Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Szombati hardverbüfé
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo88
tag
én MOMO kormányokról azt olvastam hogy elég gyorsan jelentkezik egy olyan jelenség, hogy a gázpedál csak kb 90%-os gázadást csinál. jópár fórumon írták ezt, nem tudom hogy ez csak az első generációs MOMO-kra igaz-e, vagy a mostaniakra, de igazából még azt sem, hogy tényleg így van-e. mindenesetre ha igen akkor érdemes valami mást kinézni
ja egyébként szerintem egészen szépen csúszik az autó. nem tűnik rossznak
GRIDben meg ha kikapcsolsz minden segítséget egészen tűrhető a drift. annyira más attól mint ha be vannak kapcsolva a segítségek, mintha egy másik játékkal játszanál
-
raczger
őstag
Nem írtam, nem utaltam, és nem is akartam utalni arra, hogy hülye lennél, én csak a véleményemet írtam le, ami ugye a másik oldalnak nem szokott tetszeni

Elég kevesen kapnak egyáltalán esély, hogy kikerüljenek a való életbe is vezetni. Hogy pontosan miben jó egy szim a való élethez képest nem tudom, de mindenképp sokat ér, a valódi pilóták is elég sokat szimulátoroznak, már csak a kisebb költségek miatt is.
-
sagesz93
addikt
A grid tényleg jó játék, én is nagyon szeretem és azt mindenki tudja hogy arcade.
De ezt meg szimulátorként jelentették be(elvileg). Szóval ha lesz benn drift akkor az is szimulátor lesz?
Ez meg elvileg a Shiftről szól, szóval akkor itt most szimulátorról beszélünk!
mod: Szerintem a grid azért semmiben sem hasonlít az nfs féle "sínen megy az autó" szinthez. Inkább az arcade és szim. között áll, de inkább az arcadehoz közel. Ami nekem bejön!
Amugy nekem egy Logi. Vibration Feedback-em van és teljesen jól lehet menni vele bármelyik autós játékban. -
raczger
őstag
Játszottam már a Griddel, több próbálkozás után se tetszett.
"Hiába szimulátorozol, még egy utcai racen is úgy kikapnál mint a huzat..."
Attól függ mennyire jó az ember szimben, és milyenek az ellenfelek. Megsúgom neked, hogy a legjobb három jelenlegi magyar autópályaversenyző mind szimulátorból nőtte ki magát: Wéber Gábor, Michelisz Norbert (Seat Leon Eurocup, egyik esélyes a bajnoki címre), és Kiss Norbert, aki pedig LFS-ezik. (és nemrég elkezdett ezzel a játékkal nyomulni Talmácsi öccse, sőt ő maga is kipróbálta, és látszik a pályaversenyzés rutinja rajta)Mennék én szívesen igazi autóval, csak gondolom te is tudod, hogy elég költséges dolog, még ha van egy autód, akkor is (nekem nincsen). Gumicsere és sok-sok benzin kell, na meg pályabérlés, vagy pályajegy vagy mifenének hívják. Aztán pedig ha nem vezetsz elég óvatosan, vagy nincs helyesen beállítva az autód elég komoly költségek jöhetnének még le.
-
raczger
őstag
Te valószínűleg teszel a véleményemre, de egy valamit magára adó játékos igyekszik minőségi, élvezhető játékkal játszani. Én úgy nézek egy-egy autós játékra, hogy azoknak a céljai, hogy minél jobban közeledjenek a valósághoz. Annak szerintem nincs sok értelme, hogy csak egy 3d modell szinte egy sínen megy körbe-körbe nulla fizikával szinte.
De mint ez az nfs szimnek készül, így szerintem joggal lehet itt a szimekről társalogni.
Próbáld ki az LFS-t és megtudod, hogy az én szemszögemből mi az igényes játék fogalma.
-
_Scythe_
aktív tag
Nehogy valaki rosszat merjen írni már az nfs-ről, mikor az annyira jó. Tényleg nagy "balfékség" leírni a rosszat egy játékról... Szerintem mostantól csak az szólalhat meg, aki együtt bólogat veled.
Az NFS nem azért szar, mert arcade, hanem mert azok közül is a legszarabb.
Tudod ez olyan, hogy UFO Zsolti nem azért szar, mert nekem nem tetszik, hanem mert tényleg az! Ízlésről nincs értelme vitatkozni, csak hogy itt nem erről van szó... -
A grid szórakoztató volt vele, de közel sem tudta kihasználni. Mondjuk 100% csak a Richard Burns rallyval tudtam használni, meg az LFS-el, mert ott volt értelme a H váltónak meg a kuplungnak. Na nem mondom hogy nincs jobban kidolgozva a kormány rész is, de kérdés hogy megér-e annyi többlet pénzt ez? Ha nem akarunk ide szemetelni, és van még kérdésed ezzel kapcsolatban akkor írj privit!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő