Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nubreed

veterán

válasz norvik #1947 üzenetére

Igen, sajnos tényleg pontosan így van ahogy leírtad.
    Velem sem járnak jól a gyártók, nem csak a telefon gyártók hanem általában senki. (Útálom a konzumidiotizmust és mindazt ami ebből következik) Nem a reklámok hatására veszek meg bármit is és nem szokásom a műszaki cikkeimet 1-2 évente lecserélni. Habár a telefon talán pont súrolja ezt én egy Nokia E66 -ról váltottam az MS2-re, pont kb 2 év után. Bármennyire is imádtam az e66 fémházát, azért eljárt felette az idő meg már kicsit untam hogy már nekem is kicsi volt a kijelzője és mai szemmel nézve nem egy gyors telefon. Nekem is azaz elsődleges dolog, hogy tudja azt ami nekem kell, a divat hullám nem érdekel, de ettől még lehet igényes az ember és az MS2 is egy igényes teló még most 2012-ben is.
    Játékok: ez kb a vicc kategória. Pár hónapja vettem egy komolyabbnak mondható 3D-s játékot a telóra (Dead Space), akciós volt, nem volt 200 huf sem, ennyit megért. Jópofa meg minden és még teljesen jól is fut, akadás mentesen a telón, de aki azt állítja hogy egy 3,7" vagy akár egy 4 vagy 4+ képernyőn igazán öröm játszani az egyszerűen hazudik. Pc-n viszonylag sokat játszom ha rám jön, szóval nem idegen tőlem a játékok világa. Össze sem lehet hasonlítani egy nagy monitoron, rendes hangrendszerrel történő játszást a mobil nyomkodásával. Persze vannak olyan játékok amik szórakoztatnak még mobilon is de komolyabb 3D-s játékoknak nem hiszem hogy komoly terepe lenne itt.

"Olvasgatom a teszteket az újabb és újabb telókról, és nincs igazán olyan, ami nekem igazi többletet nyújtana"

Ez pontosan így van. Hiába pakolnal bele 2-4-5 magos cpukat meg már az ésszerű funkcionalítást és praktikumot rég túlszárnyaló méretű kijelzőt, valahogy nem érzem azt hogy ez igazi fejlődés lenne.

Új hozzászólás Aktív témák