Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
#42431471 #1926 üzenetére
Tudom, de nem biztos, hogy megeri. Ugyan a sajat gepeimen a default angol melle olyan magyart szoktam feltenni, ami qwerty, de azert surun kell mas gepe elott is lennem, igy tulajdonkeppen a masik se annyira szokatlan. Foleg a telefont mindig nezem mikozben gepelek, azon azert nem ferek el 10 ujjal
, szoval elobb megprobalom igy. Mar ha meglesz. Aztan lehet, hogy atallitom... (en mar RH 4.2-ben is allandoan atmappelve hasznaltam). Azt ugyanis megfigyeltem, hogy igaz, hogy nezem, meg ket ujjal irok rajta (kb.), de az agyam elorebb jar a mozdulatoknal a 10 ujjas gepeles megszokasa miatt, mint a szemem, azaz mar a megfelelo iranyban nyujtozkodok, mire befokuszalom a betut.
A legjobb az lenne, ha angol kiosztasut fognek ki a nemet ebay-en(Van ra pelda, csak az eppen nem kuldi ide, most me'g varok par hetet, hogy mi a tendencia, mielott vennek. Jo, a 40 euros liciteket nem tekintem komoly veteli ajanlatnak, olyanokat szortam... )
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest