- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Koszi. Vegul nem azert nem vettem meg, hanem mert ha vamoljak es afa-zzak... hat akkor mar tul sok lett volna. Ezert gondolkozni akartam, de kozben tisztara benathasodtam, es elfelejtettem lejarat elott megnezni - nethez se igen ultem a hetvegen. Ugyanezzel a lenduletteel maradtam le a magyarrol is (bar ott meg az a ciki, hogy nullas az elado, es 2x266 km vagy eloreutalas).
Egyebkent sima akku nekem se ert volna semmit, egy extendedrol lett volna szo, de mar targytalan. Ugy tunik, a nemet ebay-en most mar vannak normalisabb arak (mikor fel eve neztem nemigen volt 150 euro alatt jol mukodo hasznalt se, ma meg jart le 92 euros jol kinezo is), most arra repultem ra... ott nincs vam es olcsobban el is hozzak. Csak meg kell szokni a qwertz-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ford topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest