- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A mai nap váltottam Nexus 6-ról Moto Z-re, de sajnos azonnal olyan problémába futottam, amivel már nem egyszer találkoztam: Az Android OS ébren tartja a telefont. Folyamatosan.
Első körben cloud-ból a Nexus 6 "backup"-ját választottam ki a telepítés elején. Szépen fel is ment minden app a beállításaival együtt. Aztán feltűnt, hogy idle állapotban is meglehetősen merül a telefon. Ekkor próbáltam meg egy gyári beállításokat, és egy tiszta telepítést. Meglepetésemre már akkor ébren tartotta a telefont az Android OS, mikor még egy darab saját appot fel nem telepítettem. Na ilyennel még nem találkoztam, így teljes mértékben tanácstalan vagyok. (7.1.1, novemberi security patch)Az esetleges ötleteket tippeket szívesen fogadom.
(Egyébként elképesztő, hogy már a 3-as android verziónál is gyakori volt ez a wakelock probléma. Most a Moto Z esetében a 7-es verziónál tartunk, és még mindig ugyanaz a probléma. Komolyan kiábrándító.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo IV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged