Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Basszus, ilyenszinten a stratégiába se rakjanak olyan pályát ahol nincs bázisod, mert az nehezebb... Vagy az FPS-be CTF-et, mert azis nehezebb... Aki végig akarja vinni, az tanuljon meg alapszinten driftelni, egyébként sem nagy cucc, és ha alacsony szinten játszol, kb végigmész és megvan a több pont mint a gépé... Pont azért, hogy a casual is átjusson...
-
hackeeeee
Jómunkásember
GRiD-ben azért extreme nehézségi szinten azért néha már nehéz, de megoldható.
Namármost, sztem, épp ez benne a kihívás, hogy rá kell jönni, PS-ben én is sokat szenvedtem, mire rájöttem, hogy bill-el, hogy is mint kell pontosan, hogy szépen csússzon, kormánnyal kicsit más volt a helyzet.
GRiD-ben szintén, mondjuk kormánnyal az is teljesen más, de nagyon jó, nekem tetszett.Szal sztem, ez épp egy kihívás, hogy rá kell jönni, rá kell érezni, hogy hogy is kell csinálni.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Én nem alapozok arra, hogy szimulátor lesz. De ha már alkotnak egy GRiD-hez hasonló fizikát, akkor az már nagyon jó. Nekem abban is jobban tetszik a drift, mondjuk a Pro Street-ben is sztem jó volt, azt ha kicsit tovább fejlesztenék, sztem az nagyon jó lenne.

Jam, valszeg ebben kategória szerinti autók lesznek.. Vagy én nem tom.

-
FefeeX
veterán
Hjah, utána néztem, és tényleg szimet írnak róla - bár a képek stb alapján inkább árkádnak néz ki. Szóval majd meglátjuk, mi lesz belőle...
Nehezen bírom elképzelni, hogy NFS egyszer tényleg realisztikus sim-et csinál 
Drift szimulátor az fajin lenne, de csakis kézifékkel meg H váltóval

raczgear: szerintem mondjuk ez az "esély" inkább elhatározás meg cél kérdése, mindenki máshogy költi el a pénzét, hiszen fogyasztói társadalomban élünk. Mindig mindent lehet másképp csinálni, de "jobban" nem igazán létezik, minden POV.

-
FefeeX
veterán
Akinek szimulátor kell, elmegy GTR2-zni, rFactorozni vagy akármi más, ne szemeteljen már az arcade játékok totyikjába... Akkora balfék viselkedés ez magyarhonban, hogy járnak az emberek a nem nekik tetsző dolgok totyikjába gyalázni (ez nem konkrétan neked szól) --> valaki ezt szereti, valaki azt. Valakinek arcade, van akinek szimulátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
GRiD-ben szintén, mondjuk kormánnyal az is teljesen más, de nagyon jó, nekem tetszett.