Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Te játszottál már GRID-et vagy csak a levegőbe nyomod a sódert? Nulla fizika, nulla irányítás... Hjah. Persze... Mindenki másra esküszik, én ha élőben akarok vezetni, akkor azt nem csak azért, mert mekkora élethű az irányítás. Az irányítás önmaga lófax. IRL vs szimulátor megint ilyen akkor, gyakorlatilag sokkal jobb élményt kapsz ha van egy autód és elmész vezetni. (pláne ökörködni, főleg ha hátsó kerekes) - de ez az én véleményem. Játszani mindenki másért játszik, van akinek ez jön be, van akinek az. Szerinted az FPS-nek mi értelme van? Megsúgom, kikapcsol. Hiába szimulátorozol, még egy utcai racen is úgy kikapnál mint a huzat...
Nem mondtam relációt. Egyik sem jobb a másiknál. Csak annyit mondtam, hogy a gyalázásod szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen házat vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő