Új hozzászólás Aktív témák
-
szige
tag
válasz
errorcode06 #197 üzenetére
Sajna nem. De itt egy gyors fordítás:
Kell hozzá root!
A RootExplorer programmal meg kell keresni a system mappát, azon belül a Build.prop-ot. Ha ez megvan, akkor a RootExplorerben (valahol felül) rá kell klikkelni arra, hogy R/W. Ezután hosszan nyomva tartani a Build.prop-ot, mire feljön egy menü, amiben a "megnyitás szövegszerkesztővel"-t kell választani. Ezután elvileg ezt látod:
# begin build properties
# autogenerated by buildinfo.sh
ro.build.id=R.U.R.1920
ro.build.display.id=R.U.R.1920
ro.build.version.incremental=50454
ro.build.version.sdk=8
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=2.2.1
ro.build.date=Tue Nov 16 16:13:49 PST 2010
ro.build.date.utc=1278333946
ro.build.type=user
ro.build.user=android-build
ro.build.host=ubuntu
ro.build.tags=release-keys
ro.product.model=Milestone
ro.product.brand=MOTO_RTEU
ro.product.name=umts_sholes
ro.product.device=umts_sholes
ro.product.board=sholes
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=Motorola
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=US
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=omap3
# ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
ro.build.product=umts_sholes
# Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint
ro.build.description=voles-user 2.2 FRG22D 50454 release-keys
ro.build.fingerprint=verizon/voles/sholes/sholes:2.2/FRG22D/50454:user/release-keys
# end build properties
#
# system.prop for generic sdk
#rild.libpath=/system/lib/libril-moto-umts-1.so
rild.libargs=-d /dev/ttyS0
ro.sf.lcd_density=240
ro.default_usb_mode=4# Default network type.
# 3 -> GSM/WCDMA (auto mode, according to PRL)
ro.telephony.default_network=3wifi.interface = tiwlan0
# Time between scans in seconds. Keep it high to minimize battery drain.
# This only affects the case in which there are remembered access points,
# but none are in range.
wifi.supplicant_scan_interval = 60# The OpenGL ES API level that is natively supported by this device.
# This is a 16.16 fixed point number
ro.opengles.version = 131072# This is a high density device with more memory, so larger vm heaps for it.
dalvik.vm.heapsize=35m# dalvik-cache of both system and data/sdcard apps in /cache
# (dexopt-cache-only overrides dexopt-data-only, so use it with care)
dalvik.vm.dexopt-cache-only=0#proximit sensor screen off delay
mot.proximity.delay=450#proximit sensor disable touch distance
mot.proximity.distance=100#set to 0 if you don't use a dock but a case with a magentic closure
ro.config.dockobserver=1#swap volume keys in landscape mode
ro.config.volume_keys_rotation=1windowsmgr.max_events_per_sec=60
#
# ADDITIONAL_BUILD_PROPERTIES
#
ro.com.android.wifi-watchlist=GoogleGuest
ro.error.receiver.system.apps=com.google.android.f eedback
ro.setupwizard.enterprise_mode=1
ro.com.google.clientid=android-motorola
ro.com.google.clientidbase=android-motorola
ro.com.google.locationfeatures=1
ro.url.legal=http://www.google.com/intl/%s/mobile/android/basic/phone-legal.html
ro.url.legal.android_privacy=http://www.google.com/intl/%s/mobile/android/basic/privacy.html
ro.config.vc_call_vol_steps=7
ro.telephony.call_ring.multiple=false
ro.telephony.call_ring.delay=3000
ro.url.safetylegal=http://www.motorola.com/staticfiles/Support/legal/?model=A853
ro.setupwizard.enable_bypass=1
ro.media.dec.jpeg.memcap=20000000
dalvik.vm.lockprof.threshold=500
dalvik.vm.dexopt-flags=m=y
ro.product.multi_touch_enabled=true
ro.product.max_num_touch=2
ro.com.google.gmsversion=2.2_r6
keyguard.no_require_sim=true
ro.config.notification_sound=pixiedust.ogg
ro.config.alarm_alert=Alarm_Beep_03.ogg
media.stagefright.enable-player=true
media.stagefright.enable-meta=true
media.stagefright.enable-scan=true
media.stagefright.enable-http=true
ro.config.ringtone=DonMessWivIt.ogg
ro.rommanager.developerid=cyanogenmod
ro.url.legal=http://www.google.com/intl/%s/mobile/android/basic/phone-legal.html
ro.url.legal.android_privacy=http://www.google.com/intl/%s/mobile/android/basic/privacy.html
ro.com.google.clientidbase=android-google
ro.com.android.wifi-watchlist=GoogleGuest
ro.setupwizard.enterprise_mode=1
ro.com.android.dateformat=MM-dd-yyyy
ro.com.android.dataroaming=false
ro.modversion=CyanogenMod-6.1.0-RC4-Milestone
ro.setupwizard.mode=OPTIONAL
dalvik.vm.dexopt-flags=m=y
net.bt.name=Android
dalvik.vm.stack-trace-file=/data/anr/traces.txtItt a "wifi.supplicant_scan_interval" sort (vastaggal és aláhúzva kiemeltem fent) kell átírni 60-ról vmi nagyobb számra, a fórumon 3600-at, vagy 36000-et javasolnak. Ezután vissza, amikor a szoftver kérdezi, akkor Save and exit, majd újraindítás és kész.
Szeretném hangsúlyozni, hogy én nem próbáltam, csak lefordítottam, ami a német fórumon van!
-
ice9
tag
Dottore készüléke nálam landolt. Nagyon megszerettem ezt a kütyüt, sajnos még nem tudtam vele tüzetesebben megismerkedni. A telefonkönyvvel töltöttem el a legtöbb időt mire átvarázsoltam a wm 6.1 alapú asusomból. Eddig 2x indult újra mikor meg akartam csinálni a motoblur accomat, de szerencsére harmadjára sikerült. Azóta nem jelentkezett ez a gond. Otthoni US Robotics 5460 routeren keresztül neteztem rajta, egyszer sem szakadt meg a kapcsolat. WPA2-PSK titkosítással
-
szige
tag
válasz
Darthforce92 #192 üzenetére
Német fórumon is írnak hasonló problémáról, ezen a linken megoldás is van rá, de nem tűnik egyszerűnek, plusz root kell hozzá.
-
D@niel
addikt
Hi,
Aki gondolkozik rajta, hogy Mile 2-t vegyen (mint pl. én) , az lehet, hogy olcsóbban is hozzá juthat majd a termékhez. Van egy oldal, ahol ha minél többen jelezzük a vásárlási szándékainkat, annál nagyobb akciót kapunk.
Pl. multkor a desire z-t 125e helyett 87-ért adták.Itt lesz a link, ahol fel lehet iratkozni.
Gyertek, szóljatok mindenkinek, és jussunk hozzá olcsón a géphez!
-
kapeti07
senior tag
válasz
Szerintem a titkosítási típus nem ízlik neki ami a Router-eden be van állítva. Próbálj másikat.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Az előd esetében is előfordult hogy eldobálta a wifi-t bizonyos router típusokkal szarakodott.
-
Darthforce92
tag
Üdv Mindenkinek! 2 napja van tulajdonomban ez a csoda. Eddig minden ok. Egyetlen kardinális problémám lenne ez pedig a wifi. Upc 120 netem van Tp-link TL-WR1043ND
típusú wifi-m van. Jel bőven mivel mellette ülők és ugyebár 3 antennája van. Állandóan megszakad majd újra csatlakozik ezt kiírva : Obtraining ip adress from tp link.... dhcp auton-van. Valami ötlet mi lehet a gond? Én valami energia takarékossággal kapcsolatos dologra gondoltam. -
lacafaca
addikt
ha kilövöd a 3g-t wifit, fényerő közepesre, gps off...akár 3-4 napot is el fog menni. többet ne várj egy okostelótól se...egyik sem fog heteket menni egy töltéssel...ezek csak akkor legyenek aktivak, ha szükséged van rá. sajnos minden androidos telónak ez a hátránya. (de valamit valamiért
)
-
Dottore
addikt
Persze. Nem mondom, hogy a telefon a hibás. Ezek ilyenek, én pedig a gyakorlatba rájöttem, hogy nem tudom megkötni ezt a kompromisszumot, szóval semmi gond.
Mindenesetre az Android baromira hiányozni fog.
-
Dottore
addikt
Eladom.
Aksi. Tegnap este töltöttem fel és igaz nyomkodtam de na reggelre már 70%. Ha nem nagyon piszkálom ez 3 napnál többet soha nem fog kibírni. Ez nekem kevés.
Szal. Ha valakit érdekel privátban keressen meg. Ma 95.000 ft. Holnap megy a Vaterára.
-
Cyberpunk
félisten
APNdroid-ot kellet volna első körben felraknod rá azzal letudsz tiltani minden online kapcsolatot.
Akkuval az elődnél is gond van. 3G-s netten lógva elég hamar lemerül egy napot sem bír ki. De mondjuk ez sajnos igaz a többi okostelefonra is sajnos
Ez van ezt kell szeretni
-
Dottore
addikt
válasz
errorcode06 #178 üzenetére
Masszív, de nem a legpontosabb. Valahogy annak ellenére, hogy jóval nagyobb mint mondjuk az E71 billentyűzete, kevésbé vannak a gombok kiemelve és kicsit puhábbak. Számomra egyenlőre egyáltalán nem nagyobb élmény. Gondolom később megszokom.
Mire mindent kikapcsoltam (legalább is azt hittem), addigra 2000 forintot le is zabált a kártyámról a background sync.
Az Android eddig nagyon tetszik. Bár már most érzem, hogy az akkumulátor kapacitással gondok lesznek. -
youngboy
senior tag
Én itt tervezem megvenni, ha végre eljutok valahova, ahol meg tudom nézni legalább a Milestone 1-t.
-
ice9
tag
én jövőhéten készülök megvenni ugyanitt. a +1 év szoftvergarancia 2k-ért ér vmit? ha gondja van, akkor ugyanazt csinálják amit én is itthon? hard reset meg esetleg frissítés?
-
Dottore
addikt
A hangminőség tökéletes. Az eddigi legjobb a telefonjaim között.
Itt vettem, 12 Hó EU garancia 122900 Ft. Német országból jött.Mondom még egyszer. Nekem már betegesen meglátja a szemem ezeket az apró hibákat. Grafikus vagyok, így baromira idegesítenek ezek a dolgok. Egy átlag ember észre sem veszi, csak ha jobban megnézi. Ettől még létezik a probléma, számomra mindenesetre. Elhallgatni meg nem fogom, főleg ha már megvettem. Nálam nem játszik a kognitív disszonancia, nem is vagyok boldog ember.
-
Nordic
Közösségépítő
Hangminőségre milyen a telefonálás? Sajnos ez a videó, nekem nem mutatta meg ezt a bizonyos púposodást, de ha te látni vélted elhiszem
. De abban reménykedem, hogy az akksinál lévő illesztési gondok már nem annyira jellemzőek az összes telefonra. Ja ha nem nagy titok, te mennyiért szereztem, mennyi garanciával?(jöhet PÜ-ben is ha nem reklámoznál)Sajnos a teszt alatt megemlített 120-130k már mesének tűnik, mivel a motoker honlapján 160k van belőve(ennyit a motoker szavahihetőségéről, főleg hogy ők mondták, a max 130k-s árat).
-
Dottore
addikt
Itt jól látszik ahogy a kijelző széle középen kissé fel van púposodva az alsó részhez képest.
Mind ilyen.
-
Nordic
Közösségépítő
Gratulálok!
Ez szerintem is gyengébb példány lehet, nem hiszem, hogy az összes ilyen lenne. Nálam a kritikus pont az ébresztés, ami köztudott hogy nem volt épp megfelelő az elődben. Én nagyon örülnék, ha letesztelnéd ezt nekem rendesen, mert tartok tőle, hogy ez a bug megmaradt. -
szige
tag
Gratulálok hozzá!
És érdeklődéssel várjuk a további részleteket. Engem különösen az üzemidő érdekelne, ill. tetheringről olvastam, h nincs ilyen ikon, azaz nincs hozzá szoftver benne gyárilag. Ezt megnézem majd én is, ha megfelelő bolt közelében leszek.
A minőségre: szerintem sajnos kifogtál egy gyenge példányt, amit én nyomkodtam az nagyon rendben volt. -
Cyberpunk
félisten
Hát akkor elég csúnyán vissza vettek a minőségből az elődhöz képest. Műanyag a hátlap meg az akkufedél
Milestone 1-en a gombok azok amik műanyagok a többi az fém. Ja és a kamera melletti hátlapi elem ami műanyag még.
A kijelző rész is párhuzamos de persze nem fekszik fel teljesen az aljára ezért van némi mozgása összecsukott állapotban. -
Dottore
addikt
Megérkezett a telefon és mint ahogy ígértem egy rövid beszámoló. Előre szeretném bocsájtani, hogy nálam kritikusabb felhasználó illetve vásárló nem nagyon van, úgy értem rengeteg apróság képes idegesíteni amit más (tudom mert teszteltem) észre sem vesz. Ennek fényében tessék olvasni amit írok.
Nem vagyok megelégedve az összeszerelés minőségével.
Ami rögtön szemet szúrt az a telefon alsó szélénél, a képernyő nem párhuzamos az aljával. Kinyitott állapotban nem feltűnő de összecsukva elég látványos. Az akkumulátor fedél és a hátlap sem az a kimondottan ellenálló műanyag, nekem elég vékonykának tűnik, ennek megfelelően viselkedik is. Itt is vannak (azon a részen ahol a levehető hátlap összeér a telefonnal) illesztési problémák. Egyenlőre ennyi. Összegezve egy hármast kapna rá tőlem, ami ennyi pénzért kevés. -
Dottore
addikt
válasz
Cyberpunk #157 üzenetére
Világos.
Két telefon jöhetett szóba. Nexus One vagy a Milestone 2. A Nexus mint design (a többi HTC, stb. még kevésbé) nem tetszik, hiába rendelkezik azokkal a szoftveres előnyökkel amikkel a Milestone nem. Egészen biztos, hogy idegesített volna ha olyan telefont veszek ami nem felel meg az ízlésemnek. Ellenben az nem biztos, hogy nyomasztani fog amit a korlátozással művel a Motorola. Két rossz közül a kisebbiket választottam, így volt logikus. Plusz a billentyűzet.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
youngboy #156 üzenetére
Az elodje, a milestone 1 jopar honapig futott nagyon kemeny bugokkal (ujraindulasok, akadozo mp3 lejatszas, random 30-40 percet keso ebresztoora, stb), a community fejlesztok sem tudtak segiteni rajta, mivel lockolt a bootloader, nem lehet ra custom firmware-t rakni.
A 2.2 sem akar ra megerkezni, pedig a Droid 1 majdnem teljesen megegyezik vele es mar reg megkapta...
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem is Ő lesz az első, hacsak valaki nem dob egy jobbat ami tetszik is nekem
A frissítés már más tészta. Szerintem ez még meg fogja kapni a 2.3-at, bár első Droid-os telefonnak nekem bőven elég lesz a 2.2 is, minden ami jelenleg kell nekem azt tudja ez is. Majd ha rendesen megismerkedtem az androiddal, majd akkor kiderül, mi is fog nekem hiányozni.
Azon viszont nem tudok elmenni, hogy célom a telefon mellé egy invisible shield cuccot is venni neki(nem szeretem a tokokat). A gyártó honlapján láttam, hogy van Droid 2-re is ami a teljes készüléket beborítja, viszont a magyar forgalmazónál nincs csak milestone 1-re. Namármost a droid 2 meg a milestone 2 elvileg ugyanaz nem, mármint a külső házat nézve? Mert ha nem lesz a magyar forgalmazónál, akkor az usa-ból rendelnék egyet, olyat ami a droid 2-re jó(persze csak ha kompatibilis a milestone 2-vel).
-
n0_gAboR
őstag
válasz
electro123 #143 üzenetére
A szoftver viszont hagy kivannivalot maga utan...meg ugye a lockolt bootloader.
-
Dottore
addikt
Nekem ez lesz az első Androidos telefonom, előtte csak Symbian volt. Kicsit "izgulok", de ahogy utánanéztem, van programokból bőven választék, olyanok is amikről csak álmodtam S60 alá.
Igazából ahogy megláttam ezt a telefont, rögtön megtetszett, ez végképp eldöntötte a kérdést.
-
Dottore
addikt
Gondoltam feláldozom magam és rendelek egyet, hogy beszámolhassak nektek róla. Szóval holnap...
-
Rusi
senior tag
válasz
youngboy #144 üzenetére
Speedshopban ki van rakva, ott megsasolhatod a HTC-ket, BlackBerry-ket, meg még a Galaxy Tabot is, többek között.
Viszont azt megjegyezném, hogy az ott kirakott Milestone 1-en a legelső szoftver van (hacsak azóta nem frissítették), szóval szoftveres oldalról kissé hamis képet mutathat. -
electro123
csendes tag
Na erre már azt mondom, hogy gyííííííí
bejövős a husi, kircsi.
Bár nálam erősen a Defy dominál ami a rombolást meg zuhanyzást illeti, de tudjátok mit? ez is odateszi a lécet.
Nagyon bejön..
Motorola ezért isten, mert nem HTC, hogy mindig ugyanazt a szart adja ki hetenként újra
Motor lola kevesebb cuccot de borzalmasan átgondolt cuccot ad ki a kezei közül és ez az igazi mesterek erénye. -
Rusi
senior tag
válasz
youngboy #135 üzenetére
Nos, egyelőre csak a GSM boltokban kapható, ott meg nem nagyon valószínű, hogy csak úgy kibontanak neked egyet nézegetni, sok helyen nincs is a boltban a készülék, hanem rendelésre hoznak 1-2 órán belül raktárról. A hivatalos megjelenése valamikor a jövő év elején (remélhetőleg januárban) várható, onnantól a "hivatalos" értékesítőhelyeken is felbukkanhat, elsősorban ajánlom a Speedshopot, ott gyakorlatilag az összes, általuk árusított okostelefon ki van rakva.
A magyar nyelvről annyit tudok mondani, hogy LESZ, de csak később, egy mini frissítés keretén belül (a Milestone 1-nél is előbb jön a 2.2, majd később a magyar nyelv). Egyébként nem hiszem, hogy gondot okozna az angol nyelv, minimális angol tudással is jól el lehet vele boldogulni, meg hát a később telepítendő alkalmazások úgyis angolul "beszélnek".Még valami: a héten jártam a Speedshopban és megpillantottam a Desire Z-t, amivel jómagam élőben még nem futottam össze, tehát gyorsan megvizslattam, különösen a mechanika érdekelt. Nos, az eredmény az, hogy a nyitás-csukás művelete nekem elsőre is egész jól és könnyedén ment, viszont a "önműködő becsukás" effektus igenis létezik és valóban bizonyos helyzetekben teljesen váratlanul összecsukja magát, illetve "ráharap" az ujjunkra, szóval nálam ezzel eléggé elkaszálta magát, noha önmagában nem rossz cucc. Ami még feltűnt, hogy a kijelző képminősége egyáltalán nem volt valami spéci, hiába azonos méret és felbontás, meg Super LCD, a Milestone 1 is legalább ugyanilyen képet ad, a 2-es pedig még szebb színeket és napon jobb olvashatóságot tesz rá. Az ára meg már csak a bónusz, hiszen közel 30 ezer forinttal többe kerül...
-
^Clown
addikt
Ez igen, Moto, szinte tökéletes a cucc!
-
Dottore
addikt
Mivel nem volt még androidos telefonom, de erősen gondolkodom. Lenne egy kérdésem.
Nekem semmi szükségem arra, hogy folyamatosan "online" legyen a telefon. Kizárólag a nap egy bizonyos szakában szeretném megnézni a leveleim, stb. Szóval nem tudom mennyire lehet ezeket a szolgáltatásokat kikapcsolni (ezzel egyrészt növelhetném az üzemidőt is) , ha viszont kell akkor manuálisan elindítom.
-
youngboy
senior tag
Egyébként én elképzelhetőnek tartom, hogy hamarosan vegyek egyet. Előtte viszont szeretném megnézni. Hol lehetne? Tud valaki valamit?
Magyar nyelvről lehet tudni valami közelebbit? Bár beszélek angolul, de én szeretem, ha a telefonom magyarul "kommunikál" velem. -
youngboy
senior tag
-
lacafaca
addikt
mit görcsöltök itt a moto frissitések miatt? itt ha kerestek, találtok
-
wolruf
őstag
válasz
Cyberpunk #128 üzenetére
Nemnem, Legendre még nincs. Tudom, mert kollégám ugyanúgy nézegeti nap mint nap, mint én, hogy van-e már (nekem ugye Milestone 1). Másik kollégám a GalaxyS-éhez várja a hivatalost
A cégnél most mindenki azt nézegeti, van-e frissítése. De nincs. Be lettek harangozva, aztán vagy le lettek állítva, vagy csak bizonyos régióban érhető el.
-
zitback
csendes tag
Énis nagyon örülnék véleményeknek, mert nagyon szemezek vele! Ha már a Desire Z ennyire el lett szúrva! Csak legalább a MM2 billentyűzetét szeretném kipróbálni mielőtt megveszem! Remélem valamelyik boltban megengedik
Amúgy lenne egy kérdésem a néphez, nem mélyedtem el a cégek frissítési politikájában, de: Miért csak a motorola hozzállását tartjuk elfogadhatatlannak, ha a HTC a fél éves Desirere se ad ki 2.2t? és az összes cég évente hoz ki "jobbnál-jobb" készülékeket?
Személy szerint két éve keresem, de nem találom az ETEN M700am utódját. (Tudom annál minden jobb
, de mára szinte tökéletesre csiszoltam mindenféle programmal)
-
Nordic
Közösségépítő
Ennyire nem népszerű ez a teló? Hihetetlen, hogy itt még senkinek sincs M2-je
, pedig jó lenne ha egy tulaj megosztaná a tapasztalatait...
(még a végén nekem lesz először, ha jövőre lejjebb megy az ára.
)
-
wolruf
őstag
Ha nem lenne ilyen elcseszett a frissítési policy Motoroláéknál, akkor nagyon jó lenne. Én soha többet nem veszek Moto telót, akármennyire is tetszik. Amilyen totál bugos a gyári firmware, lehet hogy a Milestone 2 is ilyen lesz. Ha pedig nem javítják, kezdődhet a kókányolás (ha lehet).
De így (is) marad a Milestone 1-em. Remélem mire ez kijön, már azon is lesz Froyo. -
blasi19R
csendes tag
Nálam jelenleg no1 van a teló. Egy kérdésem van, most akkor gorilla glass,vagy sem??
-
BaliJack
aktív tag
Igen, olvastam is
.
Akkor már két okom van, hogy jól megtapogassam ezt a jószágot.
Én értem, hogy a magyar nyelv tele van ékezetekkel, és hozzánk nem lehet igazítani a telefonokat, de sok más, nálunk népesebb nemzet is van a világon, ahol szintén van ékezetes betű. Rájuk sem gondolnak a gyártók?
Mindegy, költői kérdés volt, persze.
Vagy áttérek az ekezetek nelkuli SMS irasra...Köszönöm a választ!
-
Rusi
senior tag
válasz
BaliJack #117 üzenetére
Mint írtam, ez a Nokián kívül kb. minden QWERTY mobilnál így van, mivel a gyártók nem csinálnak magyar vagy legalábbis ékezetes kiosztást a telefonjaikra. Egyébként szerintem ez nem vészes megoldás, ráadásul így az ékezetek között ott vannak a balra dőlős változatok, amik SMS-nél aranyat érnek, mert 160 karakterben lehet ékezettel írni. Nekem is szokatlan volt elsőre, de ha belejön az ember, gyorsan lehet vele gépelni.
-
BaliJack
aktív tag
Ez az egyik telefon, amit nagyon vártam/várok
.
Remélem, hogy a magenta szolgáltató beleveszi a kínálatába, ahogyan a Defy-t is, mert akkor esélyes vásárlásra.
Remek lett a teszt, jó téged olvasni.
"Az adott karaktert hosszan nyomva a kijelzőre feldobja annak összes ékezetes variációját és vagy a nyílgombokkal odalépsz és enter vagy egyből ráböksz az ujjaddal..."
Ez egy kicsit elbizonytalanított.
A mostani telefonomon megnyomom a kék gombot, aztán azt a gombot, amelyiken az ékezetes betű van, és akkor ott látom a képernyőn...
Akkor meg kell várnom még az E7-et. -
Nordic
Közösségépítő
Egy kis összehasonlítás: Desire Z vs Milestone 2
-
cqr
aktív tag
meghagyták a PowerVR SGX530 grafikus gyorsítót és kész is a Milestone 2 „lelke”
De az órajelét megemelték (200Mhz). -
killer2
tag
Picit sajnálom azért, hogy nem AMOLED képernyőt kapott, "csak" LCD-t. Nekem nagyon tetszenek az AMOLED élénk színei és emellett mély, igazi feketéje. Bár napon szinte lehetetlen leolvasni, ebben az LCD vezet.
-
superecneB
őstag
Nekem már az előző is tetszett, ez még jobban (a belseje miatt) jó úton halad a motorola (újra)
-
n0_gAboR
őstag
Hello! Egy kerdesem lenne:
Appok telepitesekor gazdalkodhatunk az egesz 8GB belso memoriaval? Desirenel idegesit hogy gyakran megtellik a belso memoria (pedig nincs sok app telepitve), es uninstallalni kell dolgokat hogy ujakat feltegyek. Ezen csak enyhitett a Froyo app2sd megoldasa, de ugyanugy konnyen megtoltheto a telefon. -
Nordic
Közösségépítő
Még meg se vette senki de már itt az első bug...
. Azért egy ilyen kategóriájú telefonnál, jó lenne ha nem lenne pont a telefonálással gond. Az MM1 nálam ott b@szott be, amikor megtudtam, hogy nem mindig működik egy olyan egyszerű funkció, mint az ébresztő(ezért nem is vettem meg). Igaz volt rá mód hogy ezt a hibát kiküszöböljük, no de az már garivesztést vont maga után.
A festés problémát, meg gondolom a Milestone 1-ből vették át mint fícsör, sokak szerint ott is könnyen leverődött a fekete. -
petymeg
addikt
Na ez egy jó telefon. Szívesen megnézném élőben is hogy mennyiben más mint a Desire HD-m. A fizikai qwerty meg a barátibb ár a milestone mellett szól. A nagyobb kijelző a HD mellett. A sebességet ki kéne tapasztalni. Gondolom minőségben van annyira magas szintén mint a htc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged