Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Te játszottál már GRID-et vagy csak a levegőbe nyomod a sódert? Nulla fizika, nulla irányítás... Hjah. Persze... Mindenki másra esküszik, én ha élőben akarok vezetni, akkor azt nem csak azért, mert mekkora élethű az irányítás. Az irányítás önmaga lófax. IRL vs szimulátor megint ilyen akkor, gyakorlatilag sokkal jobb élményt kapsz ha van egy autód és elmész vezetni. (pláne ökörködni, főleg ha hátsó kerekes) - de ez az én véleményem. Játszani mindenki másért játszik, van akinek ez jön be, van akinek az. Szerinted az FPS-nek mi értelme van? Megsúgom, kikapcsol. Hiába szimulátorozol, még egy utcai racen is úgy kikapnál mint a huzat...
Nem mondtam relációt. Egyik sem jobb a másiknál. Csak annyit mondtam, hogy a gyalázásod szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen processzort vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő