Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
n4n3x
csendes tag
Kiveszik bitcoin automatákból KP-ba
-
Tian66
senior tag
válasz
mephi666 #114 üzenetére
A bitcoin továbbra is biztonságos. Egy poolt hackeltek meg és nem a blokkláncot.
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy nem biztonságos a forint mert betörtek egy bankba és elvittek egy csomót. A különbség, hogy a bank általában kárpótol a pool meg nem biztos. De, aki poolon vagy kriptotözsdén tartja a coinjait az tisztában van ezzekkel a veszélyekkel és vállalta. -
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
GodGamer5
addikt
https://thumb10.shutterstock.com/display_pic_with_logo/1054024/301997357/stock-vector-bitcoin-balloon-burst-with-pump-301997357.jpg
Nagyot fog szólni....
-
Snoop-y
veterán
-
törölt tag
válasz
Robert_F #108 üzenetére
Szerintem is jó ötlet. Ugyanis egyáltalán nem vagy következetes... TE kezdted el a hasonlítgatást, most meg nem hasonlítható semmivel. Most akkor el kéne dönteni hogy mi van.
A technológia mint ötlet kvajó. Az, hogy ehhez ilyen szintű és energiaigényű rendszer kell csupán üzemeltetés szinten, az irreális, pedig ha ezzel vehetnél kávét meg bármit is, üzemszerűen mint a bankkártyával a jelenlegi koncepcióval maghalna az egész.
Igen tudom, van ilyen irányú fejlesztés is. Attól még tény a tény, hogy jelenleg nem annyira fényes, sőt mint ahogy te meg még páran itt beállítjátok.
-
törölt tag
válasz
Robert_F #105 üzenetére
Egy szóval se írtam le a nemzeti vagy a valuta szót. Az nem érvelés, hogy van ennél szarabb is. Egyébként meg nem biztos hogy szarabb.
Nemzetközi színtéren a valutákkal spekulálnak, az állambácsi is játszik vele, és ezer meg egy faktortól függnek. Ez tény. Viszont sok nagyságrenddel nagyobb érdekek, pénzek, emberek forognak a valuták körül és játszanak, mint a btc körül. Így te a körtét nem is az almával hanem így egy 6 dimenziós képzeletbeli szervetlen vegyülettel hasonlítod jelenleg.
Egyébként meg idén nem volt abból is balhé, hogy valaki kivágott nagyobb adag btc-t a piacra, az beszakadt mint a kő, és fillérekért taroltak? De. Ez ha mindenki nedves álma bekövetkezik, és globális fizetőeszköz lesz, a darabolódás miatti felértékelődés miatt ez javuló vagy romló tendenciát vetíthet előre? Szerintem nem javulót...
-
Robert_F
tag
válasz
#06658560 #99 üzenetére
En ezt ugy ertettem hogy nincsen egy olyan 3. fel aki felulbiralhatja a te donteseidet. A banyasz nem biralhatja felul a te tranzakcioidat. Csak adminisztrativ munkat vegezhet. Ilyen ertelemben nem 3. szemely csak 1 fokonyvvezeto. Ellenben a bankok nagyon is beleszolnak es nem is engedelyeznek bizonyos tranzakciokat ha az nekik nem tetszik. Igy ertettem a 3. feleket.
-
törölt tag
válasz
mephi666 #102 üzenetére
A hw gyártóknak igazából mindegy. Főleg a btc vonalon, és ha a hw gyártók alatt az nv-t meg amd-t érted. Ezer éve nem használ senki vga-t btc-re, és a hatalmas kínai farmok miatt már asic minereket se éri meg venni...
És szerintem az altoknál sem tolják. Ugye elad egy csomót, de nagyobb a kockázata is számára. Nem tudja hogy milyen biossal, milyen rigben fogják használni, ha csak picit hülye a gazdája idő előtt meg tudja főzni, aztán visszaküldi garba...
-
mephi666
nagyúr
meg igazából milyen értéket is teremt a bányászat? kb. annyira komoly az egész, mint farmville-en termelő munkát folytatni és ezért virtuális pénzt kapni...
van egy elméletem, miszerint a hw-gyártók keze is vastagon benne van az egészben: pumpálják kicsit a pénzt a btc-be, cserébe viszik a hw-jeiket magas áron is (mert túlkereslet van), aztán a végén majd jókor kiszállnak és az lesz a mérlegük, hogy eladtak töménytelen mennyiségű terméket és még a btc-n is kerestek
alvégen meg a paraszt ott fog állni féltucat drágán vett vga-val, amit potom pénzért tud majd eladni, mert túlkínálat lesz a piacon...
-
csongi
veterán
Mennyit fog erni a bitcoin, vagy a papir penz, globalis katasztrofa eseten? Nem lesz aram. Er barmit is a bitcoin?
A papir penz meg jo lesz s@,,et torolni.
Egyik sem lesz kepes ujra epiteni semmit, eletet menteni, vagy tetot rakni a fejek fole.
Elmulik egyszer ez is, par embernek jobb lesz, par ember meg bukni fog.
Megint a szegenyebb reteg szivja meg, es veluk dolgoztatanak. A rendszert ok taplalajak. Minel tobb terulet lesz felzarkoztatava annal tovabb fog a rendszer fennmaradni. Minden szegenyebb regioba tomegesen lesznek uj banyaszok.
India, Kina, Kelet europa. Hany emberrol is beszelunk?
Es ez meg a lehetosegek felet sem eri el.
Lesznek megtorpanasok, de a fejlodo orszagokkal eletbe tarthato lesz ez az egesz.
Az a szomoru, hogy mekkore energia pocsekolas megy, mert a tehetosseg elereshez semmi nem draga. Pedig tovabbra is a tobseg szegenyebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 GDDR7 +32GB DDR5 +1-2-4TB SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest