- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Az elsőt nem ismerem, Doogee 5x Pro-t pont ma kezeltem, hát, az árazás nem véletlen.
Az összeszerelés és az anyaghasználat se egy álom, de emellett a menü sem gyors, az érintő pontatlan, a WiFi-je problémás...a 10-15 perc alatt csak ennyire jöttem rá, talán jobb is, hogy nem néztem bele mélyebben.Routert állítottam be, nagy nehezen tudtam csak felcsatlakozni a WiFi-re a telóval. Az 1001 éves notim meg a L820 simán megtalálta, az említett teló csak malmozott, és úgy éreztem, miután felcsatlakozott, eldobta párszor a kapcsolatot. De ne legyen igazam.
-
-
-
-
Ja, WP, ki leszel utálva innen.
Nekem a céges WP, és amire használom, ez is jó, bár nem szeretem. Navigál, netezik, telefonál, fényképez, jegyzetel.
Szintén, mondjuk én szeretem is. Gyors, röccenésmentes. Lumia 820, használtan vettem 15.000-ért. Vicc pénz érte, és teszi a dolgát. Ugyanezt a sebességet egy Samu 100 fölött adná meg.
-
válasz
Dilikutya #183 üzenetére
Igen, a rendszer nem akad, programok futnak, de nem stabil! Egy idő után kevés lesz a ram a droidnak, akad, megfagy, kikapcs-bekapcs, aztán megint minden kezdődik előröl. Nem törvényszerű, de kevesebb pénzért szerényebb hardvert adnak.
Amikor a teló új, akkor még egész gyors, de aztán felemészti a droid. Persze, nem értek hozzá, ez biztos nem így van...akkor azok a készülékek, amiket kezeltem, lehet nem is telefonok voltak.
Nem lőttünk mellé a 150-nel a Samu esetében. Undorítóan túlárazott termékek, továbbra is tartom magam ahhoz, hogy iPhone körülre pozicionálják, de ezt csak ők gondolják, hogy van annyira prémium.
-
-
Különösebben nem érdekel, ki mit frissít, de a legtöbb beszélgetés mindig afelé megy el, hogy a droid azért jó, mert testre lehet szabni, a többi meg szar, mert nem lehet, és itt le is ragadunk. Nem pont ebben a topicban, csak úgy általában mondom, társaságban, kocsmában... Ezzel nem értek egyet, ennyi.
Igen, vannak prók, akik felpakolják a custom romokat, és én nem vagyok pró, de nekem ez nem fáj, viszont amikor téglázzák a készüléket, neadjisten véglegesen, akkor érdekes módon nagy lesz a csend.
Nem azt mondom, hogy a WP meg az iOS a jó, a droid meg nem jó, bár lehet így jött le - csak ne húzzunk ilyen éles határt a gyártók közé, mert van jó ebben is, és van rossz abban is. WP-sként néha irigykedek a droidra, amikor egykét programot nem találok meg, és kiderül, nincs, és sose lesz, na bezzeg a másikra meg van...de ez egy ilyen szakma.
-
Jajj, ez a frissítés-visszarakás, hagyjuk már. A droidosok 90%-a nem hekker, hanem felhasználó. Az, hogy van pár "profi", aki a megvétel napján elkezdi hekkelni, az egy eset.
Komolyan, azért vesz valaki telefont, mert minden nap azzal szórakozik, hogy milyen disztrót tegyen rá? Vagy csak én vagyok ilyen maradi, hogy értelmes dolgokra használom? Persze, a WP-t nem is tudnám hekkelni, de valahogy nem is célom.
-
-
-
@ (#119) Narxis:
Biztonság, hm, ha valaki csak alapokra használja, akkor mindegy, de ha belebújik, akkor már fontos lehet a frissítés.@ (#121) Cifu:
Büszkén vállalom.@ (#123) Quasi_modo:
Igen, egy SGS akármennyihez képest a konkurens alma szerintem magasabb kategória, az ár mégse ezt mondja. -
válasz
lajthabalazs #116 üzenetére
Itt jön be az, hogy vannak "buta" felhasználók, magamat is ide sorolom ebben az értelemben, akik azért vesznek meg egy terméket (telefont), mert használni akarják. Stabil legyen, gyors legyen, ennyi. Kit érdekel, hogy merev az egész, meg hogy nem lehet kicserélni a feloldó animációt, meg nem lehet átszabni a felületet? Engem hidegen hagy...
-
Igen, én magam is úgy vettem jópár (nekem) drága telefont, hogy amikor megjelent, került 130.000 forintba, és én megvettem akkor, amikor kifutó széria volt, 60.000-ért. Ja, nekem mondjuk nem volt gáz, hogy 2 éves a konstrukció, mert nem csajozni vettem, hanem használni. Nem mindenki ilyen, valahol a pénz nem számít, de ettől még az a felhasználó sem ostoba, aki megveszi 0 percesen a drága telót.
Nagy marketing van mögötte, nekem ne magyarázza meg senki, hogy az András gyerek, aki a mittudomén melyik iPhone-t elsőként vette meg MO-n, neki annyira kellett az, meg azt se hiszem el, hogy a saját pénzéből vette, egyszerűen agyon van marketingelve az egész, és meg kell venni, mert ha nem, gáz vagy a régivel. Ezt a politikát nyomon lehet követni az iPhone és a Samsung kínálatában is. Mindkettőnél jönnek az újabb és újabb szériák, és sajnos, nem vagy már menő, ha van egy S4-ed, de mondjuk ma kijött az S5, meg kell venned, és így tovább. Persze én csak a WP-ben tudok gondolkodni, de ott nem nézik ki a kezemből a 820-at, pedig az csak középkategória, vannak gyengébb, de sokkal erősebb készülékek is. Egészen más az üzletpolitikája az MS-nek.
Mégegyszer mondom, nekem ebben a prémium-droidos dologban az nem tetszik, hogy iPhone árban mérik őket, és se anyaghasználatban se rendszer szinten köszönőviszonyban sincsenek egymással!
Szvsz ha egy Opel Astra és egy Lexus közel ugyanannyiba kerülne, nem az Astra-t venném meg, őszintén szólva nem is értem, ki ad 200k fölött egy droidért. Ja, hogy az olcsóbb Samu telókon döcögősebb kicsit? Ez van, ez a rendszer sajátossága. A másik, hogy venni kell olcsó kínait, ami hardverben esetleg hozza a prémium telók szintjét, de az azért akkor is csak kínai, nem csajozós mobil - már akinek arra kell ugye. Samsungnál elgurult a gyógyszer, helyenként úgy érzem.
-
-
válasz
Tigerclaw #76 üzenetére
A WP-hez és az iOS-hez még a "gyors" odaférne, de amúgy igen, tökéletesen leírtad!
Be kell áldozni valamelyik tulajdonságot, a legjobbat nem tudod megvenni, mert nincs is. És nem is lehet, mert ha nekem pl tetszik a WP gyorsasága, biztonsága, de szeretném hekkelni, akkor droidot kell vegyek, de az meg nem biztonságos, és nem is mindig gyors...ördögi kör.
-
Persze, ez pontosan így van! Ennek is van előnye, meg amannak is, hátránya úgyszintén. Mivel én nem használom játékra a telefont, nem hekkelem éjjel-nappal, viszont használni akarom, stabil rendszerrel, nekem a Win8.1 tökéletesen megfelel. Ha ilyen áron jutnék ilyen teljesítményhez droidban, lehet kipróbálnám azt is.
A problémám továbbra is az, hogy - nem akarok senkit megsérteni - "csingcsung" márkát nem akarok venni, a Galaxy széria nagyon tetszik, de az nekem csillagos ég.
-
@ vicze1, @ Cifu:
WP-sként nem fogok és nem is akarok győzködni senkit sem, nekem elég volt annyi, hogy használtam sok készüléken droidot (tableten és telefonon egyaránt), és bizony a gyengébbeken nagyon döcögött, némelyiken használhatatlan volt. Igen, egy Galaxy S5-ön szépen fut, de árban kb duplája az én Lumia 820-amnak.Nagyobb mérnöki teljesítménynek tartom a WP-t, mert röccenésmentesen megy a leggyengébb vason is, de ne bántsatok ezért, semmi bajom a droiddal, sőt néhány alkalmazást hiányolok is WP-re, de együtt lehet vele élni.
-
A kérdés pedig az, hogy egyébként mennyire van gyakorlatilag, ténylegesen szüksége egy embernek arra, hogy mindig a legújabb androidot használja...
Szüksége éppen lehetne, de csak a prémium készülékeken futnak normálisan, viszont nincs mindenkinek pénze 250k-s telefonra...az Android nagy problémája ez, hogy nem optimalizálják, ezért kell alá az (indokolatlanul) erős vas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Delta Force (2024)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest