- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
V!ck
senior tag
Mondanám, hogy majd egy DX12-es 3DMark-kal meglátjuk az erőviszonyokat, de számomra sosem volt egyik verzió sem reprezentatív... úgyis úgy írják majd meg, hogy "mindenkinek jó legyen"
Fölösleges szócséplés ami itt megy a DX12-vel, előbb utóbb jönnek majd a gamek, aztán kiderül minden...
(#101) Jack@l hogy a viharba lehet DX12 módban futtatni a Star Swarm-ot? Nekem csak simán D3D gombom van az inaktív Mantle mellett, de az afterburner fut és D3D11-et ír... Az elementary demot pl ha DX12 módban indítom, az afterburner nem is jelenik meg az OSD-n, pedig tuti hogy abban fut, mert sokkal lassabb, mint DX11-ben, ráadásul ott meg van OSD... szóval tényleg nem értem
-
V!ck
senior tag
Az a baj, hogy nem nagyon rémlik... azt tudom, hogy R7 260X-szel teszteltem, DX11 alatt halott volt, Mantle alatt ment mint a szél. Most 750Ti-m van, Mantle ugyebár nincs, de Afterburner szerint DX11-ben fut a teszt és gőzöm sincs hogy lehet elővarázsolni a DX12 módot, tuti én vagyok a noob...
-
V!ck
senior tag
-
V!ck
senior tag
válasz
zorrokalap #3 üzenetére
Az ilyenekért érdemes ám regisztrálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Mindenki mást mond az MSAA-t érintő teljesítményről, de mára kiderült, hogy mi okozta a zavart.
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux haladóknak
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest