- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Na, én gondoltam hogy előbb utóbb megjelennek ezek az alaplapok, de valójában tehetség lett volna ennél jobban tökön lőni az Atomot. Ez az egész alaplap a számítástechnika egyik szégyene.
Nekem egy olcsó, 17x17-es méretű, dual-core Atom kéne modern chipsettel, MINIMUM X3100-as vga-val, de inkább még újabbal (HD3200 powa), és HDMI-vel, digitális hanggal, PCI-e csatlakozóval. Ha lesz ilyen lap, maximum 15-20k-ért, akkor megépítem az itthoni HTPC-m.Ja, és nem utolsó sorban, egy Gigabites Ethernet igazán elfért volna rajta. A tervezett itthoni rendszerben 2 asztali gép, ez, és egy NAS kapcsolódna egymáshoz egy gigabites wireless routeren keresztül
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest