Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
"És az, hogy ezt nem egyszerű megcsinálni, szerintem csak azt mutatja, hogy a játék a valósághoz viszonylag közeli szimuláció"
Ez még talán igaz is (ámbár egy ideje szimulátorozok, és ehhez képest vért izzadok [inkább csak izzadtam, mert elegem lett] a Shiftben), de nálam az verte ki a végső biztosítékot, hogy a gép egész egyszerűen csal, ha túl jó vagy. Legalábbis nálam többször is akkor jött elő, amikor épp nagyon pöpecül nyomtam.
Volt olyan, hogy már rég tapostam a féket egy komolyabb kanyar előtt, az meg még bőven a gázon állt, szállt bele a pirosba (fent hagytam az ideális ív csíkját), és a kanyarban külső íven(!!) úgy húzott el mellettem, hogy én csak lestem. Persze füstölt mint barom, de ugyanúgy 200-zal ment tovább, kihúzatva az egyenesben, rám is vert rögtön 2mp-et - duel verseny volt, így buktam.
Másik ilyen szintén duelnél jött ki. Második futam, ugye én indítok hátulról. Már magam mögött tudtam a rohadt kis gt2-esét, amikor egy S kanyarban szintén 200 körül megjátszotta ugyanezt. Mármint ő még taposta a gázt, amikor én fékeztem ezerrel, nehogy elszálljak. Mögülem kivág, mint állat, és fizikát meghazudtolóan a két kanyart effektíve figyelmen kívül hagyva, az aszfalthoz ragadva bealázott, mint a szemét.
Hát anyád...Másnál nem fordult elő ilyen?
Komolyan, nekiállok majd játszani megint, és felveszek minden kört fraps-szel, tutin lesz bizonyíték (csak bírja a gép) is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest