Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
"Itt legalább ha van kormánya az embernek, és tényleg jó lesz az irányítás, fizika, akkor használni is kell, és kapaszkodni is kell bele.
" Ilyet az EA nem tud(szerintem nem is akar) csinálni. Szóval kikiáltják hogy ez ekkora meg akkora nagy szimulátor lesz, erre bejön ez is hogy drift mód is lesz....
Az LFS-be nincs drift mód, hanem finomhangolják a kocsit és driftelnek vele. Azért a Shiftbe tuti nem lesz finomhangolás meg ilyenek, csak menny oszt csússz
-
sagesz93
addikt
A grid tényleg jó játék, én is nagyon szeretem és azt mindenki tudja hogy arcade.
De ezt meg szimulátorként jelentették be(elvileg). Szóval ha lesz benn drift akkor az is szimulátor lesz?
Ez meg elvileg a Shiftről szól, szóval akkor itt most szimulátorról beszélünk!
mod: Szerintem a grid azért semmiben sem hasonlít az nfs féle "sínen megy az autó" szinthez. Inkább az arcade és szim. között áll, de inkább az arcadehoz közel. Ami nekem bejön!
Amugy nekem egy Logi. Vibration Feedback-em van és teljesen jól lehet menni vele bármelyik autós játékban. -
sagesz93
addikt
Én bírom a driftet, csak nehogy ezzel legyen elk*rva a játék...
Ha ez egy akkora nagy szimulátor lesz akkor a driftet is szimulálni fogják? Háát....
Új hozzászólás Aktív témák
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő