Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo88
tag
hagyjad már, live for speed mindent lealáz, legalábbis PC-n. konzolom sose volt úgyhogy gran turizmohoz nem tudom hasonlítani, de egyszerűen baromság bármelyik EA játékkal összevetni. az EA ezer év alatt sem fog ilyen fizikát kifejleszteni, még akkor sem ha az egész forma 1es, túraautós, WRC-s meg Drift világbajnoki mezőny segít neki. szóval semmi értelme bizonygatni hogy a live for speed jobb akármilyenre sikerül az új nfs, mivel az ellenkezője lehetetlen
-
Gergo88
tag
én MOMO kormányokról azt olvastam hogy elég gyorsan jelentkezik egy olyan jelenség, hogy a gázpedál csak kb 90%-os gázadást csinál. jópár fórumon írták ezt, nem tudom hogy ez csak az első generációs MOMO-kra igaz-e, vagy a mostaniakra, de igazából még azt sem, hogy tényleg így van-e. mindenesetre ha igen akkor érdemes valami mást kinézni
ja egyébként szerintem egészen szépen csúszik az autó. nem tűnik rossznak
GRIDben meg ha kikapcsolsz minden segítséget egészen tűrhető a drift. annyira más attól mint ha be vannak kapcsolva a segítségek, mintha egy másik játékkal játszanál
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 10400F/GeForce RTX 4060/16GB DDR4 RAM/500GB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Iphone 13 128Gb, 100% akku, gyönyörű, sok tartozék
- AMD Ryzen 7 5700X3D/GeForce RTX 4070 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi