Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Most elgondolkodtam, hogy bár nem láttam HDR-t élőben",
Látod, éppen ezért nem szabad kijelentened ilyet:
"de ha rá merik aggatni egy ilyen tv-re, hogy HDR, akkor ez a HDR megint csak egy "parasztvakítás"."
Ha lesz rá lehetőséged, egy megfelelő minőségű HDR tartalommal nézz meg egy valóban jó minőségű HDR televíziót! Nagy valószínűséggel az álladat fogod keresgélni a padlón.
Szerintem a HDR megjelenítés a modern televíziók jelenlegi legnagyobb innovációja. Nem pusztán a kifejezés, mert - reagálva az azon "pörgő" hozzászólásokra - az lényegtelen, és ahogyan tudjuk, még csak nem újdonság. A "marketing maszlag", és a reklámokhoz használt néhány manipulált fotó se érdekeljen senkit!
Az viszont már igencsak számít, hogy a fent említett HDR tartalom mennyire csodás képi élményt ad egy megfelelő televízióval. Megfelelő alatt azt értjük, amely képes visszaadni az eredeti felvételre jellemző részletesség minél nagyobb részét.
Már így is impresszív a végeredmény, és a tévékben ez a technológia még bőven fejleszthető. Nem beszélve a felbontás (és képátló) növelésével járó előnyökről. Minden egyes eltelt évvel csak jobb lesz mindez. Ennek pedig szerintem örülni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a Sony 43"-es, WE75 sorozatba tartozó, HDR-kompatibilis tévéjét.
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest