- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aalvin.e
csendes tag
Sziasztok! Régen működött a telefonomon a leküldéses értesítés opció pl: facebooknál, ha üzenetet kaptam, most nem engedi bekapcsolni az alkalmazásban, másnál sem működik?
-
Fancy-boy
addikt
A Nokia 301 újra kapható a készlet erejéig: [link]
Aki szeretne még egy normális, jól összerakott, minőségi eredeti Nokia készüléket az siessen.
Tradícionális S40 rendszerre felszerelt.Valóban új készüléket árulnak, külföldi beragadt készletből származik. ( Francia )
Az utolsó szériából van, mert már Microsoft Mobile található az IMEI címkén.
Kíváncsiságból vettem egyet: -
törölt tag
Sziasztok. 301-eshez (rm-840) kérések magyar legutolsó phoenix firmware csomagot. Megvan még valakinek? Nokia szerveren már nem elérhető sajnos.
-
válasz
zetman05 #434 üzenetére
Vagy egy felújítottat szereztem be. Sajnos teli a net hamis/újított szarokkal, elvileg megbízható eladótól jött, de ez ma már semmit se jelent! Mindenki random pontoz mindent. Eladót, filmet, zenét, készüléket, akármit amit lehet pontozni.
Ha a rádió nem is működött de sajna a szoftver lehangoló volt és azon már nem lehet mit változtatni.3310 semmivel se lesz különb ennél. Konkrétan semmi értelmen nics annak a készüléknek.
Sikerült szereznem egy jó állapotú 1200-ast, Amazonról szerváltam egy eredeti akksit is tartalékba, igaz elsőre egy döglöttet küldtek de másodjára megjött a működő darab. Vettem tartalék vázat és kapott a képrenyőre fóliát. Meg találtam eredeti headset-et is. Csodás! -
Mivel a rádió használhatatlan volt úgy sistergett és mivel a headset rádugásával eldobta a vonalat így visszaküldtem végleg, nálam ez ilyen bizalmi kérdés, ezek után nem tudok bízni benne. Az eladó mondta, hogy küld új headsetet, de a rádió mindenképpen használhatatlan volt, más fülesekkel is.
Ha esetleg van rá módom, akkor kipróbálok valami hasonló készüléket (max egy 515-öst tudnék). Ha azon lehet ilyet csinálni akkor ki próbálom ha nem akkor nem. -
meroly
veterán
-
-
Hali mindenkinek.
Ma jött meg a 301-esem. Állítólag vadi új.
A matrica az akkun megfelel.
1 grammra híján annyi mint gsmarena-n írnak.
Elég valódinak tűnik minden, de tudom manapság bármi lehet.
Van valami biztos módja annak, hogy kiderítsük eredeti-e a készülék vagy sem?Előre is köszi!
-
Peace
nagyúr
A kezembe akadt egy ilyen telefon. Ha 220-r dugom, ha laptopra, azt írja ki, hogy modem mód/szinkronizáció/memóriakártya mód. Bármelyiket választom vagy mégse, abbahagyja a töltést. Olvastam ilyet külföldi fórumokon, hogy csak a saját kábelét szereti. Igaz lenne ez? Más kábellel nem lehet rávenni, hogy töltődjön?
-
Jarod1
veterán
hali egy ismerősöm elhagyta a Nokia c500 as tipusu telóját le lehet kérni valahogy az adatokat hol található? kicsörögni kicsörög
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Kineztem apamnak a nokia 225 tipust de most olvastam a tesztben hogy a kameraja 15fps sebessegu videot keszit, ami elvezhetetlen.
Errol a 301 tipusrol azt irjak 30fps sebessegu videot csinal. Ez valoban igy van?A hivas es sms-en kivul egyedul a kamerat hasznalja, ezert jo lenne ha hasznalhato videot csinalna.
-
Keszgreg
csendes tag
Sziasztok!
Kollegámnak van egy ilyen készüléke és a következő a gondja. A telefon kiírta, hogy szoftverfrissítés elérhető amit ő el is kezdett ám de a telefon elsötétült és azóta se kép se hang, nem reagál semmire még a töltőre sem. Valakinek ilyen tapasztalat esetleg megoldás? A telefon már nem garanciás. Előre is köszi.
-
mirci18
addikt
válasz
quailstorm #419 üzenetére
Köszi a választ 06 30-al van használva a számok.
-
mirci18
addikt
Szevasztok
Két kérdésem lenne a telefonnal kapcsolatban.
Mostanában csak a hívó fél számát írja ki a telefon a nevét nem.
Miért lehet ez.
Másik dolog lehet ilyen telefonra vírust kapni?Köszönöm a válaszokat előre is.
-
Szaki2
tag
válasz
Soil Creep #413 üzenetére
Kár. Köszi szépen a választ!
-
Soil Creep
csendes tag
válasz
[CS]Blade2 #415 üzenetére
Akkor ez esetben elnézést kérek a tájékozatlanságomért, ezt nem gondoltam volna!
Én arra gondolok, hogy a szolgáltató is inkább már a +36-ot preferálja, ezért nem írta ki a nevet. Meglepne, ha a telefon lenne egyedül a ludas, mert (ahogy mondod) már a faék szintű Nokia 3100-m is kiírt minden lementett nevet 2003(!)-ban. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Soil Creep #414 üzenetére
Ember azt hinné, hogy alap dolog, hogy működik az 06-al is... de nem a Nokiánál...
Ennél a telefonnál, ha beírod a telefonkönyvbe, hogy Kis Pista 06301234567, akkor annyit érsz el, hogy nem kell megjegyezned a Kis Pista telefonszámát, a telefonkönyvből tudod hívni.
A megoldhatatlan feladatot viszont nem is ez jelenti a telefonnak, hanem amikor a Kis Pista hív téged, és kiírja, hogy a +36301234567 keresett. Hogy kié ez a szám, és benne van-e a 200 névjegy között, azt neked kell manuálisan egyesével végignézni, mire a K betűnél megtalálod a Kis Pistánál...Átírtam már egyébként egyesével... 200-ból kb 20 volt +36-al, mert úgy lett elmentve, hogy megcsörgették, de a többi kb 180 manuálisan lett bevéve a sim kártyára az évek alatt papíron kapott telefonszámokkal. A kutya nem figyelte, mert MO-n belül jó a 06 is, és a tapasztalat az volt, hogy már 10 éve, hogy egy ajtó kitámasztó faék is felismeri oda vissza a 06-os és a +36-os telefonszámokat oda-vissza.
-
Soil Creep
csendes tag
válasz
[CS]Blade2 #411 üzenetére
Olyan fontos ez?
Működik az 06-tal is...
Én speciel úgy csinálnám, hogy amikor van kis időm (mondjuk esténként), minden nap átírnék 10-15 számot és egy pár hét alatt csak végeznék
Bár nem tudom, mennyire sürgős a dolog.
-
Szaki2
tag
Az a kérdésem lenne, hogy Nokia asha 301-re USB WLAN adapterrel vajon lehet wifit varázsolni?
Fel lehet telepíteni az ashára az adaptert?
Gondolom, ez lehet a szűk keresztmetszete a dolognak. -
[CS]Blade2
addikt
Át kellene írni az összes telefonszámot 06-ról +36-ra. Hogy tudom egyszerre több száz névjeggyel ezt megtenni? (biztonságosan, mert nincs mentés róla)
Valami alkalmazás rá, vagy pc-n anélkül, hogy áthelyezném vagy átmásolnám a sim-ről -
demeterf2
tag
Sziasztok!
Munkatársamnak egy nyitott lakat jelent meg felül az óra mellett . Mi lehet az? -
ombi79
újonc
Sziasztok!
Én úgy szoktam, hogy memokártya kivesz, bele kártyaolvasóba.
A munkahelyemen a win7 látja a 301-est, de a telefonon ne válassz a felkínált opciókból semmit, csak hagy úgy.
A harmadik, hogy az előző (6303i) telót + pc suite, ezután átküldeni a 301-esre vagy fordítva.
A számítógépes telefonfrissítésre én is kíváncsi volnék.Egy előző bejegyzéshez hozzászólva, valóban szeret lefagyni.
Néha zeneszámok hallgatása közben elkezd hangosan zúgni, majd vagy abbahagyja és kilép a főképernyőre, vagy nem hagyja abba. -
quailstorm
félisten
Itt találsz sok hasznosságot.
3.5 vagy 3.4-es OVI suite kell neked. -
zsoltip
őstag
Üdvözlet!
A Nokia PC Suite alkalmazás nem kezeli a készüléket, nem támogatja (3.8.54).
Van valami egyéb módja, vagy ennek az alkalmazásnak egy egy korábbi verziója, amivel tudok fényképeket, telefonszámokat szinkronizálni, menteni, valamint a készülék szoftverét (mobilnet hiányában) számítógéppel frissíteni?
Köszönöm. -
calocsay
tag
Igen :-) kaptam egy sms-t, hogy érzékelték a motorolamat ami nem fog működni hamarosan, ezért csattogjak be az uszire és válasszak egy Nokia 301et vagy egy samsung pocket neot. Nem volt kérdés melyik 0ás ajánlat a nyerő. Így lett egy ingyen nokiám és úgy megszerettem, hogy letettem a lumiámat. Mostanra 4 napot elmegy, igaz a netet nem használom, csak nagyon ritkán. Munkába és a mindennapokba is tökéletes társ.
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Egy Nokia 6303i leváltását hivatott Nokia 301 vagy Samsung S5611 között vacillálok.Kritérium:
- nagy, szemüveg nélkül is olvasható karakterek és ikonok
- masszív, munkás, férfi kézzel is könnyen eltalálható gombok
- több napos (min. 4-5 nap) üzemidő GSM hálózaton, csak telefonálás mellett
- esetleg egy-egy pillanatkép megörökítéseEzen a készüléken beállítható olyan ikonnézet, amikor a képernyőn 1 menüelem látszik nagyban? Ha jól tudom, igen.
Milyen az akku? Jól teljesít?Köszönöm.
-
GrandS
senior tag
Hogy lehet ebbe a telefonba vcf-et importálni? Sehogy?
-
dulifuli01
csendes tag
A következő hibákkal adtam le szervizbe:
akksi 1 nap
néha újraindul
fagyott már le
hangszóró halk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest