Új hozzászólás Aktív témák
-
kisPEa
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nagy segítség kellene!!
Én is úgy jártam mint több fórumozó srác hogy cm7 install után nem indul a telefon.
Gondoltam felrakom mert a gyári rom hihetelen lassú volt!
Mindent az XDA-n leírtak alapján csináltam
-superoneclick 2.2 root jog
-Droid 2 bootstaper felrakás gond nélkül majd újraindít ---> boot menü
-Biztonsági mentés
-SD kártyáról kiválaszt--> felrak hiba nélkül
-wipe data factory reset
-wipe cache
rebootNa onnantól kezdve semmi..
SE boot menü, se bejelentkezés a motorola updater meg kapcsolódik vele érdekes módon kiírja amikor csatlakoztatom usb-n a windows hogy motorola flasher usb driver és meg is találja de azt írja hogy couldn't identity
Meg vagyok lőve .. -
kisPEa
csendes tag
Köszönöm a segitséget!
Probálgatom a videó lejátszási képességeit.
720P videókkal nem igazán boldogul..ugyan lejátsza de laggolva.
A BSP soft (fast) play beállítással már majdnem folyamatos a lejátszás
Próbáltam sok féle videót de 720P felbontásban mindegyik laggol,van valami megoldás?
A Nokia N8 a 680Mhz armv6-os procijával lazán elboldogul.
Mondták páran hogy cseréljem le a Moto Blur-t mert az foghatja vissza a telót és rakjak fel egy launchert.
A másik hogy nem lehet a kamerán valahogy javítani pl iso-t állítani mert hát finoman fogalmazva sem csinál jó képeket -
szikla15
csendes tag
Sziasztok!!
Android Version 2.2
System Version.62.4.18.A953.AsiaRetail.en.03
Baseband version EPU93ST2_U_03.0C.01
Kernel version 2.6.32.9-g3a2b8bda17935@zin22Inxdroid25 #1
Build number MILS2_U6_2.4.18Az én telefonom is ugyan ilyen és akkor most nincs erre a verzióra még 2.3-as frissités ?
vagy most hogy van ez?
Köszönöm elöre is a válaszokat. -
kisPEa
csendes tag
Üdv Mindenkinek,
Friss milestone 2 tulaj vok,sőt ez az első androidos telóm..
Lenne kérdésem, van rá lehetőség ékezetes betüket valahogy bevinni?
Jó lenne a hardveres bill -lel -
szige
tag
Kiegészítés:
- bekerült a hálózati menübe a tethering, amit a 2.2 is tudott már, de a "kapcsolót" a motorola valamiért kiszedte a korábbi verzióból, ezért eddig csak külön szoftverrel lehetett elindítani
- nekem azóta kétszer előfordult, hogy a beállított hátteret egyszer csak a default hátérre cserélte
- az említett home screen-es dolog nem csak többi lap gyors elérésére, de profil váltásra is jó, ugyanakkor már kétszer force close-olt a HS, ami eddig sosem fordult elő
- bekerült egy tasks nevű app, egyszerű to do list, emlékeztetőkkel, többféle nézettel, nekem tetszik
- lapozás sztem is gyorsabb lett, meg nálam a widgetek is mintha jobban viselkednének
- akkuidőt nem tudom, nálam jelentős változás biztos nincsÖsszességében nekem tetszik, örülök, hogy feltettem és maradok a gyári romnál.
-
-
norvik
aktív tag
válasz
[Anduriel] #884 üzenetére
Tapasztalatom szerint nem minden esetben. Egy 16 gigás Transcend kártyát tettem bele, amikor még Froyo volt az M2-n. Látta, de rosszul kezelte. Legalábbis akkor, amikor telepakoltam. Ha kevés cucc volt a kártyán, nem volt gond. Ez is oka volt, hogy feltegyek egy főzött romot. Szerencsére az új rommal már megfelelően működött. Szerintem a kártya minősége, márkája is befolyásoló tényező.
-
useless
aktív tag
válasz
[Anduriel] #884 üzenetére
Biztos, hogy támogatja!
-
[Anduriel]
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a MS2 támogatja-e a 32GB-os memóriakártyát, mert egymásnak ellentmondó információkat olvastam.
-
useless
aktív tag
talán még meg lehet említeni:
- nekem úgy tűnik hosszabb az akksi üzemideje
- kontaktlistánál lehet végre vezetéknévvel is rendezni a személyeket, viszont eltűnt a kontaktok mellett, hogy miket postolt facebookon, hiába van összekapcsolva vele. De az is lehet, hogy benne van lehetőségként csak nem találtam még meg. (talán nem is baj...)- home screen-en home gombbal többi lap gyorsabb elérése előnézettel
- appoknál a programot hosszan taperolva végre elérhető az eltávolítás lehetősége
- lagmentes képernyőzár kioldásnálam szoftverfrissítés után minden megmaradt (képek, videok stb.) és hibátlanul működik
-
useless
aktív tag
válasz
levisboy #881 üzenetére
magyar nyelv továbbra sincs....
Eddigi tapasztalatok:
- nekem sebességre kb. 2x gyorsabb lett a felület, villámgyors
- netezés, böngészés is jóval gyorsabb, mint eddig
- végre nem szakad a wifi, végig stabil nem dob le, nincs connection timed out (nálam sajnos ez az elejétől kezdve probléma volt)
piros moto logo bootolásnál, szebb a felület, jók az animációk stb.eddig az egyetlen hiba, amit észrevettem az a következő:
Az appoknál már van kategorizálás és új csoportokat is létre lehet hozni. Csináltam több új kategóriát és abba beraktam progikat. Nem sokkal később azt vettem észre, hogy nincs benne az összes app, amit előzöleg besoroltam oda, illetve pl. a bpmenetrend az összes csoportban megjelent valamelyik app helyett.. Próbáltam újból az egészet, de folyamatosan kijön ez a bug...
settings-ben változás pl: battery&data manager lett, ami jó ötlet (gyorsabb 3g bekapcs)
-
useless
aktív tag
MSU-val (Motorola Software Update), OTA nem működik.
http://direct.motorola.com/hellomoto/support/update/
Ki kéne derítened ázsián belül melyik ország/szolgáltatótol hozták és annak az országnak/szolgáltatójának a telepítőjét lehúzni.
Nekem német a telefonom, németországot/vodafone deutschland-t kiválasztva, felraktam az msu-t és sikeresen, kb 10 perc alatt frissítette 2.3.4-re a M2-met.
-
GGMPC
őstag
Akkor most lenne egy kerdesem!
Ha a telefonja valkinek asia.retail szoftveres mondjuk igy:
Android Version 2.2
System Version.62.4.18.A953.AsiaRetail.en.03
Baseband version EPU93ST2_U_03.0C.01
Kernel version 2.6.32.9-g3a2b8bda17935@zin22Inxdroid25 #1
Build number MILS2_U6_2.4.18Akkor az - ha nincs garilevele stb, honnan szerezheti be az ehhez tartozo 2.3 szoftvert vagy frissito fajlokat?
Mert valahol biztos fent van - kerdes csak hogy hol?
Koszi a valaszokat!
Tegnap pihenore raktak 6 kerek orara a nagy arcom miatt! Hihi-vicces volt!
-
tomiee85
senior tag
Nah szedjétek az 2.3.4-et . Ideje volt már de végre ideért
Bár ami eddig a bögyömben volt hogy nem frissiti a kontaktok facebook profilképét az megmaradt :S
-
tomika-123
csendes tag
Hello, lenne egy hatalmas problémám... uj romot telepítettem az MM2-m re és valami miatt (nem figyeltem oda) nem megfelelő rom települt rá.. a telefon meghalt nem kapcsol be nem csinál semmit... USB kapcsolat van bár a gép nem érzékeli de RSD lite-al látom h csatlakozott... semmilyen gombra nem reagál nincs recovery se semmi. Ha valaki tud megoldást kérem irjon... minden érdekel. köszönöm előre is
-
norvik
aktív tag
Egy cikk:
"140 millió okostelefonra telepítettek kémszoftvert - maguk a gyártók
Robbant a hír: számos Android, Nokia, Samsung, Blackberry és iPhone készüléken a szolgáltatók rootkit-et helyeztek el. A rootkit a felhasználó tudta nélkül a beírt szövegek, jelszók, bankkártya-adatok, e-mail-ek, SMS-ek tartalmát továbbítja harmadik félnek.
Több szolgáltató kénytelen volt bevallani, hogy megfigyelés alá helyezte előfizetőinek okostelefonjait, naplózva róluk minden lehetséges adatot. Ők persze csak a mi érdekünkben cselekedtek, hogy az összegyűjtött adatokat elemezve javítsák szolgáltatásaikat, mondják. Körülbelül olyan ez, mintha a postánál felbontanák a leveleinket – kizárólag a mi érdekünkben, a jobb kiszolgálás végett.
A dolog úgy került napvilágra, hogy egy fejlesztő felfedezte androidos HTC mobilján a Carrier IQ szoftvert, s a kémkedést közhírré tette. A HTC beismerte, hogy amerikai szolgáltatók írták elő a Carrier IQ telepítését. Az Apple szintén bevallotta, hogy együttműködött az AT&T és Sprint szolgáltatókkal, és telepítette a Carrier IQ-t az iPhone-okra. A Motorola álláspontja egyelőre ismeretlen.
A Carrier IQ vállalat szerint terméküket már több mint 140 millió eszközre telepítették. De pontosan melyekre? Egyelőre még nem tudni, hogy hazai felhasználók is érintettek-e a dologban, mert a Carrier IQ-t nem minden szolgáltató volt olyan kedves a készülékekre telepíttetni.
Valószínűleg kevésbé kell aggódnia annak, akinek úgynevezett „főzött” ROM van a rootolt okostelefonján. Aki nem tudja, hogy ez mit jelent, annak valószínűleg gyári ROM fut a mobilján. A rootkit-et mindenesetre le lehet leplezni az Android Marketről ingyenesen letölthető Voodoo Carrier IQ detector, vagy a CarrierIQ Spy app-ok segítségével. Az eltávolításához vagy magunk látunk neki például Root Explorer fájlmenedzser segítségével, vagy joggal kérjük meg szolgáltatónkat, hogy szíveskedjék eltávolítani a kémet. De rögtön.Ez szép húzás volt.
-
norvik
aktív tag
Jó hír, egyeseknek. Tezet feltett egy félkész Cyanogen custom romot. Android 4.0.1
Persze, ezt még sem ő, sem én nem ajánlja használatra, max. kipróbálásra. Sok minden nem működik benne, biztos beletelik még egy idő, mire valóban használható lesz. -
sycorax182
tag
elég fura véleményeid vannak egy termék megtervezéséről, illetve az igények felméréséről.
akkor egyáltalán minek wifi, ha ott van a 10gb-os 3g net?......vagy pl miért gyártanak az autógyártók afrikába módosított afrikai modelleket arra a kontinensre, ha Németországban tökéletesen működnek
nem igazán vagy műszaki ember ez már többször lejött, úgyhogy lehet, hogy akkor nem is kéne úgy tenni, mintha értenél hozzá
nem akartalak megsérteni
peace -
GGMPC
őstag
A nem buheralos arcokna mondanam, hogy a szerviz magkapta a nemetektol a hivatalos, elfogadott 2.3-at!
Aki nem biztos magaban, meg a regiokban es egyeb buktatokban, akkor batran menjen be a szervizbe ott felteszik neki!
;-)
-
norvik
aktív tag
válasz
levisboy #865 üzenetére
Nem tudom, melyik a jobb. Ez valószínűleg elvárás dolga, na és persze szubjektív is lenne a válasz. Én az Endless verziót használtam, használom csak.
A Tezeten kívűl még ott van a Argen2stone. Erről csak annyit tudok, hogy léteznek. Ha a Youtube-on rákeresel, láthatsz róla ezt-azt. -
norvik
aktív tag
válasz
levisboy #863 üzenetére
Szia,
ez valóban maga a rom, de ott ez a kiegészítő szöveg is:
NOTE: it's just a patch for tezet cm7. you have to install tezet cm7 first before applying this patch.
Vagyis ez csak egy javítás a tezet-féle verzoóhoz, amit előzőleg telepíteni kell.
Ez: cm72-111120.2013-Milestone2-ICS-v1.0
egy másik rom, az Endless7 féle.Bevallom, nem tudom, hogy jól értettem a kérdésed, és a megfelelő választ adtam-e?
Ha a különböző rom-okról akarsz leírást, megtalálod az xda fórumon. Meg kell mondjam, nem vagyok igazán nagy szaki ebben. Csak egy elégedetlen valaki, akinek nem tetszett a telójának a működése, és aki ezért utanájárt, illetve olvasott az engem érintő dolgoknak. Olyan kérdésben, mint a 720, nem tudok mit mondani. A kamerát vásárlás után kipróbáltam, de ennyi, azóta sem használom, se filmre, se fotózásra, arra jobb szeretem a külön gépemet.
-
levisboy
tag
Szia!
Köszi a választ. Egy másik kérdés Ezen az oldalon van egy Latest mod-v1.10 for tezet-CM7 mod és alul pedig le lehet tölteni a cm72-111120.2013-Milestone2-ICS-v1.0 nevű file-t. Most lehet buta kérdés, de gondolom az alsó az maga a rom ez a mod meg mit foglal magába? Az mire jó? Nem tiszta a dolog! Köszönöm!
-
norvik
aktív tag
válasz
levisboy #839 üzenetére
Szia,
bocs a megkésett válaszért, csak most érek rá. Nem ezt a rom-ot használom, ennél pár hónappal régebbit, és az is Defy alapú. Nincs időm mindig a legfrissebbeket feltenni, gyorsan jönnek az újak, a javítások.
A 720 engem nem érint, nem használom, vagyis ebben nem tudok segíteni. Talán a Tezet féle, de Neked kell utána nézned. -
törölt tag
én sem vagyok profi ebben
csak nekem valami olyasmi jött le az xda-n olvasottakból, hogy:
a telefonodon futó szoftver több részből áll (baseband, loader, kernel, rom)
Ezekből nem feltétlen cserélsz mindent egy custom rom használatánál, így nem feltétlen lesz független.szerkesztve: írtam sok hülyeséget
Szóval ha valaki tisztában van ezekkel, ne tartsa magában, engem is érdekelne
-
levisboy
tag
válasz
#42431471 #849 üzenetére
Blade-nél független lett ha custom romot raktál és ha vissza raktad a szolgáltató romot akkor újra függő lett. De lehetett kóddal is függetleníteni akkor minden változatba független lett. De az igaz, ha custom romot egy független telora azzal semmilyen szabálytalanságot nem követsz el.
-
axioma
veterán
Nyilvan o volt. De nekem maganba se irja le hogy fuck you... Kivancsi lennek, hany eves, engem gondolom kb. a gyerekeim korara saccolt be, legalabbis az alapjan amit megengedett velem szemben maganak.
Amugy meg az a vaskos tevedese van, hogy custom romot felrakni is jogszabalyellenes. Nyilvan ha valaki ezzel a telot fuggetleniti, akkor szerzodest szeg a szolgaltatoval, de mivel M2 nem volt szolgaltatos, igazan nem tudom, hogy miert vadol barkit is jogellenesseggel.
-
törölt tag
válasz
szikla15 #841 üzenetére
mások már megtették neked: tessék ide kattintani
-
szikla15
csendes tag
Sziasztok
Valaki teljesen letudná írni hogy hogyan kell rootolni mert még sose csináltam ilyet.
Köszönöm szépen a segítséget -
norvik
aktív tag
Egy barátomnak feltettem a 2.3.4-es hivatalos frissítést. Előzőleg CM-et használt, próbáltam is erről lebeszélni. Nem hajlott rá, így hát megcsináltam neki.
Először visszaállítottam az eredeti 2.2-est, majd ezután frissítettem. Eleinte voltak gondok, pl. nem működött a home gomb, de dalvik után már ment ez is. Lassúnak találtam, jóval lassabnak, mint az enyémet CM-el. Root-oltam. Titanium Backup-el lefagyasztottam benne néhány dolgot, Droidwall-lal leiltottam pár app kijutását a netre, feltettem rá a GO launcher-t, ami egy kicsit feldobta, jobban kezelhetővé tette. Összességében nem lett rossz szerintem az eredmény, nem igazán lassú már, de sebességben nincs azon a szinten, ahol az Endless7 féle CM-moddal volt, amivel az enyém jelenleg is megy. Persze, ez szubjektív, teszteket nem futtattam egyiken sem.
Véleményem szerint akinek Egy jó MOD fut a telóján, annak nem érdemes feltenni a hivatalos frissítést. Visszaút jelenleg nincs, és sajnos még így is fut a frissített telón pár olyan Motorolás szolgáltatás, amit nem merek lelőni, mert félő, hogy összeomlik a teljes rendszer, és kezdhetném elölről az egészet. A barátom így kapja vissza.
Vajúdtak a hegyek, hosszú hónapokon át izzadt a Motorola, és csak erre futotta nekik. Azt sajnos borítékolni lehet, hogy az M2 tulajdonosok további frissítésre már nem számíthatnak. Mint hardver, ez szerintem egy remek telefon, hosszú ideig fogom még használni. Hozzáteszem nem játékra, az sosem érdekelt.
A lelkes romfőzőkre lehet csak számítani, és abban biztos vagyok, hogy ilyen típusú frissítésekre még lesznek egy darabig. -
ravebp
senior tag
milestone 2 roms
Már fent vannak a 2.3-as romok.
Én a UK-t raktam fel, tökéletesen műxik -
ravebp
senior tag
válasz
bandigeo2 #830 üzenetére
Ha pécsi vagy, menj be a media marktba van univerzális akksitöltő, vedd meg, töltsd fel a saját akksid, majd ha nem kell a töltő akkor vidd vissza 3 napon belül.
De lehet ha szépen kéred feltöltik neked.GGMPC:
Nem szoktam ilyesmikbe beleszólni de tényleg uncsi már nagyon, hogy a te károgásod kell folyton olvasni.
Attól, hogy te nem érted miért modolják eemberek a telefont, attól MI(többség) igen.
Köztünk is van, aki megpróbálja, van aki nem. És mint mindig van hogy szarul sikerül valami. EZÉRT VAN EZ A FÓRUM, hogy aki tud segítsen a másiknak.
Nem azért, hogy szét legyen offolva, mert vki minden kérdés után leírja, hogy mi micsoda Sxggek vagyunk. -
törölt tag
sebesség, szolgáltatások, testre szabhatóság, akku idő... soroljam még?
Attól még, hogy te valszeg az explorert és a media playert sem cserélnéd másra egy win xp-ben, vannak akik szeretik kényelmesebbé tenni a rendszerüket, ha megtehetik. Szóval légyszíves állj már le a kioktató stílusoddal.
Ismerjük a véleményedet elég jól a korábbi X hozzászólásodból, ha valaki segítséget kér nem leugatni kell, hanem segíteni neki -
GGMPC
őstag
válasz
bandigeo2 #824 üzenetére
Nem kuka, az otthoni szemetes is megteszi!
Arulja mar el nekem valaki, mi az ami nem felel meg neki egy a megjelenesekor 150 000-Ft-os telefonnal?
Es a masik kerdesem... Megerte ez a tortura aminek most nezel elebe?
Egy megjegyzesem lenne a multkori FM radio dologra, amikor is mindenki hianyolta ezt!
Azert nem foglalkoznak ezzel ott ahol gyartjak, mert ott egy szolgaltatonal van kb.10GB adatforgalmad havonta, ugyhogy olyan radiot hallgatsz, akkor es annyit ahogy szeretned!
(nem mindenki ilyen szarrago tetu mint ezek a "szolgaltatok" itt nalunk!!!)
Amugy ha vegkepp nem boldogulsz a telefonoddal, privat uzenetben keress meg es adok neked Moto kontaktot aki segit, de csak ha nem buzeralod tobbet a telefonodat!?.
-
törölt tag
válasz
bandigeo2 #824 üzenetére
7. Unplug the phone and pull out the battery.
8. Slide out your keyboard and hold the X button, insert your battery and power it up while still holding the X button.
9. A screen with an exclamation mark pops up, press the @ button on the keyboard to open the recovery menu.ez sem megy?
-
bandigeo2
csendes tag
Sztem nincs rajt!
Nah leírom részletesen mi van mert már eltelt egy éjjel. Szóval a telefonn nem veszi a töltést se usb, se konnektor, nem tudom bekapolcsni sem emiatt, ha gépre dugom oldalt világít ba kis zöld lámpa de a gép nem ismeri fel, nem tudom recoveryben elindítani mert bejön az M betű és eltünik és kifagy. szóval nem tudom mit lehet tenni, remélem nem kuka...:S -
axioma
veterán
USB OTG műxik rajta?
-
bandigeo2
csendes tag
Sziasztok!!
Segítség!!!
Milestone 2-t rootoltam és felraktam egy cyanogen ROM-ot, most az van hogy nincs se recovery semmi. Ilyenkor mit lehet csináni, se PC, se recovery tök meg vagyok lőve.
Kérlek helppp
[ Módosította: 7 ]
-
len0423
csendes tag
Hello!
Bocsi a tájékozatlanságomért. Az én Milestoneom fél éves, XXLGSM-től vettem, mert a Mobilarenás tesztkészüléket is ők küldték, ezen a Version.62.4.18.A953.AsiaRetail.en.03 verziószámú gyári 2.2 fut. Ez frissíthető 2.3-ra, és ha igen, hogy?
Köszi a választ előre is!
-
levisboy
tag
Hát ez így már túl érdekes. Ma reggel hívott valaki beszélgettünk pár percet és miután letettem gondolkodtam valami fura. Hát a hangfalamnak semmi baja nem volt. Mikor a tegnap még recsegett. Hát most már hiába küldöm vissza így azt mondják nincs mit javítani. Nem lehet, hogy egy porszem került oda és az miatt volt az?
-
levisboy
tag
Persze nekem is az első és legfontosabb része a telefonálás. Ezért zavar nagyon. Amúgy nekem nagyon megfelelt a CM7 rom sokkal jobb volt mint az eredeti, olyan volt mintha egy új telefont vettem volna. Akkor felrakom a 2.2.2 és elküldöm nekik örüljenek neki és csinálják meg azt a rohadt hangszórót.
-
-
GGMPC
őstag
válasz
levisboy #809 üzenetére
Ezt elkurtad - es errol pofazok itt amiota fent vagyok!
Uber okos mindenki, basztatja, buzeralja mintha ertene hozza - utana meg siras van amikor ez nem megy meg az nem megy!
VEGYETEK OLYAN TELEFONT AMI BASZTATAS NELKUL IS MEGFELEL SZAMOTOKRA!!!
Egyebkent meg mihelyst a szerviznek lesz 2.3-ja, azonnal becsattogok es felrakatom veluk.
Igy ha esetleg komplikacio lepne fel, akkor az en kezem tiszta marad!
Aki meg azt mondta, hogy a hangminoseg rosszabb lett, de O egyutt bir elni vele - azt megtapsolom, mert mi is egy telefon beszelgetes lenyege... ????
-
levisboy
tag
Mi erről a véleményetek? [link] Mert ezzel gondolom sokkal tovább bírja és elég olcsó meg ingyen elhozzák.
-
törölt tag
válasz
levisboy #806 üzenetére
nos ez egy érdekes kérdés
akkor fogalmazzunk úgy: én már vittem vissza telefont frissítve, és nem volt belőle gond...de: bármit is ír a garanciajegy, a magyar jog az erősebb.
1 év kötelező jótállás van a telefonodon, ha itthon vetted újonnan. A bejelentett hibával kötelező foglalkozniuk, és 1 éven belül rajtuk van a bizonyítás terhe, hogy te okoztad.
Ezt elég nehezen fogják tudni megtennihogy a hangszóród azért recseg, mert szoftvert frissítettél
-
levisboy
tag
válasz
#42431471 #803 üzenetére
Bocsi de lehet kétfelé beszélünk. Nekem most a lényeg, hogy vissza küldjem gariba és ahhoz az kell, hogy ugyan az legyen mint ami volt rajta. Előre azt hittem (reméltem) hogy szoftveres a baja ezért akartam vissza rakni. Az a kockázat ha felküldöm és nem fogják gariba megjavítani akkor kidobtam egy csomó pénzt. Így nem tudom mit csináljak. Keressek egy helyi szerelőt? Mennyi lehet egy ilyen beszéd hangszóró?
-
axioma
veterán
Adok erte vadiuj garis (sot, atveheted a boltban) teleorrfuggo x10minipro-t, az is jo? SE is, pro is
Az a baj, hogy SE Pro topik halott, mintha senkinek nem lenne.
E51 es Blade utan nem hiszem hogy az M2 rosszabb tud lenni - igaz, az E51-et nem nagyon hasznaltam ki, csak alkalomszeruen a wifit, a Blade meg meg alig melegedett meg nalam.
Ma bent voltam Bp-en (ritka pillanat) a Duna Plazaban, Saturn-szolgaltatok-gsm bolt vonalon, de se egyik se masik nem volt megtapizhatoan se uj, se hasznalt. Ket unnep kozott jobban ra fogok erni maszkalni, van ahol M2 tutira tapizhato? Az se baj ha Pro is van ugyanott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged