Hirdetés
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Mi a bajod a DisplayPorttal? Vegyél egy ilyen kábelt, és minden gondod meg van oldva! (Nekem van ilyenem, és használom is.)
-
Steve1207
veterán
Nekem is az van a Dellemen, már a kábelért is annyit rohangáltam, mert nem akartam 2x annyit kiadni rá, mint egy szimpla HDMI-re
Úgyhogy én se látom értelmét, nem is szeretem, de hát ez van most. Használhatóságra ugyanaz, de szerintem ismerősi körből mindenhol lenne HDMI kábel, ha viszem a notit és szükséges, DP meg hírből se, inkább ilyen szempontból nyűgös. -
Steve1207
veterán
Sokan upgradelnek (kis proci > később nagyobb) és elég széles körben jelen van már az elmúlt 4-5 évben a GamerITX mizéria. Én pl imádom, nem is kellene egy nagy monstrum, mert egy korrekt kis házba is bele lehet mindent rakni, ami fontos teljes hosszúságú VGA-tól kezdve pár vinyóig. És a hűtésen nem fog sokat számítani, nagyon ki van találva a kis házak egy része. SLI-t nyilván ne várjon az ember

Kockák körében manapság nagyobb kultusza van az ITX-nek, mint a hagyományos asztalinak, mert ugye egy HTPC mindenesnek is felfogható. Főleg manapság, amikor alapjáraton a béka segge alatt van az üresjárati fogyasztása a nagy masináknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgyhogy én se látom értelmét, nem is szeretem, de hát ez van most. Használhatóságra ugyanaz, de szerintem ismerősi körből mindenhol lenne HDMI kábel, ha viszem a notit és szükséges, DP meg hírből se, inkább ilyen szempontból nyűgös.