- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
csak Wifi-t fogad. Manual-ban olvastam. Egy kő esett le a szívemről, mert majdnem vettem hozzá egy olyan SSD-t
(#34) antikomcsi
akkor nem szóltam a teljesítmény miatt. Laikusként kérdeztem, nem kritizálni akartam, nem ismertem a Soc-otA kevés Sata és USB hiánya sajnos nekem még mindig gáz, de egyébként szimpatikus a lap, főleg az ára
-
gianni85
veterán
válasz
antikomcsi #28 üzenetére
megnéztem most rendesen ezt a lapot...azért picit sántít. 2 SATA port azért nem mindenkinek elég (nekem pl. SSD/RAID1 tömb/BluRay, kapásból kell 4db) alaplapi USB2/USB3 portok is hiányoznak. Így mondjuk nem csoda, hogy ennyibe kerül
(#30) Steve1207
Nekem is volt Brazos gépem, SSD-vel teljesen tűrhető volt általános feladatokra. Pötyögős gépnek most van egy Kabini subnotim, ezért a HTPC-nél mindenképp valami erősebb kellett. i5/i7 számomra felesleges, de valami 50/60W körüli 2/4magos APU kellett. Nálam a HTPC jelenleg a fő gép, a dual HDMI-nek hála egyszerre tudtam kikötni tv-re és monitorra is -
gianni85
veterán
válasz
antikomcsi #28 üzenetére
megbirkózik ez a Soc a 23,976 Hz lejátszással? Nem fekteti meg egy Firefox 10+ tabbal? Abban egyetértünk, hogy egy 25ezres lapot, meg még egy 25ezres APU-t én is soknak érzek HTPC-nek, de amit meg te linkeltél, azt meg kevésnek. Én mondjuk örülök, hogy jópár indie játék is elfut az erősebb mozizós gépemen, na meg egy Lightroom se fekteti meg nagyon...stbstb
-
gianni85
veterán
valaki hallott már infót, hogy mikor lesz kapható az A8-7600?
-
gianni85
veterán
persze, hogy nem rossz
Egyébként én a Gigát megjelenéskor, 3hónapja vettem 26ért. Azóta alig változott az ára. Egyébként mintha csak ikrek lennének...
(#4) priti
ott van pl a Silverstone ML05B ház a konfigban, amit árulok... belefér RAID tömb (igaz csak 2.5es), BluRay meghajtó, normális táp. rendesen lehet hűteni is, de mégis megmarad a kis méret. Jól mutat egy AV-Rack ben. Vagyis nekem jobban tetszik, mint egy miniPC (Intel NUC és társai) -
gianni85
veterán
drága. Az én Gigabyte F2A88XN-WIFI-m 25-26ezerért ugyanezt tudja, és dupla HDMI kimenettel rendelkezik, és a wifi antennák is kábelesen ki vannak vezetve. Szerintem jobb vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest