszont NSU megintcsak azt mondja a 410-esre, hogy ez a legfrissebb. Szóval vagy visszavonták hirtelen, vagy még nincs kinn egészen
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest