Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Akkor már legyen felgolyózva rá a ram meg a proci is valami mini pc formában nem? Ha már váltogatjuk a annyira a CPU tokozást, hogy érdemben alig lehet lépni egyféle socket-en belül, akkor most mi a fenének fizetni horror pénzeket házakra ilyen lapokhoz, amiktől csak indokolatlanul sokkal nagyobb lesz, mint kéne, mert hőcsővel összepipált egyedi hűtőt nem tervez rá senki, mint a notebookokba. Ha egyszer tudja az integrált grafikus teljesítmény amit kell, akkor mi a szarnak építhető gépre menni? Valaki ebbe akar gamer VGA-t tenni ami olyan hosszú, hogy akkora ház kell, hogy ez az alaplap megszédül benne?
az egyetlen előnye az lehetne a házválasztásnak, hogy te teszed bele a hűtőt, de hát mit kell már egy ilyenen hűteni? Semmit, leveszed a ventifordulatot aztán kész. -
gianni85
veterán
persze, hogy nem rossz
Egyébként én a Gigát megjelenéskor, 3hónapja vettem 26ért. Azóta alig változott az ára. Egyébként mintha csak ikrek lennének...
(#4) priti
ott van pl a Silverstone ML05B ház a konfigban, amit árulok... belefér RAID tömb (igaz csak 2.5es), BluRay meghajtó, normális táp. rendesen lehet hűteni is, de mégis megmarad a kis méret. Jól mutat egy AV-Rack ben. Vagyis nekem jobban tetszik, mint egy miniPC (Intel NUC és társai)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Nintendo Switch 2
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Windows 11
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Rap, Hip-hop 90'
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest