Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petya80

    tag

    Szevasztok,

    1,5 évig remekül döcögött az NSA325v2 -m transmission / külső elérés, ami kell. Na most mivel lejárt a T hűség és a gigabit net olcsóbb volt, mint az eddigi 50/15 -ös ezért átálltam.
    Először hoztak vmilyen Huawei két antennás modem/routert , amibe az optikai kábel megy.

    Elvileg nekem elég is lenne ez, de ugye ebbe nem lehet freeDNS szolgáltatót állítani így utána szeretném kötni a nemrég T-től kapott D-Link DIR 842 -t.

    Mielőtt erről kérdeznék, a Huawei -ben megnyitogattam a portokat (80 / 51413 / 9091, de a 9090-et vmiért nem nyitja ki ez a vacak hiába adom meg ezt is. Ez lehet oka annak, hogy a feltöltés nagyon csak esetleges ? Alig-alig töltenek tőlem pedig benn van vagy 20 sláger termék a sorban. Régen mindig maxon húzták tőlem a kölcsönzött virágokat.
    Esetleg az lehet-e még a gond, hogy a NAS ip címét hagytam 192.168.1.175 -n, de a Huawei címe 192.168.1.254, annyi, hogy a NAS felületén ezt átírtam átjárónak.
    A letöltés rendben van gondolom ez a Zyxel 13 mega /sec -nél többet nem tud.

    Nos ezek után, hogy álljak neki ? Nem vagyok egy nagy sztár a hálózati dolgokba, még nem néztem ezt a D-link -et de gondolom az nem működik, hogy abba megy közvetlen az optikai, vagy ?
    Ha a Huawei után kötöm, hogy állítsam be hogy ő szórja a wifit és a portforward + freeDNS is azon menjen, a Huawei pedig csak modem szerepet töltsön be.

    Köszi előre is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák