Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Különösebben nem érdekel, ki mit frissít, de a legtöbb beszélgetés mindig afelé megy el, hogy a droid azért jó, mert testre lehet szabni, a többi meg szar, mert nem lehet, és itt le is ragadunk. Nem pont ebben a topicban, csak úgy általában mondom, társaságban, kocsmában... Ezzel nem értek egyet, ennyi.
Igen, vannak prók, akik felpakolják a custom romokat, és én nem vagyok pró, de nekem ez nem fáj, viszont amikor téglázzák a készüléket, neadjisten véglegesen, akkor érdekes módon nagy lesz a csend.
Nem azt mondom, hogy a WP meg az iOS a jó, a droid meg nem jó, bár lehet így jött le - csak ne húzzunk ilyen éles határt a gyártók közé, mert van jó ebben is, és van rossz abban is. WP-sként néha irigykedek a droidra, amikor egykét programot nem találok meg, és kiderül, nincs, és sose lesz, na bezzeg a másikra meg van...de ez egy ilyen szakma.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest