Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sapka nélküli processzorok garanciával
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Neophyte11 #6589 üzenetére
Ma voltam szervízben, a garancia miatt ingyen felrakták a magyar mangot és firmware-t is frissítettek.
-
CarajoEsp
senior tag
Valamiért az Ie9 a forumon, ha ralepek a legutolso hozzaszolas gombra, csak betolti a forumot, de nem ugrik automatikusan az utolso meg latott uzenetre, mint korabban. Masnak is ogy csinal a rendszer?
-
blueMerle
veterán
válasz
szőröscica #6595 üzenetére
Nem fogok veled vitatkozni, de nem értünk egyet
-
szőröscica
addikt
válasz
blueMerle #6592 üzenetére
Ha valaki annyira nem tud angolul, vagy németül, hogy a wp7-est kezelje, akkor lehet jobban járna a szoftverfrissítés keresése helyett a nyelvtanulással. Szerintem ez a rendszer alapfokú nyelvtudást sem igényel, aki látott már számítógépet, az piktogrammok alapján gond nélkül tudja kezelni.
Anno az iPhonera mondták, hogy bárki számára magától értetődik a rendszer használata, na a wp7-re ez szerintem még inkább igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Sequoyah
tag
válasz
szőröscica #6591 üzenetére
Magyar szótár viszont igencsak jó lenne a gépeléshez. Azon kívül h prediktív lenne a szövegbevitel, a gépelést is könnyebbé teszi, mert a szavak gépelése közben a szótár alapján a WP7 megjósolja, hogy milyen betűk következhetnek, azok méretét virtuálisan (nem a felületen) megnagyobbítja, így kevesebbet ütsz mellé. De ehhez magyar szótár kell. Amit meg is ígértek, hogy lesz, csak a felület nyelvére mondták, hogy angol marad, de mégsincs sehol egyik se...:@
-
blueMerle
veterán
válasz
szőröscica #6591 üzenetére
Mert mondjuk nem mindenki tud angolul és németül?
Fateromnak is nagyon bejönne a rendszer, de lassan 60 éves, ugye elnézhető ha már nem keni-vágja annyira a németet mint korábban?
-
szőröscica
addikt
válasz
Most people helyett tényleg embereket akarsz nézni, meg messages helyett üzeneteket? Komolyan nem értem, hogy miért izgatja ez annyira az embereket, nekem meg nem fordulna a fejemben, hogy magyar nyelven használjam a telefont.
-
Воланд
titán
válasz
Szvsz markaszerviz, a szolgtato mas fw-t tenne fel.
-
Neophyte11
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy független telefonra hol, és hogyan lehetne rávarázsolni a magyar nyelvet. Egy HTC HD7-esről lenne szó. Csak hivatalos márkaszervízben, vagy esetleg szolgáltatónál is? Esetleg máshol?
Előre is köszi mindenkinek! -
blueMerle
veterán
válasz
Darellus92 #6586 üzenetére
Ha arra akartál kilyukadni, hogy az Android telefonokon megszokott szinkronizációs adatforgalomnál a WP7-es többet generál-e akkor azt azt tudom mondani hogy: attól függ
Beállítás kérdése, egy Androidos teló is tud sok-sok vidám Mb-ot generálni ha minden szirszar szinkronizál félóránként, na ugyanez igaz a WP7-re is.
-
savoo
addikt
válasz
Darellus92 #6586 üzenetére
Ez nem hülye, ez egy értelmetlen kérdés volt..
-
Darellus92
aktív tag
Lehet hülye kérdés, de WP7 es szinkronizáció jobban fogyasztja az adatforgalmat az Android?
-
longwild
aktív tag
Nana... Azert a Navigon arkepzese kicsit erdekes... MInden POI csomagot (kaja, benzinkut, orvos stb) kulon-kulon kll megvenni. Tablaelojelzest is kulon vasarolhato csomagban aruljak stb szval kicsit lehuzos erzesem van. Tudasban semmivel sem tobb mint az atlag gps-es IGO.
-
Lall
veterán
válasz
moonman #6573 üzenetére
Köszi ezt múltkor is végigolvastam, átállítattam a gmail-es haveromnak a fiókját UTF-8-ra, de akkor már a szövegbe is kriszkrasszokat írt. Tehát mégjobban szidta anyukámat.
Nem értem.
Közben küldözgetem és próbálkozok. Szóval azért nem értem, mert mikor én küldök a tárgy mezőben ékezetes karaktert akkor jól kapja meg. Arra válaszol az nekem is szépen megjelenik, ha arra válaszolok, na azt szétcseszi.
[ Szerkesztve ]
-
3XV
tag
Bing összefoglaló magyar ID-vel:
magyarra állított browser&search language esetén az explorerben nyitja meg a bing honlapját.
Ezt angolra állítva jön be a bing "app"-ként, innen elérhető a scout, vision és voice, viszont music NEM. -
akangels
tag
Énis áttettem mindent angolra így a bing "app" jön be. Mint ha vmi olyat mondtatok volna h ezzel lehet zenét felismertetni. Na de hogy ?
-
Bobyjack
senior tag
válasz
catroot #6563 üzenetére
A terület + nyelvben a Rendszer területi beállításait és a böngésző és keresés nyelvét raktam át angolra. Így hajlandó volt nem a bing.com-ot behozni, hanem azt a kis alkalmazás szerű keresőt ahol lent vannak a gombok. De így csak 1 darab van. Ha átrakom az egész nyelvet angolra akkor hoz elő még 2 gombot.
-
Bobyjack
senior tag
Szervízben felfrissíttettem a szoftvert a telón. Van már magyar nyelv rajta, csak úgy nem működik a Bing searchben a zenekitalálós dolog. Ha angolra állítom megjelenik a gombja. Nem lehet valahogy meghekkelni, hogy előjöjjön magyaron is?
-
Lall
veterán
Erre a gmailes összegányolom az ékezetes karaktereket a tárgy mezőben, nincs valami megoldás? Tudom egyszer már kérdeztem, de roppant bosszantó, hogy az ékezetek helyett ?:_/=+"%)!" jeleket küld.
-
negyven2
veterán
válasz
moonman #6559 üzenetére
Na, jó nem pont Romániára és Szerbiára gondoltam, ahol hamarabb kijön a film minthogy leforgatták volna.
Meg inkább a hajlandóságra gondoltam. Nem arra, hogy meg is veszik., Mint itt ahol még egyeseknek a 99Ft DVD is drága. Az ingyen jobb lenne, de ha még fizetnének az a legjobb,
De a lényeg, ahogy te is mondtad, várjuk ki a végét. Mind az iTunesnak mind a Zunenak.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz
moonman #6557 üzenetére
Vagy inkább egy Nevadai sivatagban lévő barlanglakó pingvinek számával
?
De egyébként meg nem csak itt hanem 9 másik keletközép eus országban is beindult, ahol azért kicsit más a hajlandóság az ilyen ügyekben, mint pl, hogy ne torrent edition legyen meg zenekből, filmekből.
-
orbano
félisten
válasz
Liudvikas #6527 üzenetére
nekem az irodai gépen egyszer sikerült, utána hibakóddal közölte hogy nem tud csatlakozni a frissítési szolgáltatáshoz. átültem egy másik géphez, felraktam a zunet és elsőre ment. meg másodjára és harmadjára is, 1,2,3 másodperces várakozással is kábelkihúzás előtt (első kettő alkalommal elfelejtettem visszadugni
). visszadugni akkor dugtam amikor már bejött a fekete frissítős oldal.
egyébként nagyon nem tetszik amit összességében produkáltak a Mangóval
nem értem ezt az "áldozzuk fel a funkcionalitást a design oltárán" dolgot... vagyis értem, a boltok polcain ezzel verhetik az androidot, sőt, talán az iphonet is. de ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
-
moonman
titán
válasz
CarajoEsp #6553 üzenetére
en ezeket a szovegkorrekcios dolgokat elso lepeskent szoktam kikapcsolni. egyebkent en betettem az angol melle a magyar kiosztast is, ha esetleg ő-t, ű-t kene irnom, amugy angol bill., ekezetek nelkul - amint latszik.
viszont tenyleg furcsa, hogy pc-n alul all ra az ujjam az y-ra, itt meg forditva. erdekes szerkezet az emberi agy.
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, időközben nekem is felment a mango, ami kicsit zavaró, hogy nincs szotár, igy meg nem sok értelme van a magyar billnek, már annyira hozzászoktam az angolhoz, hogy mindig rossz helyen keresem a z,y-t. Amúgy tudja valaki, hogy ha szervizbe viszem, ott a plusz dolgokat felpakolják?
U.i: Ráadásul a magyar szotár hiánya miatt, most ami magyarul irok is javitaná, amit angolu, azt is, szoval sehogy se jó ez. A többi dolog király
-
negyven2
veterán
De jó lenne ha összeszedné magát a Microsoft és itt is elindítaná a teljes Zune-t. Ha már almák megcsinálták. De megint csak álmodozok.
-
Alwares
aktív tag
Ha jól tudom a Navigon már készíti a Mangos offline navigációját, gondolom utána követi a többi gyártó is.
Itthon nem használható rendesen a Bing nem vetélytársa a profi offline naviknak.
Droidon meg megint más a helyzet, ott már a Gmaps miatt nem erőltetik annyira a navikat a gyártók. -
catroot
veterán
Akinek RTM volt, azoknak szinte egyből ment felfele, a NoDo-soknak kellett kábelt cibálni többnyire.
@(#6544) tutis
Most egy angol ID-val használom a telefont (mert nem volt magyar market), de van egy magyar régiós hotmail-es ID-m és azzal léptem be a Zune-ba és ott adtam hozzá a valós adatokat. Amúgy a kártyám egy K&H-s dombornyomott Visa bankkártya.
@(#6546) stevve
Egyesek azzal magyarázták, hogy nem egyszerre jött mindenkinek frissítés és ez volt a kiskapu.
Igen, én is így frissítettem, pedig független telefonom van, nem T-s.
[ Szerkesztve ]
-
Láttam a frissítéses híreket, de mivel a napokban egyáltalán nem értem rá, nem foglalkoztam vele - jó az RTM, úgy voltam vele. Erre amint Zune közelébe került a telefon, már szólt is, hogy frissítene. Elsőre törölte a bétát, majd felpakolta a Mango-t minden szó nélkül.
Nem tudom, mennyi ideig tartott, mert nem figyeltem, de elsőre jött, pedig látom, nem mindenkinél volt ez ilyen egyértelmű. A Samsung most sokat javított a NoDo körüli romlása óta.
-
catroot
veterán
-
tutis
őstag
mindkettő jó, előbbit egyedi színűvé lehet tenni, utóbbi live title-el rendelkezik, azaz már főképernyőn lehet látni az infót hogy be van-e kapcsolva az adott dolog..
Javítok. Előbbi is live title-el rendelkezik, szóval én inkább a connectivityshortcutra szavazok
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap este végre ezzel a net kikapcsolós mókával kb tizedikre csak összejött a frissítés. Elszöszölt azért vagy 1,5 órát.
-
tutis
őstag
na reggel rápróbáltam párom mastercard kártyájára, simán elfogadta. Szóval ma már igénylek is egy mastercard kártyát.
Összefoglalva:
Visa Virtuon (netkártya) - nem volt jó
Maestro sima - nem volt jó (még a kártyatípust se lehetett kiválasztani)
Visa dombornyomott - nem volt jó
Mastercard sima - Jó lettMindezek magyar live ID és magyar Zune account mellett.
-
csab2
veterán
Mi annak a programnak a neve, amivel pl. a wifi kapcsolót ki lehet rakni a főképernyőre?
-
gerjus
senior tag
Sziasztok,
Kabelhuzogatas nekem is bejott, HTC 7 pro frissites kesz.Valaki felvilagositana hogy akkor most MMS-nek mar kene mennie vagy tovabbra is felejtos?
Telenor APN-t hiaba irkalom nem segit ...Koszi
-
blueMerle
veterán
válasz
Liudvikas #6524 üzenetére
mikor klikkelsz az update opcióra a zuneban (settings/phone), abban a pillanatban kihuzod a netet. ha nem is elsőre, de néhány próbálkozás után ki fogja írni hogy van update. visszadugod a net kábelt, klikkelsz arra hogy update és örülsz, megy felfele a mango
semmi logika nincs benne de müködik.
[ Szerkesztve ]
-
Liudvikas
tag
ezzel a netkihúzós módszerrel nekem azt írja, hogy nem sikerült kapcsolódnia a nethez értelemszerűen. vissza kéne dugni valamikor, vagy félreértelmeztem?
-
ibazsb
tag
Rejtett wifi-hez való csatlakozásnak működni kellene?
Nem találom a megoldást. -
Воланд
titán
Én meg vagyok a user és nekem tegnapra kelett volna.
Viccet félretéve ezekkel tisztában vagyok, de te is tudod, hogy amikor szó volt a wp-s market bevezetéséről, akkor jöttek a droidhuszárok, hogy mi az, hogy nektek még nincs market, mert nekünk már van bibibi, meg hasonló dumák. Na, akkor sem hatott ez meg sok embert, hogy 3 év vs. 1 év.
Az meg biztos, hogy a Zune Passt nem olyan egyszerű bevezetni, a csomó jogdíjas, szerzői jogos hülyeség miatt.
-
blueMerle
veterán
Nekem is csak kötőjelekkel ment
[ Szerkesztve ]
-
akangels
tag
válasz
Valentino K. #6504 üzenetére
Nekem tnap simán ment minden hülyeség nélkül. Zunera rádugtam azt frissitettem és ennyi : D jah és trophy tulaj vagyok : D
-
blueMerle
veterán
válasz
Valentino K. #6504 üzenetére
Légyszives olvasd el az előző hozzászólásokat. Komolyan, isten bizony nem írom le hatodjára is
Szerk: nem, nem erről van szó. SOKSZOR kell próbálkozni a netmegszakítós módszerrel
[ Szerkesztve ]
-
Valentino K.
senior tag
Trophy tulajok, nektek elérhető már a mango? Nekem azt írja ki, hogy a telefonom up to date
7.0 (7392)
Ja, későn vettem észre amit fentebb írtak. Gondolom mindenki most próbálja frissíteni és leterhelt a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
BaliJack
aktív tag
Ide is beírom.
Elöljáróban mondom, hogy Nodom van még.
Délután óta nem megy adatforgalom a mobilneten keresztül.
IE-ben a szokásos Temporary unavailable üzenetet kapom, viszont email-fiókok frissítésekor kapok egy hibakódot is: 80072FA8.
Gmail, Hotmail és POP3 esetében is ugyanez a helyzet.
Annyi kiderült, hogy APN-t kellene beállítani (eddig nem kellett), beállítottam a T-mobile-nak azt, amit találtam, hogy APN neve legyen "internet". Olyat is találtam, hogy "wnw", de azzal sem működött - username és password üresen maradt.
Itthon teszteltem:
ha Wifi van, akkor szinkronizál - hiba sehol nincs.
ha a telefon PC-re van kötve és fut a Zune, akkor szinkronizál (Wifi kikapcsolva) - hiba sehol sincs. -
tutis
őstag
Ehh, nem eszi meg a Zune a Visa Virtuon kártyámat, van valami trükk esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózatokról alaposan
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...