- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Mi a bajod a DisplayPorttal? Vegyél egy ilyen kábelt, és minden gondod meg van oldva! (Nekem van ilyenem, és használom is.)
-
Steve1207
veterán
Nekem is az van a Dellemen, már a kábelért is annyit rohangáltam, mert nem akartam 2x annyit kiadni rá, mint egy szimpla HDMI-re
Úgyhogy én se látom értelmét, nem is szeretem, de hát ez van most. Használhatóságra ugyanaz, de szerintem ismerősi körből mindenhol lenne HDMI kábel, ha viszem a notit és szükséges, DP meg hírből se, inkább ilyen szempontból nyűgös.
-
Steve1207
veterán
Sokan upgradelnek (kis proci > később nagyobb) és elég széles körben jelen van már az elmúlt 4-5 évben a GamerITX mizéria. Én pl imádom, nem is kellene egy nagy monstrum, mert egy korrekt kis házba is bele lehet mindent rakni, ami fontos teljes hosszúságú VGA-tól kezdve pár vinyóig. És a hűtésen nem fog sokat számítani, nagyon ki van találva a kis házak egy része. SLI-t nyilván ne várjon az ember
Kockák körében manapság nagyobb kultusza van az ITX-nek, mint a hagyományos asztalinak, mert ugye egy HTPC mindenesnek is felfogható. Főleg manapság, amikor alapjáraton a béka segge alatt van az üresjárati fogyasztása a nagy masináknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest