Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bp144

tag

Hello.

Tetszik ez a vita az új ipone kontra nikon milc.

Korner83: Az n8-al való összehasonlítást nem tudom, és nem is akarom megítélni, de a linkelt mókusos kép eszméletlen szép, de letöltöttem, és nincs meta adata, tehát egyértelműen nem jelenthető ki, hogy tényleg iphone-al készült, persze lehet hogy csak a photoshopos módosítás során veszett el a metaadat, de nagyon fura számomra, hogy a mókus fülei már egy picit homályosak, miközben a szeme tű éles, mintha makro beállítással, vagy egy nagy érzékelős géppel lőtték volna, de az is lehet rosszul látom. Ettől készülhetett iphone-al, de ezek gyanúra adhatnak okot, az oldalt nem ismerem, így annak hitelessége nem befolyásol.

A linkelt vélemény a canon közeli blogról pedig: Ugyan mit mondanának már a konkurencia új gépéről? Azonkívül, hogy rengeteg hibája van az övékkel ellentétben?

Szerk: Ne értsetek félre szerintem sem ez a legjobb gép/rendszer a piacon, de azért egy telefon kamerájánál jobbnak kell lennie.

Új hozzászólás Aktív témák