- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
athlasz
csendes tag
válasz
choler. #8392 üzenetére
Köszi!
Én e-mailben érdeklődtem, pár kérdést írtam a telóról (16gb dual sim), egyedül a garanciás kérdésre nem válaszoltak. Tudtommal Romániai székhelyű a bolt, szóval azt kérdeztem hogy ha pl. fél év múlva lesz vmi garanciális problémám, pontosan mit kell tennem, hova kell eljuttatnom a telót. Akkor ezek szerint ki kell postázni Romániába? Lehet felhívom őket én is holnap...
Amúgy most akkor hány féle moto g létezik? Egyszer már elkapkodtam a vásárlást, most nem akarom. Egyik haverommal beszélgettünk, mondtam neki h kellene egy dual simes teló amiben min. 1 giga ram van, és nem 150 ezer az ára. Erre ő mondta a moto g-t, én sose hallottam. Másnap Grazban voltam a Conradban, láttam h 200 euró, 16 gigás, meg se nagyon néztem mert már zártak pont, mondom akkor gyorsan veszek kettőt, egyet bnőmnek egyet magamnak. Csak itthon szembesültem vele hogy nem dual simes, azt hittem az összes moto g az. Enyémet visszavittem, bnőmnek nem létszükség h dualos legyen...
Aztán azóta olvasgatom ezt a fórumot, de most akkor dual simesből is több féle van? Mindenképp 16 gigás kell nekem is, ez biztos. De ha jól értelmezem van US, UK, GPE romos? És a GPE-ben van magyar nyelv? Amúgy a GPE az google play edition? És azt csak Usaban lehet venni? Vagy ezeket honnan lehet tudni,a dobozán rajt van?
Sok amatőr kérdés de valaki tisztába rakná nekem a fogalmakat?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Renault, Dacia topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest