- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- HP notebook topic
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Igen, sajnos tényleg pontosan így van ahogy leírtad.
Velem sem járnak jól a gyártók, nem csak a telefon gyártók hanem általában senki. (Útálom a konzumidiotizmust és mindazt ami ebből következik) Nem a reklámok hatására veszek meg bármit is és nem szokásom a műszaki cikkeimet 1-2 évente lecserélni. Habár a telefon talán pont súrolja ezt én egy Nokia E66 -ról váltottam az MS2-re, pont kb 2 év után. Bármennyire is imádtam az e66 fémházát, azért eljárt felette az idő meg már kicsit untam hogy már nekem is kicsi volt a kijelzője és mai szemmel nézve nem egy gyors telefon. Nekem is azaz elsődleges dolog, hogy tudja azt ami nekem kell, a divat hullám nem érdekel, de ettől még lehet igényes az ember és az MS2 is egy igényes teló még most 2012-ben is.
Játékok: ez kb a vicc kategória. Pár hónapja vettem egy komolyabbnak mondható 3D-s játékot a telóra (Dead Space), akciós volt, nem volt 200 huf sem, ennyit megért. Jópofa meg minden és még teljesen jól is fut, akadás mentesen a telón, de aki azt állítja hogy egy 3,7" vagy akár egy 4 vagy 4+ képernyőn igazán öröm játszani az egyszerűen hazudik. Pc-n viszonylag sokat játszom ha rám jön, szóval nem idegen tőlem a játékok világa. Össze sem lehet hasonlítani egy nagy monitoron, rendes hangrendszerrel történő játszást a mobil nyomkodásával. Persze vannak olyan játékok amik szórakoztatnak még mobilon is de komolyabb 3D-s játékoknak nem hiszem hogy komoly terepe lenne itt."Olvasgatom a teszteket az újabb és újabb telókról, és nincs igazán olyan, ami nekem igazi többletet nyújtana"
Ez pontosan így van. Hiába pakolnal bele 2-4-5 magos cpukat meg már az ésszerű funkcionalítást és praktikumot rég túlszárnyaló méretű kijelzőt, valahogy nem érzem azt hogy ez igazi fejlődés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged