Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Te játszottál már GRID-et vagy csak a levegőbe nyomod a sódert? Nulla fizika, nulla irányítás... Hjah. Persze... Mindenki másra esküszik, én ha élőben akarok vezetni, akkor azt nem csak azért, mert mekkora élethű az irányítás. Az irányítás önmaga lófax. IRL vs szimulátor megint ilyen akkor, gyakorlatilag sokkal jobb élményt kapsz ha van egy autód és elmész vezetni. (pláne ökörködni, főleg ha hátsó kerekes) - de ez az én véleményem. Játszani mindenki másért játszik, van akinek ez jön be, van akinek az. Szerinted az FPS-nek mi értelme van? Megsúgom, kikapcsol. Hiába szimulátorozol, még egy utcai racen is úgy kikapnál mint a huzat...
Nem mondtam relációt. Egyik sem jobb a másiknál. Csak annyit mondtam, hogy a gyalázásod szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ideapad 330S laptop - Ryzen5 2500U - 8GB - 250GB SSD
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest