Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nyiscsák
üzenetére
keress szenet, nézd meg a linkelt oldalon a fáklya gyártás mikéntjét, csinálj magadnak nappal egy kis házikót, vagy egy üreget a falba, föld alá, akárhol, tegyél be fáklyát, és zárd be a bejáratot, ajtóval, vagy földel, utóbbi esetben egy 2 magas 1 széles bejáratot elég lent torlaszolni, és akkor látod is hogy nappal van e már. a szörnyek csak sötét helyekre jelennek meg, ha kivilágítod a barlangod, házad, akkor nem lehet gond. este bújj be craftolni, építgetni, vagy bányászni, nappal meg mehetsz amerre akarsz. lennebb is írtam hogy ha a háztól távolodsz érdemes kis oszlopokat építeni magad alá ugrálva látótávokon belül, így mindig visszatalálsz, a kezdőpont- ház közé én is ilyeneket pakoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- iPhone 12 64 GB független
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest