Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Szombati hardverbüfé
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo88
tag
hagyjad már, live for speed mindent lealáz, legalábbis PC-n. konzolom sose volt úgyhogy gran turizmohoz nem tudom hasonlítani, de egyszerűen baromság bármelyik EA játékkal összevetni. az EA ezer év alatt sem fog ilyen fizikát kifejleszteni, még akkor sem ha az egész forma 1es, túraautós, WRC-s meg Drift világbajnoki mezőny segít neki. szóval semmi értelme bizonygatni hogy a live for speed jobb akármilyenre sikerül az új nfs, mivel az ellenkezője lehetetlen
-
FefeeX
veterán
Én csak arra akartalak kicsit rávezetni, hogy azért, mert a másiknak a más jobban bejön, nem biztos hogy hülye...
Valamint lehet, hogy 1-2% elér valamit a szimulátor mellett, de csöppet sem biztos hogy azért, mert abban jó volt... Persze, valamilyen szinten lehet párhuzamot vonni, de nem egyenes arányosság van
Hát jah, igazi autóval igen költséges, ezt aláírom...
-
FefeeX
veterán
Te játszottál már GRID-et vagy csak a levegőbe nyomod a sódert? Nulla fizika, nulla irányítás... Hjah. Persze... Mindenki másra esküszik, én ha élőben akarok vezetni, akkor azt nem csak azért, mert mekkora élethű az irányítás. Az irányítás önmaga lófax. IRL vs szimulátor megint ilyen akkor, gyakorlatilag sokkal jobb élményt kapsz ha van egy autód és elmész vezetni. (pláne ökörködni, főleg ha hátsó kerekes) - de ez az én véleményem. Játszani mindenki másért játszik, van akinek ez jön be, van akinek az. Szerinted az FPS-nek mi értelme van? Megsúgom, kikapcsol. Hiába szimulátorozol, még egy utcai racen is úgy kikapnál mint a huzat...
Nem mondtam relációt. Egyik sem jobb a másiknál. Csak annyit mondtam, hogy a gyalázásod szánalmas.
-
FefeeX
veterán
"A Gridről meg annyit, hogy nem élethű semilyen szinten, az is csak egy árkád játék a sok közül aminek véleményem szerint sok értelme nincs."
Ki nem tesz a véleményedre magasról szerinted?
Ez nem hívőség kérdése, valaki megjegyez valamit, szerinte olyannak kellene lennie az irányításnak mint a gridben. Szerinted nem.
De az ilyen kijelentéseknek abszolút semmi értelme, mindenki tesz arra hogy szerinted sok értelme nincs, annak sokkal kevesebb, hogy te ide írogatsz és a nagy "szakértelmeddel" az embereket terheled...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
keményen nyomják a twinelést
fuuuh mennyit játszottam LFS-el de amióta ilyen gokart meg formula autók vannak benne azóta hanyagolom
főleg PC-re!