Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
hackeeeee #51 üzenetére
"Itt legalább ha van kormánya az embernek, és tényleg jó lesz az irányítás, fizika, akkor használni is kell, és kapaszkodni is kell bele.
" Ilyet az EA nem tud(szerintem nem is akar) csinálni. Szóval kikiáltják hogy ez ekkora meg akkora nagy szimulátor lesz, erre bejön ez is hogy drift mód is lesz....
Az LFS-be nincs drift mód, hanem finomhangolják a kocsit és driftelnek vele. Azért a Shiftbe tuti nem lesz finomhangolás meg ilyenek, csak menny oszt csússz -
sagesz93
addikt
A grid tényleg jó játék, én is nagyon szeretem és azt mindenki tudja hogy arcade.
De ezt meg szimulátorként jelentették be(elvileg). Szóval ha lesz benn drift akkor az is szimulátor lesz?
Ez meg elvileg a Shiftről szól, szóval akkor itt most szimulátorról beszélünk!
mod: Szerintem a grid azért semmiben sem hasonlít az nfs féle "sínen megy az autó" szinthez. Inkább az arcade és szim. között áll, de inkább az arcadehoz közel. Ami nekem bejön!
Amugy nekem egy Logi. Vibration Feedback-em van és teljesen jól lehet menni vele bármelyik autós játékban. -
sagesz93
addikt
Én bírom a driftet, csak nehogy ezzel legyen elk*rva a játék...
Ha ez egy akkora nagy szimulátor lesz akkor a driftet is szimulálni fogják? Háát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest