Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx458
csendes tag
Üdv, ha valaki szeretne egy "szofisztikáltabb" fekete témát az innen letölthet egyet, ami szvsz nagyon szép (persze ízlés kérdése).
Egyébként, ami nekem nagyon hiányzik az E61-hez képest, az a hozzáférési csoportok megadásának lehetősége (ha van WLAN akkor azt használja, ha nincs akkor vált át a GSM/UMTS adatkpcsolatra). Remélem egy új firmware ezt visszahozza, mert csak fizetős megoldásokat találtam.
-
Joe bácsi
őstag
Iszonyat miniatűrök a gombjai!
-
Pompi
nagyúr
"Viszont hiányoltam a bluetooth gyors bill.-t ami az e51 nél a hosszú csillag gomb lenttartásával lehetett egyből be-ki kapcsolni."
Pedig nem kell hiányolnod. Ugyan nincs ráfestve, de ugyanúgy műküdik ez is és a # (néma mód) gomb is, mint az E51-E66-nál. Ezek szerint nem voltál olyan vállalkozókedvű, hogy kipróbáld
(Ezt mondjuk már írtam is, de lehet, hogy még a másik topikban). -
[xlt]
tag
Üdv !
Már egy hete használok ilyen telót és gondoltam beirok egy két kisebb észrevételt amit tapasztaltam.
Aki már használt E sorozatú Nokiát azt tudja,hogy már bekapcsolás elött érezni a külömbséget. Az anyagok, az összeszerelés ( bár az e50 és e51-nél a hátlap kezdett fél év után lötyögni, de itt az a bizonyos két biztonsági "kapocs" elvileg orvosolja a dolgot) és ugy magában az összkép az példamutató.
A telefon méretei nagyon rendben vannak. Aki attól tart,hogy nagy lesz vagy széles, az mindeképp uggorjon be egy minta- vagy gsmboltba és kérjen ki magának egyet, nem fog csalódni. A hátlap allati és feletti müanyag is lakozott és valahogy sokkal minőségibbnek tünt mint az e51 nél ( hisz annál néha recsegett ) A gumival védett memkari és adatkábel csatlakozó ajtók pedig már nagyon kivánkoztak erre a telóra, hisz sokszor tapasztaltam hogy tele porosodtak és külömbözö pzs meg más darabkákat is szedtem már ki belölük anno.
A telefon tetején, jobb oldalt ékeskedő PIROS ( ezt még a mai nappig sem értem hogy miért pont ez a szinválasztás ) bekapcsoló és profilváltó gomb (végre) gyenge megnyomásra is válaszol már, nem kell külön felkészülnünk erre mikor ki szeretnék kapcsolni ( e50 be tipikusan zavaró tényező ) . A gomb mellett meg a picit sülyeztett hangszorórács és gondolom alatta a hangszoróami útolag kiderült, meglepően szépen szól és még max hangerőn sem recseg bele.
Ami a belsőt illeti, a telefon rém lassan indul ( hogyha naponta cserélünk sim kártyát akkor inkább ajánlatos egy második olcsó telót mellé begyüjteni mert a kb egyperces várakozási idő ami alatt teljesen elérhetővé vállik, az picit idegesitő is lehet, ha egy sürsőg hivást kell lebonyolitanunk)
A "új" menü design picit furának tünt az olvasott tesztekben ( első symbiamos telókra emlékeztetett pl 6600) de használatban teljesen "jól áll " a telefonnak és elvileg egy "biznisz" telóban nem a hello kitty-sre rajzolt névjegyzék cimkékre vágytam.
Egy raklap minden van itt is ott , Sok alkalmazást fedeztem fel amit több helyen is elérhető-beállitható. ( lehet a bőség ennek is betudható) . Fontosabb dolgokat már Bog leirta, ezért semmi értelme kitérnem rá.
Nekem kimondottan tetszik viszont az hogyha sms vagy nem fogadott hivásunk ( vagy még hangposta üzenet és még ki tudja mit fogok felfedezni ) van azt a kijelző alján megjelenő szögletes bubborék jelzi, és ha csak simán ráuggrunk akkor pl az smsnél elkezdi kiirni a fölötte lévő sorban az sms szövegét. Ennek gyakorlati haszna nem sok van, mert majd ugyis megnézzünk normál állapotban, de eléggé látványosnak tünhet. Az alkalmazások közt a vonalkódolvasó meg a névjegykártya felismerő kissé viccesnek tünik, mert szinte használhatatlan ( de nem sok olyan emberrel találkoztam eddig akik ilyen elvárásokkal keresnének maguknak új telefont) Ami új dolognak tünt az az Infranet és az előre telepitett angol szótár. Utobbi nem egy nagylexikon,de hétköznapokban eléggé jól használható.
(na persze az office doksik szerkesztése sem kiskutya)
Ahogy olvastam megoszlanak a vélemények a kameráról. Első pozitiv benomyás az volt hogy a kamera képet már egyből teljes képernyőre teszi ki( ami nagyon látványos) és nem marad az a felső és alsó sáv ( lásd e50-e51). Sokat nem fotóztam vele,de azt tudni kell hogy nem egy fényképezőgép. Pár jó fotót el lehet lőni vele, de senki se várjon szájbersut minőséget ( bár ez megint nem az a telefon aminek ez kellene az erőssége legyen)
A gomboktól féltem az elején, de napi használat során tapasztaltam hogy a Nokia mérnőkei azért tudnak valamit. Nagyon jó a nyomáspontjuk, nagyon ritkán ütöttem mellé és bár eléggé szorosan sorakoznak egymás mellett ( a kényelmes méret javára) tökéletesen használható mindegyik, sőt nálam még a bill.zár sem okozott problémát.
Viszont hiányoltam a bluetooth gyors bill.-t ami az e51 nél a hosszú csillag gomb lenttartásával lehetett egyből be-ki kapcsolni.Nagyábból ennyi az egy hét summázata, ha esetleg még bárkinek kérdése lenne, amiről még én sem tudok, szivesen állok elébe és letesztelem a telefonon.
U.I aki eddig e50 - e51 es tulaj volt és ugyancsak az álló telefon mellett döntene és megtudja szokni, talán még szereti is a qwerty - t annak különösen ajánlom a készüléket. -
asadasad22
őstag
változó, némelyik program/játék megy mind2-n, némelyik csak vagy fektetett, vagy állókijelzőn jó, ezt a problémát elvileg meg lehet oldani képernyőelforgató progival, de ezek nem minden telón futnak, ezen nemtom futnak-e. E51-en egyik ilyen sem megy eddig, érthetetlen okokból.
-
idor
csendes tag
KÉRDÉS..alapból a játékok, programok ugyebár álló kijelzőre vannak. Azokat akkor nem is lehet normálisan felrakni a fektetett kijelző miatt? Vagyis csak a külön erre a telefonra szerkesztett dolgok futnak jól futni?
Vagy van ilyen h meg lehet választani a felbontást?
Vki akinek már van ilyen telefonja,megnézné? -
idor
csendes tag
Nos..hát persze h én még nem döntöttem a két telefon között..66..vagy 71.
viszont ma sikeresen a kezembe foghattam egy 71est..és olyan infókat hallottam róla hogy húúú..-pl, hogy 3 féle színben van. Van valami bézs is..meg hogy a fektetett kijelző MIATT többet vesz az aksiból. Hát ezekre néztem nagyot.Mekkora hülyeség. A bézs szín is .hát szánalmas.JAAAés ezt az itteni NOKIA boltban mondták.. Nagy a hozzáértés, mi?
-
riszter
senior tag
Igen, annyit írnak.Gari fogalmam sincs, hogy milyen lehet ennyi pénzért, érdemes lenne megkérdezni őket! Sajnos pannonos a számom, így én buktam ennyiért!
Ha abból indulok ki, hogy az e51-et 8 hónappal ezelött 65e-ért vettem (olcsón!) 2-3 hónappal megjelenése után, akkor csak esik ezeknek az új e-seknek is az ára! Vagy ne ebből induljak ki....
?
-
Magnum_
nagyúr
ha a tavalyi E61i ára az egyik legolcsobb helyen 71k kég mindig, akkor ez szerintem nem mostanában lesz kevesebb, de lehet rosszul gondolom.
mod: 65k? és miféle gari va rá? egyébként ha arany/platinakártyás vagy, és megjelenik Trééknél, akkor igencsak jo árban hozzájuthatsz.
-
riszter
senior tag
Meg tudná valaki saccolni, hogy mikorra esik le az ára 60-65e környékére?! Persze 2 év gyári garival.
[link] Itt már egész jó árat írnak, csak hát arany-és platinakártyás....Tartok tőle, hogy nem bírom kivárni, míg lejjebb megy ennek a funkcionális szépségnek az ára!
-
AMD Power
titán
Elsőre mikor megláttam picit fura volt. Azt hittem ,hogy nagyobb lesz egy picivel. Őszintén szólva annyira nem mélyűltem el a telefonban mert nem is tetszik és full nem az én világom. A gombok is furák nekem. Nekem picik voltak.
Ami tetszik benne ,hogy nem csak read only.
-
Magnum_
nagyúr
nekem teljesen feladta a harcot a foliám most reggel...
-
Pompi
nagyúr
Akkor tehát abba lehet hagyni az álmodozást az E66 touch screenével kapcsolatban, beigazolódott többünk magyarázata a kocogtatással kapcsolatban.
-
Továbbra is azt gondolom, amit itt írtam, hogy az a minimális megkocogtatás elég az E66-nak ahhoz, hogy a - valószínűleg hiperérzékeny - giroszkópot működésbe hozza.
Tehát nem kell több centit elmozdulnia, hogy abból valami esemény legyen, valamint nem is kell feltétlen a képernyőt bökögetni, csak az olyan menő dologHa ez lenne az E71-ben is, istenkirály lenne
Persze erre most már csak valóban egy tulaj reagáljon, hogy mi a helyzet, mert napokig elspekulálgathatunk itt ezen
Ja és majd a másik topikba természetesen, ez elvileg ez E71-é. -
Typhoon47
senior tag
Hatalmas jó telefon
-
amanoba
őstag
-
Valóban nincs nagyon mit összefoglalni: Ebben a HSZ-emben már kiemeltem a nagy különbségeket.
De ha egy részletesebbre vágysz, akkor itt van. Ebből is csak azok derülnek ki, amiket már fentebb írtak.
Illetve itt még azt látom, mintha nem támogatná a VoIP-t, de ez biztos csak elírás.Szerintem nagy érvágás az E66-hoz képest, hogy nincs benne giroszkóp. Jól jönne ez a Turn-to-mute cucc, illetve a képernyő 2x-i megtapicskolása a némításhoz. Illetve lépés-mérő software-t felrakni.
-
idor
csendes tag
Valaki lenne olyan kedves,és segítőkész, hogy összefoglalná nekem a 66 és a 71 közti különbségeket? mert azért van egy pár..nem külsőre, belsőre gondolok..
Most hallottam hogy a 66ban el lehet némítani a hívást ha kétszer megérinted a kijelzőt.
http://uk.youtube.com/watch?v=AKbj7WvU3B4
íme róla a videó..ilyen van a 71ben is?
Micsoda rejtett tulajdonságok jelennek meg..hm..
előre is köszi ha valaki összefoglalja nekem a különbségeket.. -
vallas
őstag
Egyre jobban tetszik ateló, ez az összehasonlító kép nagyon jó, mert az e51-t én hosszúnak találtam,de a e71 picit rövidebb, és pont jó méretű lesz.
Szerintetek mikorra várhat a magentás színű telefonosoknál, vagy mm-be?
-
Igen, tudom, köszi.
- Itt 8E-rel drágább az E71.
- Itt 3E-rel olcsóbb az E71.
- Itt 4E-rel drágább az E71.
(Mindegyik ár az adott boltban az E66-tal összehasonlítva.)Átlagban drágábban látni, Bog is drágábbra hivatkozott. Én kiválasztottam a legnagyobb eltérésűt, hogy még azzal is mennyire jó vétel.
Szóval akárhogy is nézi az ember, árban mindenképen az jön le, hogy az E71 jobban megéri az E66-nél- szerintem.
Jah, egyéb külföldi tesztek:
- [Nokia E71 – marvel for the chosen]
- [Nokia E71]Az utóbbiból kiemelném ezt a képet. Egy csöppet keveredik a qwerty és a numerikus billentyűzet
Egy tök jó méretbeli összehasonlító kép az újabb E-szériákról:
E51 - E66 - E71 - E90
Forrás: allaboutsymbian.com
[ Módosította: Racecam ]
-
felsál
tag
Én kérek elnézést, de a tesztben nem találtam a videó fevételről semmit. Mondjuk a fórumokban se nagyon volt téma
Pedig érdekes a ti specifikációtokban VGA, 30fps van míg a nokia honlapján VGA 22fps (ilyet még nem is láttam, rossz nem lehet) és QVGA 30fps. Vagy én értem csak félre? -
Snowy_owl
őstag
Frankó kis tella. Jobban bejön mint az E66. Bár az se piskóta. Bár a giroszkóp hiányzik. Nem kell letámadni nem a kijelzőelforgatás miatt hanem a programokban lehetne hasznát venni.
NoX1: Te hol nézted az árakat? Én nézegettem és szinte mindenhol az E71 olcsóbb legalább 2-3ezerrel biztosan.
-
felsál
tag
Én ezt a rossz kamera dolgot nem értem. Miért, az n95 olyan jót csinál? főleg az első szofttal? Nekem a 8GB-os van, de az is ugyanaz: gyengus, nem kicsit, nagyon.
Fehérben vki tud 82-él olcsóbban gyári garisat?
-
Hmm, ez vajon egy-, vagy kétkezes telefon? Lehet normálisan is egy kézzel kezelni és átérni a jobb alsó sarkából a bal felsőbe (a billentyűzet részen), vagy csak a telefon számára életveszélyes mozdulatokkal?
Tudom kéz mérettől függ, de érdekel aki eddig fogta, annak mennyire sikerült ez.Másik kérdés:
Ezen a képen, feltehetően a kereső OK gombja miért egy nagy feketeség?Nem sokkal drágább az E71 az E66-tól, nagyjából ~8E forinttal. Ezt a 8E-t pedig fel lehet simán számolni a következőknek:
- nagyobb fém ház
- több anyag, több matéria
- nagyobb akkumulátor, hosszabb üzemidő
- rengeteg gomb, qwerty billentyű
- plusz benne foglaltatik a teljes verziós Quick Office, ami kapásból ~$70.00 (~9.579Ft) lenne különSzóval ezeket összeadva azért szerintem megéri azokat a plusz ezreseket.
Aztán van olyan hely valóban, ahol még olcsóbb is az E71 néhány ezressel.Most már csak én is azzal vagyok bajban, hogy E66 vagy E71
Össze is dobtam egy kis szavazást kíváncsiságból: [E51 vs. E66 vs. E71] -
Pompi
nagyúr
"Csontra lemerítettem"
Mondjuk ezt szvsz nem kellett volna. Se li-ion, se a li-polymer akkumulátorok nem szeretik.
Igaz elvileg nem tudod annyira lemeríteni, hogy ártson az akksinak, mert hamarabb eldobja magát, de azért tartozkódj a csontra merítéstől szerintem ha jót akarsz az akkumulátorodnak. -
Magnum_
nagyúr
nekem több mint 3,5 napot bírt az akksi, még maradt 2 csík, birta volna holnap délöttig (4. nap) de most feltettem tölteni.. eddig jó az akksi. hát én ajánlom mindenkinek, az űra 80k alatt van 2év garival, ár/érték arányban a legjobb. bár szerintem van olyan drágább készülék is, amit lever. pont most hosszabítottam ADSL netet, de azt hiszem elö kell majd fizetnem mobilnetre
-
ZoZa™
senior tag
nemkicsit lep meg a plecsni
nagyon szép készülék, szerintem marha jól áll neki a billentyűzet alatti fémszinü rész!
Mostanában egyre több "szép" készülék is piacra kerül, talán elkezdenek odafigyelni arra is hogy néz ki amit adnak a (sok) pénzért -
Atlantis
veterán
Pofás darab ez is, de nem túl kicsi a hívásfogadó és elutasító gomb? Könnyű "félvakon", érzésre is eltalálni őket?
-
RadyR
tag
Sziasztok,
sajnos nekem is sikerült már lefagyasztanom. Csontra lemerítettem, majd töltőre dugtam, bekapcsoltam és a pin kód bepötyögése után lefagyott. Csak az aksi levételével sikerült újraéleszteni. Eddig még csak egyszer kellett tölteni és remélem, hogy többet ez nem jön elő.
-
Remittenda
aktív tag
-
Ricardo
titán
Már az E61 is tetszett de az batár nagy volt. Amint lehet kézbe veszek egyet.
-
yash
senior tag
ezsem rossz telefon. arra leszek kiváncsi, vajon mennyire egy időben történik majd (ha lesznek) ezen és az e66 telefonok firmware frissítései... mert elvileg nagyon hasonlóak!
-
Pompi
nagyúr
Itt teljesen jól indul el az Opera Mini. Legalábbis a funkció gombokkal nincs gond.
Pár szövegbeviteli helyen, ahol nem teljes képernyős a bevitel, hanem ahol közvetlenül a szövegdoboba írunk ott még nem az igazi a teló gombjainak a kezelése (pl. a törlés gomb nem működik), de együtt lehet vele élni, a következő Opera Mini frissítéssel szerintem meg lesz oldva, jelenleg még nem ismerte fel a program a telefont telepítéskor. -
2T
tag
Szerintem tök egyforma cam van az E66-E71 párosban. A zajszint sajnos láthatóan több mint az N73-nál. Ez valószinűleg a vékony kialakítás átka.
Működés közben:
-
joey04
titán
válasz
Remittenda #38 üzenetére
N82-n nagyon fura a dolog, mert ha aktiválva van a giroszkóp akkor automatikus forgatásnál fordul az opera mini képe is, viszont a funkciógomboknál lévő feliratok rosszul forognak.Ha kikapcsolom a girót és az opera minit állítom át Landscape módba akkor jól fordul. ezért lenne érdekes hogy e71en alapból hogy indul el, az alap nem Landscape tájolással hogy néz ki, nehogy az legyen hogy ha meg Landscapebe teszem akkor itt is elcsúsznak a feliratok...
bár N82nél is túlélem a dolgot végülis...
nomeg ha e90en tökéletesen megy akkor ezen is szerintem.
köszi! -
Remittenda
aktív tag
Nekem E90-n és 9300i-n is teljesen jól megy az Opera Mini, nincs gond egyikkel sem. Azt hiszem neked N82-van, szóval ha az Opera Miniben bekapcsolod a Landscape módot, akkor ugyan ott vagy.
Amúgy tuti, hogy simán viszi a fektetett kijelzőt. Ha még az én szívemnek oly kedves netradio sem makkant meg...
-
strar
tag
Én e61-et használok, és szivesen váltanék is az új modellre, főleg az új kialakítás, és a beépített gps miatt, de azért nem mindegy, hogy a régi modellnek az ára is erőssége, és a váltást az újra még legalább 1 évig nem tudnám megengedni. Kár, de idővel talán majd sikerül...
-
joey04
titán
Nagyon jó lett a teszt, gratula, és a telefon is.
A kamera jó lenne ha az E66 szintjét hozná legalább egy frissítés után akkor szerintem nem lenne vele gond.Ami zavar, hogy a kijelzője kisebb mint az E66 N82 párosnak, pedig ahogy nézem egyébként ez a telefon nekem tökéletes lenne mert a legtöbbet netezésre azon belül fórumozásra használom a mostanit is, nomeg zenehallgatásra az meg saját fülessel ezen is jól szólna.az opera mini hogy fut ezen a fektetett kijelzőn?A fene vinné el a Nokiát nagyon betaláltak ezzel a 2 új telóval...
-
barackle
tag
Szerintem mostmár nincs akkora különbség az E és az N széria áraiban. Ha a multimédia a fontos, akkor meg inkább N szvsz. Most nem néztem utána, pár napja keresgéltem, azóta változhatott, de pl az E71 és az N82 közötti árkülönbség össz-vissz 3 ezer ft volt (mindkettőt gyári garival néztem, nem boltival). Azért ez nem akkora nagy különbözet, hogy ne érje meg, ha jobban tetszik.
-
amanoba
őstag
végre teszt itt is!
komolyan fontolóra veszem az e61-em lecserélését,csak kússzon kicsét lefelé az ára.
-
spedyboy
senior tag
Nem tudom miért vagytok ugy oda most a névjegyzék ben a külön adathozárendeslésektöl!?
már az 5700-ám is tud bármit oda irni hozzá ez nem lehet akkora nagy ujdonság!
de m1
azért jo a teszt a telo se rossz de nekem nem kéne a kicsi kijelzö miatt...
üdv -
baliii
senior tag
lehet h velem van baj de szerintem teljesen korrekt képeket készít,
egy mobilba ez tökéletesen elég nekem.
kár hogy még drága, nagyon tetszik, föleg ha valóban kényelmesen elfér a nadrágzsebben -
juuzer
addikt
tettszik a telefon... na meg a teszt is
nem tudom ,de a régi E szériák nokián k... nem jöttek be :S
de a mostaniak.. gyönyörűek
-
-
Magnum_
nagyúr
Koszonom a tesztet! Nagyon vartam! A hibakat mi tulajok is eszleljuk, de remelhetoleg javitjak. Magam reszerol (igaz, elfogultan) de ez az uberkiraly telefon ...
(stilusosan a telefonrol irtam ezt a hszt)
-
ben11
őstag
Nagyon egyben van ez a telefon,biztosan rengetegen fogják erre cserélni az elődöt.
Az elkészült képek sztem teljesen vállalhatóak,pláne h üzleti modellről beszélünk.. -
Akkor úgy néz ki nem voltam túl érthető
Nem erre gondoltam. Állóképeken nem is látszik, nehéz is lenne.Arra gondolok, a menüben (ahonnan a programokat el lehet indítani pl.) egy mappába belépéskor-kilépéskor nem csak PUFF megjelenik az új kép, hanem van egy kis fade hatás.
Legalábbis az E66-os videóban nagyon úgy tűnt, hogy végre berakták élő telefonba is az effektet, itt meg nem láttam.
-
Pompi
nagyúr
"Jól láttam, hogy itt nincsen az az átmenet-effekt a menüben lépkedéskor, mint E66-on?"
Már csak az a kérdés, hogy mit néztél?
Ezeken a képeken tisztán látszik, hogy van átmenet.
-
putu33
tag
Le kéne már cserélni a 3410-esem
Utálom, hogy 9 sms-t lehet csak benne tárolni...
-
PhilBrick
őstag
Internet radio:
Hamár kétszer olvastam, csináltam egy screenshotot róla: 320*240
Igaz, ez még 61i. -
elit_hun
őstag
Tényleg fasza készülék, tökéletes arra, amire kitalálták
bordi10: hát ezt én sem értem
-
idor
csendes tag
na ha eddig vaciláltam, hogy 66 vagy 71..most méginkább azt teszem..
Mi az hogy fagy?? És nekem a mozgásérzékelő is nagy szívfájdalom, ugyanis nemcsak képnézegetéskor hasznos..
No meg hogy a kamera is rosszabb mint a 66ban...
CSak szeretném már megfogni mind a kettőt, hogy érezzem melyik áll mégis közelebb hozzám..De mire ideér Pestről..húhúúhúú -
Úgy néz ki valami miatt holtpontra jutott a Notifier Server. Szerintem a Symbian OS egyik legundorítóbb és leggyíkabb része
Elég kínos, ha ezt az OS "önerőből" csinálja - és pont emiatt nincs mit tenni, meg kell várni amíg jön ki hozzá egy új firmware, ha egyáltalán kijavítják ezt a bugot.
Legalábbis pont olyan tüneteket mutat, mint amikor saját (bugos) notifier plugint töltöttem be. Tényleg nem segít rajta más, csak az akku ki és akku be.
Amúgy tetszik a telefon
Jól láttam, hogy itt nincsen az az átmenet-effekt a menüben lépkedéskor, mint E66-on?
Más telefonban volt már ez egyáltalán? -
bordi10
senior tag
Bog, miért kell "hiánynak" felróni egy fektetett kijelzõs telónál a mozgásérzékelõt???
Amugy szerintem pont az E66 a drágább....na mindegy... -
Jhonny06
veterán
Már az E61 is tetszett, ez még bejövősebb.
Szerintem ez a teljesen megéri kategóriába sorolható.
-
Pompi
nagyúr
128 mega ram, ebből ~71 áll rendelkezésre a rendszer betöltődése után.
A kamera olyan amilyen, engem egyébként különösebben nem izgat, mert minden szituációra megvan a megfelelő fényképezőm, arra az esetkre meg amikor egyik sincs nálam pont bőven elég amit ez tud. Nekem amúgy sikerült egész tűrhető makró képeket készítenem (automata módban): kép1 kép2 kép3 kép4
Egy akármilyen doksi hirtelen lekapására szerintem tökéletes lesz.Internet Radio:
Az E51 telepítőjével próbálkoztam és felment gond nélkül. Egyedül a funkció gombokra kell odafigyelni, mert a más képernyőtájolásnak köszönhetően fel vannak cserélve. Majd dobok fel egy screenshotot róla. -
Inarus
addikt
és
Nagyon bejön! Csak a kamera idegestő egy kicsit...
Láttam azért elfutott jó pár dolog a háttérben. Mennyi a ram méret? -
se4ever2
aktív tag
Egy nagy UP a Nokiának ezért!Sztem sok ember már ezt várta!
-
Remittenda
aktív tag
Nagyon jó teszt és gyorsan el is készült!
Különösen jól esett olvasni erről:
A rádió a fektetett QVGA kijelzőn sem makkan meg (volt ilyen kérdés a fórumban), de RDS funkció nincs benne.
Szerintem ez nekem szólt, szóval külön köszi!
Egy pici keveredés volt, mert én az Internet Rádióra gondoltam [link] ennek ellenére nagyon köszi a figyelmességet, jó látni, hogy a fórumot is figyelembe veszitek a teszt során!
Amúgy fut rajta?
-
Jadro
veterán
Köszönjük a tesztet, meggyőző! Tetszik a telefon. Kíváncsi lettem hogy mutat a kezemben, mekkora helyet foglal. Amint lehet, kézbeveszek egyet.
-
gaboca0314
tag
Akkor az E66 is legalább annyira jó választás lehet, mint ez a készülék, csak más más kategóriában. De azért ez is csúcsszupi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest