Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Pistu77 #1998 üzenetére
Webformulajuk van kapcsolatfelvetelre (me'g nem ugyfeleknek is), talan masolatot is kapsz rola (elotte behazudtam valami iranyitoszamot, es beleirtam a szovegbe, hogy sorry de anelkul nem engedett tovabb, de en Hu vagyok). Majd este otthonrol meg tudom mondani, hogy milyen cimrol jott 2 het mulva az automatikus valaszlevel, igaz oda irva a masodikat arra sem jott reakcio.
-
Pistu77
csendes tag
-
axioma
veterán
válasz
Pistu77 #1996 üzenetére
Ja, azt hittem, te magad hoz(at)tad kintrol!
En meg flottas telenoros, raadasul a Verizon az voda kartyat ad az Europaba utazo ugyfeleinek, me'g eselyesebb is lehetne. Azert irtam, hogy itthon telenorral muxik, mert azzal hasznalom, de most hogy mondod, valami mas (vagdosasra vett) kartyat is beleraktam, de mar nem tudom pontosan. Postafon kartya 500 Ft es voda-s igazabol, teszteld azon... bar a Voda asszem kuld ingyen proba vitamax kartyat is valahol a weboldalan.
Verizonnak irtam, nem mondjak azt hogy nem, de nem jon a valasz, halogatnak, 2 het utan automata level hogy irj ha me'g mindig aktualis, masodjara azt hiszem mar ilyen irj ha aktualis se jott toluk. De nem segitenek, miert lenne erdekuk? Ha nem unlock-olhato, akkor nem fogjak tudni eladni.... Pedig fizettem volna (persze ertelmes hatarig) erte. -
Pistu77
csendes tag
35ert vettem. A srac elottem turbo simel hasznalta. De valoszinu sikeresen elbasztam, mert nalam mar nem ment vele (bar latszolag semmi baja). Rendeltem ebayrol most egyet remelhetoleg hamar megjon, mert csak spanyolbol jon. Igen olvastam a verizonos kodvaltoztatasrol. Es irtam is volna a verizonnak is ha lenne ertelmes elerhetoseguk. De nincs
Viszont flottas vodas vagyok ugyhogy a turbo sim se valoszinu hogy megoldas lesz nalam.
Az ember utolag mar kurvaokos ....
-
axioma
veterán
válasz
Pistu77 #1989 üzenetére
Egyebkent: aktivalas az a cdma telefonhoz rendelese (ott nem a sim hanem az ESN hordozza az elofizu-infot), az neked nem kell.
Masreszt: az unlock kodot tudjak a Verizon-nal on the air modositani, azok amiket arulnak az ebay-en, az az elso kiadaskor ervenyes csak.
Amugy ha nem titok, mennyiert vetted, es csak a telot vagy ha nem, miket vele? -
axioma
veterán
válasz
Pistu77 #1992 üzenetére
Turbo sim van, ami muxik vele, ITTHON, telenornal, nekem biztonsagosan csak 2G only-ban. Viszont Nemetorszagban sajnos olyan anomalia volt (nem bizonyithato, de valoszinu hogy attol), hogy a sim a regi teloba visszarakva se mukodott. Ezert vadaszok most teljesen unlock-oltat...
A turbo sim vagast igenyel a sim kartyan, es kicsit ossze is kell celluxozni, hogy ne seruljon mint az enyem (eleg rossz a fiokja "ehhez").
NEM minden turbo sim jo hozza!
Tudok adni ebay linket, amivel mukodik (270686865877). Hatranya, hogy vagy 4-6 het mire ideer.
Vagy tudok adni, mert nekem van egy tartalek, de akkor nekem necces mert egy forrasztgatott sajatom van, ugyhogy a tartalekot azert felarral adnam csak oda (es persze rendelnek magamnak masik tartalekot). Mondjuk ismerve a vaterasok arreset, annal vszinu nem tobb...
Amugy ezt az egeszet siman kiolvashattad volna a topikbol, ha hamarabb idetalalsz...Szerk. keresztposzt...
-
Pistu77
csendes tag
válasz
FireFox1996 #1991 üzenetére
A baj az, hogy ezeket mar mind vegigzongoraztam. Es a kapott kodok nem unlockoljak a telot
-
Pistu77
csendes tag
Sziasztok,
Vasaroltam egy keszuleket en is azomban lehet kicsit elszamoltam magam. A keszulek amcsibol jott es sem aktivalva nem volt sem unlockolva. Egy csomo oldalt vegigjartam de vagy nem jo kodot kaptam vagy nem is volt megtalalhato a kod az IMEI alapjan. Kerdesem az lenne, hogy tudtok e valamilyen modot a telo unlockolasara? A telon .629es rom van jelenleg es verizonos.
koszi
-
norvik
aktív tag
válasz
#42431471 #1987 üzenetére
Nem rossz, de inkább kihagynám. Ez már tényleg fanatikusoknak való. :-)
Még egy nagy piros pont a MIUI-nak. Olyat tapasztaltam, amiről nem is hittem, hogy létezik. Persze, ez biztos, hogy nem számít mindenkinek. Sok zenét hallgatok, és számít a minőség. Eddig gyári és CM romon is, zenehallgatás közben, ha valami proci igényesebb dolgot is elindítottam, akkor az első pillanatokban a zenelejátszás szaggatni kezdett. Azt hittem, hogy ez egy szükséges rossz. Úgy tűnik, tévedtem, mert bármit is csinálok a telóval, a zene szól közben akadás mentesen, jó minőségben. És ezt nem lehet a húzott proci számlájára írni, hiszen a jelenség 1300Mhz-en is jelentkezett a CM7-en. Ennek most nyoma sincs, pedig 1200Mhz az alap, amit visszavettem 1000Mhz-re, akksi okok miatt.
-
norvik
aktív tag
válasz
#42431471 #1985 üzenetére
Nekem elég 3,7", de nemhiszem, hogy zavarna a pár tized inch-csel nagyobb kijelző. De soha nem fogok olyan telefont venni, aminek nem cserélhetem az akksiját. Bármilyen jó is legyen az akku, egyszer megérik a cserére. És nekem ne szabja meg egy gyártó sem, hogy meddig használjam a cuccomat. Ezzel a lépésével a Mototrola pedig megszabta, az akksi élettartama meghatározza a telóét is
-
norvik
aktív tag
Tetszik a RazorMaxx bika akkuja . Nagyon jó telónak tűnik, de van két olyan baja, amiért biztos, hogy nekem nem lesz soha. Nincs fizikai billentyűzet, és nem lehet kivenni az akkut...
-
norvik
aktív tag
válasz
FireFox1996 #1979 üzenetére
Látod? Neki 200 megája szabad, nekem 26-tal kevesebb. És még egy napja sincs fenn a rom. Attól függ, miket pakolsz a telóra.
-
norvik
aktív tag
válasz
A kérdéseidet jobb, ha ezen a téren egy nálam sokkal tapasztaltabb MIUI felhasználónak teszed fel, neki: Sethdobaloah.
Addig jutottam el, hogy felraktam rá azokat az appokat, amiket használni szoktam, de még nincs belőve. Vagyis még korai volna bármit is mondani. A kamerát még ki sem próbáltam, eléggé hátué van a listámon. A szabad memória bekapcsolás után 230 mega környékén van, aztán leesik 174-re egy idő után jelenleg, anélkül, hogy piszkálgatnám. De nincs belőve még, és ez annak is függvénye, hogy miket pakolsz fel rá. Alapból kevesebb dolog van rajta, mint a CM7-en. De vannak egyéni cuccai is, pl. saját zenelejátszója, ami nem tűnik rossznak, bár nem fogok áttérni rá, megszoktam a PowerAmpot, amit megvettem. Saját kamera szoft is van, stb. És rajta van az eredeti gyári task menager is, ami a gyári romon is. Ha többet tudok, megosztom. Egy biztos, drukkolok neki, szeretném megtartani, mert az, hogy a beszélgetéseket alapból tudja rögzíteni, nekem nagyon bejön. Ezt eddig egyetlen másik rom sem tudta, még letöltött alkalmazással sem. Be lehet állítani, hogy minden beszélgetést rögzítsen. Nekem ez eléggé fontos, mert jól csak angolul beszélek, a norvég nyelvben még van mit tanuljak, és az akcentus miatt sokszor nem értek meg valamit, ami fontos lehet, és így módom van visszahallgatni a beszélgetéseket, és megfelelően értelmezni. -
törölt tag
válasz
nekem most 200 MB van szabadon, és én nem foglalkozom azzal hogy kilövögessek felesleges processeket.
szerk: a kamera tud fókuszálni érintésre... bár szerintem ez inkább alkalmazás, mint rom specifikus dolog
-
norvik
aktív tag
válasz
#42431471 #1978 üzenetére
Köszi. Összejött. Tetszik a MIUI, de még rövid ideje van fenn ahhoz, hogy igazán véleményt mondhassak róla. Nem lassú, de CM7-em volt már gyorsabb is. Igaz, még nem lőttem be. Viszont nagy piros pont jár azért, hogy rögzíteni tudja a telefonbeszélgetéseket.
Negatívum számomra, hogy a "gyári" launcher nekem nagyon nem jön be, az ADW pedig fut ugyan rajta, de jóval korlátozottabb a tudása, mint a CM7-en lévő. -
FireFox1996
őstag
Alapból mennyi szabad memória van a MIUI-ban ? Milyen processek futnak ott a hátérben. Camera hogy megy ? Tud-e olyat videózás közben, hogy ha nem éles a kép, akkor félig lenyomod a camera gombot, akkor élesíti nekem a képet (ez CM7-ben működik, és nagyon jó trükk
) ?
1-2 screenshot-ot tudsz felrakni ?
Ki akarom próbálni a MIUI-t CM7 után, de még nem tudtam neki állni... -
-
törölt tag
de van
Akkor tagolom érthetőbben:
"beállítások"/ "kijelző" / (fényerő) "haladó beállítások"/ (fényerősség) "egyéb szintek szerkesztése"
A dőlt betű nem kiválasztható, csak amolyan cím
szerk: a fényerőnél át kell kapcsolnod az automata fényerőt, hogy megjelenjen a menüpont
-
-
FireFox1996
őstag
Nálam alapból csak 2G megy, mert a 3G-t kikapcsoltam. Tehát nem válthatott át 2G/3G között... Letöröltem az Easy Battery Saver-t, utána is ugyanazt tapasztaltam
Utána néztem és kiderült, hogy a CM7-ban alapból Kínai baseband van, átállítottam EU (2.3.4)-re, és egyenlőre még nem tapasztaltam a problémát...
Akinek CM7/főzött rom-ja van, nézzen körül, hogy jól van-e veállítva a baseband-ja... (Milestone 2 BaseBand programmal) -
axioma
veterán
Itt MA-n is van hir. De mint ott is irtam, ilyen szintu hir volt mar az SGSII qwerty valtozatarol is. Szoval hiszem ha latom.
Es mint ott is kiderult, ha a Sprint-nek meg is csinaljak, az WCDMA lesz, nem pedig GSM, ki tudja hogy lesz-e gsm valtozat belole...
Masban meg hajszalra megegyezik a Droid 4-gyel, akkor mar inkabb moto kellene. Illetve persze hogy nem egyezik, hiszen a droid4 mar letezik, mondjuk a global valtozatra lenne erdekesebb a kerdes. -
GGMPC
őstag
http://www.phonearena.com/news/LG-LS860-Cayenne-surfaces-possibly-a-QWERTY-keyboard-Android-headed-to-Sprint_id30518
ennyi...
;-)
-
norvik
aktív tag
válasz
FireFox1996 #1959 üzenetére
Nem pont ez, de valami ilyesmi. De úgy látom, hogy te is CM7-et használsz, vagyis alapból rajta kell legyen a telódon amire gondolok. Többet tud ennél, és nem is fizetős.
-
axioma
veterán
Pontosan. Bar teny, hogy igy sokszor kicsit tolt ra, ami gozom sincs, milyen kihatassal van az akkura, de konkretan nem annyira erdekel. Hamarabb lesz elavult a telefon, minthogy az akku annyira megadja magat, hogy keves nekem ES meg ertelmes aron cserelni se lehet.
(Ellentetben tobbetekkel, bar most nem tudnek jobbat, de en nem mondom azt, hogy nem tudna jonni - sot, varom hogy jojjon - olyan qwerty, amire lecserelnem.) -
GGMPC
őstag
válasz
FireFox1996 #1964 üzenetére
Az uj teljesen fekete-lakk dock mar nem toltogeti az aksit orverzesig!
Amikor kesz, akkor Charged kiiras es ennyi - egyaltalan nem rongalja!
;-)
-
axioma
veterán
Miota van dock-om, atlagos mindennapokban nem is kell a toltessel foglalkozzak. Mondjuk teny, ha a madzag masik vege valamiert ki lett huzva, akkor johetnek a meglepetesek, de csak 24 ora utan. Pedig eredeti rommal megy.
Satorozasra, ilyesmire meg sztem mar power pack vagy hogy nevezik akkut erdemes inkabb vinni. Me'g nincs, de tervezem. -
törölt tag
válasz
FireFox1996 #1960 üzenetére
kipróbáltam, még a miui előtt. Ez után már hiába próbáltam más romokat, hiányoztak a miui extra funkciói.
De az én tapasztalatom, hogy a rom-tól max 5%-a függ az akkuidőnek.
Én is le tudom meríteni a miui-t fél nap alatt, és a gyári rom is ment 2+ napig, ha úgy használtam. -
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996 #1960 üzenetére
Nálam CM7-el is du. 4re töltést kér. Mondjuk egész nap beszélek, 4 db Gmail cím szinkron, BT be, email-ekre válasz.
Ha autózok, a Traffipaxjelző vagy bármelyik navi durván megcibálja az akksit.
Szívás. Így lesznek a mobiltelefonokból okos drótos telefonok. -
FireFox1996
őstag
-
norvik
aktív tag
válasz
FireFox1996 #1957 üzenetére
A térerő szerintem azért megy el, mert szépen átvált pihenés közben a 2g-re, és amikor magához tér, akkor hozza csak be a 3g-t, és a váltás közben kijelentkezik az egyik hálózatról be a másikba, és ez alatt az idő alatt mehet el a térerő szerintem.
Van egy Energiagazdálkodás nevű widget. Ezt kipakolhatod, és egy mozdulattal ki-be kapcsolhatod mindezeket a dolgokat, amikor akarod, ezért nem kell bemászni a beállításokba. Nekem a CM7 van fenn, ezért írom a magyar nevét ennek a widget-nek, de ez megvan az eserdeti gyári romon is., csak már nem emlékszem a nevére. -
FireFox1996
őstag
Én is kipróbáltam, az inteligent + szuprer módot. Ami nagyon zavar, hogy ha készenléti állapotból akarok netezni vagy akár sms-ezni, akkor először elmegy a térerő kb 15-20 másodpercre, utána tudom csak használni. Mindig ezt csinálja, és már zavar.
Abban igazad van, hogy minden beállítást a menüből lehet ki/bekapcsolni... Csak ezzel a programmal egy gomb megnyomással sok mindent lehet ki/bekapcsolni: 2G/3G, wifi, GPS, internet forgalom...
Azt nem tapasztaltad azt, hogy néha elment a térerő... ? -
norvik
aktív tag
válasz
FireFox1996 #1952 üzenetére
Kipróbáltam. És úgy döntöttem, hogy nincs rá szükségem. Úgy takarékoskodik az energiával, hogy kikapcsol minden energiazabáló dolgot. Ezt sima beállításokkal is meg lehet oldani, nem kell hozzá egy progi, ami memóriát használ. Az intelligens módot próbáltam ki. Intelligensen kikapcsolta a wifit, 3g-t, és persze nem kommunikált az email fiókommal, nem jelez a teló, ha kaptam valamit. Persze, ezt ki lehetne kapcsolni, de minek? Akkor mi értelme van ennek a proginak? Szerintem olyanoknak való, akik nem tudnak, vagy nem akarnak a beállításokkal bajlódva testre szabni a telójukat. Az ilyeneknek biztosan be fog jönni.
-
norvik
aktív tag
válasz
nubreed #1953 üzenetére
Hát kösz, jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. Szerencsére megengedhetém magamnak a cseréket, vagy egyéb új cuccok vásárlását is. Csak nem látom értelmét. Megnézem, elolvasom a tabletek tesztjét is. De biztosan nem veszek ilyet. Csak játékszer lenne, amúgy meg csak porosodna. Mobilitásban a teló veri messze, komolyabb dolgokra ma még használhatatlan, és ha szükségem lenne ilyen méretű cuccra, hát akkor is egy kisebb laptopot vennék, aminek van billentyűzete, és akárhogy is nézzük, izmosabb is egy ilyesminél, na meg az androidos oprendszeren nem fut egy csomó olyan dolog, amit egyébként használnék.
-
nubreed
veterán
Igen, sajnos tényleg pontosan így van ahogy leírtad.
Velem sem járnak jól a gyártók, nem csak a telefon gyártók hanem általában senki. (Útálom a konzumidiotizmust és mindazt ami ebből következik) Nem a reklámok hatására veszek meg bármit is és nem szokásom a műszaki cikkeimet 1-2 évente lecserélni. Habár a telefon talán pont súrolja ezt én egy Nokia E66 -ról váltottam az MS2-re, pont kb 2 év után. Bármennyire is imádtam az e66 fémházát, azért eljárt felette az idő meg már kicsit untam hogy már nekem is kicsi volt a kijelzője és mai szemmel nézve nem egy gyors telefon. Nekem is azaz elsődleges dolog, hogy tudja azt ami nekem kell, a divat hullám nem érdekel, de ettől még lehet igényes az ember és az MS2 is egy igényes teló még most 2012-ben is.
Játékok: ez kb a vicc kategória. Pár hónapja vettem egy komolyabbnak mondható 3D-s játékot a telóra (Dead Space), akciós volt, nem volt 200 huf sem, ennyit megért. Jópofa meg minden és még teljesen jól is fut, akadás mentesen a telón, de aki azt állítja hogy egy 3,7" vagy akár egy 4 vagy 4+ képernyőn igazán öröm játszani az egyszerűen hazudik. Pc-n viszonylag sokat játszom ha rám jön, szóval nem idegen tőlem a játékok világa. Össze sem lehet hasonlítani egy nagy monitoron, rendes hangrendszerrel történő játszást a mobil nyomkodásával. Persze vannak olyan játékok amik szórakoztatnak még mobilon is de komolyabb 3D-s játékoknak nem hiszem hogy komoly terepe lenne itt."Olvasgatom a teszteket az újabb és újabb telókról, és nincs igazán olyan, ami nekem igazi többletet nyújtana"
Ez pontosan így van. Hiába pakolnal bele 2-4-5 magos cpukat meg már az ésszerű funkcionalítást és praktikumot rég túlszárnyaló méretű kijelzőt, valahogy nem érzem azt hogy ez igazi fejlődés lenne.
-
FireFox1996
őstag
válasz
#42431471 #1951 üzenetére
Használja vki Easy Battery Saver programot ? Elég jónak tűnik, akár 70%-kal is növelheti a aksi üzemidejét... Mik a tapasztalatok ?
-
törölt tag
válasz
FireFox1996 #1950 üzenetére
gyári, 1 éves múlt, de miui van rajta
-
törölt tag
jelenleg 3 nap és 7 óránál tart az uptime, és 41%-on az akksi. Igaz ehhez kellett, hogy beteg legyek, és egyáltalán nem nyomkodtam, és beszélhettem rajta vagy 25 percet max.
De azért ez is elég dicséretes -
norvik
aktív tag
válasz
nubreed #1939 üzenetére
Bár igazad lenne. Nekünk ilyen a telefon, ahogyan leírtad. De hidd el, ha valóban lenne ilyenekre igény, több félét is gyártanának belőle. úgy értem teljes billentyűzetesből.
A gyártóknak nem a frissítés, hanem az új telók eladása a fontos. Fejlesztenek gőzerővel, szofthibásan piacra dobják az újdonságot, aztán ha mindenképpen kell, kiadnak egy frissítést, esetleg kettőt, és lépnek tovább.
Akkor vettem a telót, amikor még az egekben volt az ára, az első példányok egyike az enyém. Sok újat kaptam tőle, de erre számítottam is. Olvasgatom a teszteket az újabb és újabb telókról, és nincs igazán olyan, ami nekem igazi többletet nyújtana. Velem a gyártók lehet, hogy megszívták. Mérete, kinézete, tudása, sebessége alapján (CM7-tel) ez nekem maga a tökély. Nem mondom, hogy nincsenek apró hiányosságai, de ezek olyan jelentéktelenek számomra, hogy egy jó darabig biztosan nem cserélem le. Hamarosan két éves lesz, és számomra még mindig bőven elég. A frissítés sem izgat különösebben, ameddig a progik, amiket használok rajta jól futnak. Lehet, hogy ez lesz az első olyan telóm, amelyik végelgyengülésben fog kimúlni. Nincs olyan dolog, amit ne tudna azokból a dolgokból, amire szükségem van. A játékok használata nagyon messze van tőlem, ezért is nem igénylem az újdonságokat hardveresen. Ha valamire igazán panaszkodhatnék, az csak az akku idő. De jelenleg nincs igazi alternatíva. Minden nagyobb kijelzős okos telefonnak rövid az egy töltéssel elérhető üzemideje. Ez van. -
norvik
aktív tag
A két mag nem rendszerkövetelmény. Az Xperia Arc S is megkapta ezt a frissítést, és hasít vele. Igaz, alapból jobb proci van benne, mint az M2-ben. Kétmagosnak csak két ilyen telót lehet mondani.
-
ravebp
senior tag
wayte összes tabja single core és ICS, Alcatel úgyszíntén és még lehetne sorolni, xperia pro, blabla
Erről ennyitHa vki használ cm9et nem tudja-e megmondani, hogy a tárcsázóba mindent kiír ha hívnak, és nem fogadott hívásom volt.De ha én indítok hívást utána a híváslistában csak egy "ismeretlen" szerepel szám nélkül, tök mindegy kit hívok
-
GGMPC
őstag
válasz
nubreed #1939 üzenetére
Az ICS-nek alap feltetele a Dual Core processzor - innentol kezdve egyertelmu, hogy ki kaphat egyaltalan es ki nem!
Az mar a gyarto hisztije, hogy van olyan dupla magos telefon ami szinten kimarad a szorasbol.
Speciel pont a Motorola kezdte el huzni a szajat, hogy o nem fog mindenaron ICS-t rakosgatni a mar meglevo telefonjaira!
http://mobilarena.hu/hir/a_motorola_meg_fontolgatja_az_ics_frissitest.html
En elegge moto fan voltam/vagyok, de ez mar vicc, hogy az otodik emeletet akarjak epitgetni, amikor az elso sincsen rendberakva!
(azaz akkor engedjek el az M2 kezet, ha minden rendben van rajta!) -
nubreed
veterán
A gingerbread még mindig vezet, ebből a szempontból nem olyan nagy baj hogy nem lesz rá ICS de ez egy két éven belül megváltozik. De abból a szempontból gáz, hogy a google nem képes rugdosni egy kicsit a saját hardvergyártóját, hogy kaparják össze az ICS-t a milestone-okra, legalább a 2-estől felfelé. Ez egy különleges nem mindennapi készülék, már csak azért is, mert nagyon kevés az androidos tengerben a billentyűzetes teló, szerintem egy kicsit preztizs kérdés.
-
ravebp
senior tag
hát nem tudom mit gondoljak erről a cm9ről.
felraktam többször ezerszer wipeoltam mindent, és nagy rakás Fxs volt.
Minden akadt lassú volt kezelhetetlen, telfonálni se tudtam, mert hívásindiításkor visszadobott a homera.
Most wipeoltam megint a cache-t erre mintha magához tért volna.
Remélem így is marad, majd jelentek -
Kodiak88
tag
Eladó a Milestone 2 tokom, ha érdekel vkit.
http://hardverapro.hu/apro/motorola_milestone_2_tok_elado/hsz_1-50.html -
norvik
aktív tag
Azoknak, akik hivatalos frissítésekről álmodnak, ébresztőül. Az M2-nek marad a jelenlegi. MILESTONE 2 A953 Will remain on Android 2.3.
Nem csak ezt, de még a 3-at sem frissítik. -
ravebp
senior tag
közben megoldódott.
-
ravebp
senior tag
Kéne egy kis segítség.
Felraktam a cm9et de megáll a teló a cm logonál. és itt állunk?
Vmi ötlet? -
nubreed
veterán
Srácok, a milestone 2 támogatja az usb hostot?
-
axioma
veterán
válasz
#42431471 #1926 üzenetére
Tudom, de nem biztos, hogy megeri. Ugyan a sajat gepeimen a default angol melle olyan magyart szoktam feltenni, ami qwerty, de azert surun kell mas gepe elott is lennem, igy tulajdonkeppen a masik se annyira szokatlan. Foleg a telefont mindig nezem mikozben gepelek, azon azert nem ferek el 10 ujjal
, szoval elobb megprobalom igy. Mar ha meglesz. Aztan lehet, hogy atallitom... (en mar RH 4.2-ben is allandoan atmappelve hasznaltam). Azt ugyanis megfigyeltem, hogy igaz, hogy nezem, meg ket ujjal irok rajta (kb.), de az agyam elorebb jar a mozdulatoknal a 10 ujjas gepeles megszokasa miatt, mint a szemem, azaz mar a megfelelo iranyban nyujtozkodok, mire befokuszalom a betut.
A legjobb az lenne, ha angol kiosztasut fognek ki a nemet ebay-en(Van ra pelda, csak az eppen nem kuldi ide, most me'g varok par hetet, hogy mi a tendencia, mielott vennek. Jo, a 40 euros liciteket nem tekintem komoly veteli ajanlatnak, olyanokat szortam... )
-
axioma
veterán
Koszi. Vegul nem azert nem vettem meg, hanem mert ha vamoljak es afa-zzak... hat akkor mar tul sok lett volna. Ezert gondolkozni akartam, de kozben tisztara benathasodtam, es elfelejtettem lejarat elott megnezni - nethez se igen ultem a hetvegen. Ugyanezzel a lenduletteel maradtam le a magyarrol is (bar ott meg az a ciki, hogy nullas az elado, es 2x266 km vagy eloreutalas).
Egyebkent sima akku nekem se ert volna semmit, egy extendedrol lett volna szo, de mar targytalan. Ugy tunik, a nemet ebay-en most mar vannak normalisabb arak (mikor fel eve neztem nemigen volt 150 euro alatt jol mukodo hasznalt se, ma meg jart le 92 euros jol kinezo is), most arra repultem ra... ott nincs vam es olcsobban el is hozzak. Csak meg kell szokni a qwertz-t... -
axioma
veterán
1. Szerintetek mennyit er egy extended battery + hozza cover, ha hasznalt? Vegyuk azt, hogy atlagos allapotu es nem tudom, hogy eredeti-e (feher papiros resz van rajta, gyanitom hogy az nem a Moto kezeibol kerult ki, de nem is tuodm hogy eredeti van-e belole).
2. Hasznalt asztali dock, de nem eredeti usb kabellel (mukodes garantalt, toltes gyors)? (Harmadik nem kell. Az enyemeken semmi hasznalati nyom, ha azon van, adom ezek egyiket, szoval ujszeru, es nagyszeru.)
Mindkettot itthoni eladasra gondoltam. Ettol fugg, hogy egy fickotol megeri-e megvennem a csomagjat. A magyar mar 34.5-nel tart, plusz az osztrak hatarnal van, es nullas elado, igy ugyse mennek 40+szallitas fole, azt meg vasarnapig szinte tuti meglepik.
+1 kerdes: ha van ket egyforma d2g, es a masik nem olyan jol nez ki, akkor mennyire maceras a belsejet kicserelni egymassal? Nem is hazilag gondoltam (ahhoz tul kenyesek), hanem hogy ha egyszeru akkor 1-2-3e ha bonyolult akkor tobbszorose is lehet amit elkernek erte. Bar akkor hasznalom a leharcoltabbat, de tobbet erne nekem a kinti, ha ebbe belerakhatnam, szoval nem mindegy, meddig menjek el. (A leveheto hatlap mellett serult a haz hatso resze, a keret nem veszes.)Koszi elore is!
-
ravebp
senior tag
engem is érdekelne casemate tok.
Illetve szeretnék segítséget kérni, hogy official GB.re hogyan tegyek fel cm7-et h vissza tudjak térni, ha kell.
Előre is köszönöm -
Zsebob
senior tag
Ugye minden autós M2 ( és más ) telefon használónak megvan:
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.multisoft.traffipax&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImh1Lm11bHRpc29mdC50cmFmZmlwYXgiXQ.. -
axioma
veterán
Nyugodj meg, nem akartalak felhuzni, de ugy latszik ideges lettel. Azt hittem csak moto szerviz, abbol meg sok nemnagyon van az orszagban... de akkor orulok, hogy a moto eu-politikaja (marmint hogy sokmindent nem hoznak ide) nekik nem gond.
Tukmalasnak azt vettem, hogy mar megint 2x-es aron akarsz telefont ajanlani nekem (es hangsulyozottan nem a tiedrol volt akkor eppen szo), mikor latod, hogy az igenyem NINCS meg ra. Nem kell uj legyen, nem kell magyar garis legyen, mert irrealisnak tartom ezen ket tulajdonsagra elkert felarat. [Magyar piacon meg hasznaltban kb. nincs is, vagy csak nagyon ritkan igy magas aron.] Mindenkinek mast jelent a jo vetel, fogadd mar el, hogy nem csak a te szempontjaid az orokervenyuek mindenkire.
Raadasul nem panaszkodtam, hanem kerdesre elmeseltem, hogy milyen buktatok vannak benne. Tehat pont hogy azt erositettem, hogy vannak gondok, aki egyutt tud ezzel elni, az valassza hozzam hasonloan. Ha befogom a szamat, akkor csak azt latjak hogy 100 dolcsi, juhe. Szerintem ezzel pont hogy korrekt voltam.
Otterbox lehet jo, en nem is mondtam hogy rossz, csak hogy nem tetszik. Kulsore. Szimplan ennyi. Vedd ugy, hogy en vagyok az izlesficamos. -
GGMPC
őstag
Na akkor ismet!
Allasuk attol van, hogy ok szervizelik a SE-t, Samsungot, Motorola-t stb-t es van munkajuk a szolgaltatok altal forgalmazott keszulekekbol - azaz nem a Te Motod-ra gyurnak - elhiheted!?.Az pedig, hogy en tukmalok barmit is barkire az tulzas, de csinalj amit akarsz - mi igy is ugy is elvagyunk - te meg csak hegeszgesd, ragaszgasd meg 86x unlockold a telefonodat!
A te problemaid napi es alapszintuek az enyemek, meg csak kozmetikai atrakciok amik megoldasra is talaltak - kiveve az Android adta betegsegek amik mar nem a telefon szamlajara irandoak!
Es majd akkor kritizalj egy Otterbox tokot ha egyszer is az eletben fogtal olyat a kezedben!
ui: Az Otterboxnal nincs ismerosom!!! ;-b
uui: Egyebkent vennek usa-bol gyarilag fgtl d2g-t, csak az meg nem letezik, kizarolag a verizon arulhatta." (Es ezzel mindent elmondtal - mert ilyened nem lesz!)
Szerintem az irrealis meg az amikor a suttyo noname gsm-es taho arulgatja az M2-t szingapuri regiora love, 2GB SD kartyaval (mert amazt kivette) es doboz nelkul utangyartott toltovel!
Nem az amikor ezalatt az ar alatt ajanlok egy korrekt pakkot - de nyugodtan szoljal be!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged