- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Akkor már legyen felgolyózva rá a ram meg a proci is valami mini pc formában nem? Ha már váltogatjuk a annyira a CPU tokozást, hogy érdemben alig lehet lépni egyféle socket-en belül, akkor most mi a fenének fizetni horror pénzeket házakra ilyen lapokhoz, amiktől csak indokolatlanul sokkal nagyobb lesz, mint kéne, mert hőcsővel összepipált egyedi hűtőt nem tervez rá senki, mint a notebookokba. Ha egyszer tudja az integrált grafikus teljesítmény amit kell, akkor mi a szarnak építhető gépre menni? Valaki ebbe akar gamer VGA-t tenni ami olyan hosszú, hogy akkora ház kell, hogy ez az alaplap megszédül benne?
az egyetlen előnye az lehetne a házválasztásnak, hogy te teszed bele a hűtőt, de hát mit kell már egy ilyenen hűteni? Semmit, leveszed a ventifordulatot aztán kész. -
gianni85
veterán
persze, hogy nem rossz
Egyébként én a Gigát megjelenéskor, 3hónapja vettem 26ért. Azóta alig változott az ára. Egyébként mintha csak ikrek lennének...(#4) priti
ott van pl a Silverstone ML05B ház a konfigban, amit árulok... belefér RAID tömb (igaz csak 2.5es), BluRay meghajtó, normális táp. rendesen lehet hűteni is, de mégis megmarad a kis méret. Jól mutat egy AV-Rack ben. Vagyis nekem jobban tetszik, mint egy miniPC (Intel NUC és társai)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyébként én a Gigát megjelenéskor, 3hónapja vettem 26ért. Azóta alig változott az ára. Egyébként mintha csak