Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
bradam #18517 üzenetére
Főleg játékokon belül a GPU, ami sokkal jobb, de a CPU miatt is érezhető némi gyorsulás a rendszerben (elhanyagolható napi használatban). A Lumia ugye ClearBlack-TFT megjelenítővel bír, ez valószínűsíthetően élénkebb mint a HD7-é, főleg napfényben, úgy elég gyenge a HTC képernyője, itt szerintem agyonveri a 710-es. Normál használatban tehát nincs gond a HD7 képernyőjével sem, de amint kiérsz a napra, kezdődnek a gondok. Talán ez a legnagyobb érv a hardver után a Lumia mellett.
-
btudos
nagyúr
válasz
bradam #18510 üzenetére
Nem fogod megbánni egyiket sem, én teljes megelégedettséggel használom a HD7-et, de a Lumia mellett szól a modernebb hardver, a Nokia maga (értve ezalatt a MS támogatását, a többi gyártó számára nem nyitott API-kat a Nokia-only alkalmazásokhoz, összességében a komolyabb terméktámogatást), a tök ingyenes offline navi (bár egész jó árban van a HTC Locations is, ami nagyságrendekkel fejlettebb, de csak 30 napig ingyenes), viszont sokaknak fontos, hogy csak a HTC-kben van equalizer, és azért a HTC apps (a Marketplace HTC-only része) sem üres. HD7 hátlapja lötyögős, de nem nyikorog, nem jár le, alapvetően ezt leszámítva összeszerelésben, anyaghasználatban tökéletes, én külön imádom a kihajtható FÉM támaszt, amivel egyrészt akaratlanul is játszik az ember, másrészt én szerelmes vagyok alatta a kamerát körülvevő narancssárga részbe
A 710-et ilyen szempontból nem tudom megítélni, de nyikorgó hátlapról olvastam már itt a fórumban is, viszont anyaghasználatal ott sincs gond, kellemes a fogása, csak a fizikai gombokkal volt problémám, mikor kipróbáltam. Ha nekem kéne választani, nem cserélném le a HD7-et, akkor se ha nem kéne ráfizetnem, de ez leginkább érzelmi alapú döntés, újonnan szinte csak és kizárólag a frissebb hardver miatt a Lumia-t venném.
Remélem tudtam segíteni
Szerk.: apró kiegészítés, hibajavítás
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
azért nem olyan vészes az omniánál a firmware dolog
az van,hogy valaki megkapta frissitéskor a tetheringet,és van aki nem,független létére-és ezért most fel kell tenni egy szolgáltatós firm-et,ami kb negyedóra.
Az omniának van a legjobb kamerája,és talán a legszebb kijelző és forma,valamint a hangzás és a füles is nagyon jó.
a htc-nek van grafikus equalizere,de a kamera gyengébb
az optimusnak 16 gigás tárhelye van,pillanatok alatt meg lehet magyarositani,nincs gond vele,de talán nem olyan szép/?/elnézést
hát röviden ennyi -
szőröscica
addikt
HD7 oldalsó hangerőgombjai, illetve a hívás közbeni hangminősége hagy kívánnivalót maga után (recseg), de lehet, hogy ez csak egyéni probléma, illetve a hátlap is nyöszörög.
Még nem döntöttem el, hogy beadjam-e szervizbe, kíváncsi vagyok, hogy milyen állapotban kapnám vissza egy esetleges hangszórócsere után, amihez teljesen szét kell szedni.
-
Blyan
félisten
Nehéz ilyet mondani, mert olyan széleskörben nem futnak a készülékek, gyakorlatilag 90% Omnia7-et, a maradék meg osztozik a többin, főleg Trophy és Optimus7-tel (elvétve egy-két HD7, és Dell VP).
Az Omnia trükkös dolog, mert van pár FW van hozzá, majd a tulajok megmondják melyik az igazán tuti, de nincs igazán gond vele (szép kijelző, legjobb kamera), a Trophy és az Optimus szimplán jól működik és a többivel sem lehet gond.
Kb ennyit lehet mondani - igazából semmit.Szerk:, ahogy a Panda úr is mondja, ja a HTC-knek nem a kamera az erőssége.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- További aktív témák...