- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Mi a bajod a DisplayPorttal? Vegyél egy ilyen kábelt, és minden gondod meg van oldva! (Nekem van ilyenem, és használom is.)
-
Steve1207
veterán
Nekem is az van a Dellemen, már a kábelért is annyit rohangáltam, mert nem akartam 2x annyit kiadni rá, mint egy szimpla HDMI-re
Úgyhogy én se látom értelmét, nem is szeretem, de hát ez van most. Használhatóságra ugyanaz, de szerintem ismerősi körből mindenhol lenne HDMI kábel, ha viszem a notit és szükséges, DP meg hírből se, inkább ilyen szempontból nyűgös. -
Steve1207
veterán
Sokan upgradelnek (kis proci > később nagyobb) és elég széles körben jelen van már az elmúlt 4-5 évben a GamerITX mizéria. Én pl imádom, nem is kellene egy nagy monstrum, mert egy korrekt kis házba is bele lehet mindent rakni, ami fontos teljes hosszúságú VGA-tól kezdve pár vinyóig. És a hűtésen nem fog sokat számítani, nagyon ki van találva a kis házak egy része. SLI-t nyilván ne várjon az ember

Kockák körében manapság nagyobb kultusza van az ITX-nek, mint a hagyományos asztalinak, mert ugye egy HTPC mindenesnek is felfogható. Főleg manapság, amikor alapjáraton a béka segge alatt van az üresjárati fogyasztása a nagy masináknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Interactive Brokers társalgó
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Xbox Series X|S
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z490-F GAMING Alaplap
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- GIGABYTE B650E AORUS STEALTH ICE
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Úgyhogy én se látom értelmét, nem is szeretem, de hát ez van most. Használhatóságra ugyanaz, de szerintem ismerősi körből mindenhol lenne HDMI kábel, ha viszem a notit és szükséges, DP meg hírből se, inkább ilyen szempontból nyűgös.