Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sapka nélküli processzorok garanciával
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
Megtennél valamit? A traffic4all térképén nézd már meg hogy jobb alul van-e inrix felirat? Mert nekem most fentvan mindkét progi, de látszatra ugyanazt a térképet használja, mindkettőn ott az inrix felirat. Cache-t kéne törölnöm?Már a bejelentkeő képernyőn is észrevettem az inrix feliratot, szóval dettó ugyanaz mint az inrix, csak még fizetned kell az reklám eltávolításáért..
Szóval inkább inrix..
Ezt is javítom. A navigon féle változaton lehet jelentést nézni, az inrixen ha jól néztem jelentés adás a lényeg, azaz Te jelentesz, nem láttam listázási leehtőséget a közeledben lévő dolgokról..
[ Szerkesztve ]
-
Jannn
aktív tag
Ez jobb, mert a NAVIGON csinálja:
[Traffic4all]
Ez is teljesérékű próbaverziós, fizetve érte pedig eltűnnek a reklámok is -
tutis
őstag
bár online, de ingyenes [közlekedési helyzetjelentő]
-
tutis
őstag
Skacok nektek megy a áttetsző háttér (képernyővédő) mango alatt? Nekem amikor feltolom a képet "széthullik" a kép..
-
harsanyiz
aktív tag
Navigon 4 Europe offline navi a piacon is elérhető már.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Emberek!
Akiknek gond volt, hogy a Turn by Turn csak magyar marketen elérhető, már lehet tölteni UK/USA marketről is!
-
front3r
őstag
Kíváncsi vagyok a Nokia Maps-ra, hogy mennyire lesz jó offline navi, már ha az lesz. Ha hangutasításokkal, mindennel együtt megcsinálják akkor szép kis konkurenciát kap a NAVIGON, sőt...
Vagy valamit nem vettem figyelembe? -
catroot
veterán
válasz
komloskaroly #7167 üzenetére
Igen, pár napja nekem is és másnak is csinálta. Nekem aztán rendbe jött kicsivel később.
[ Szerkesztve ]
-
komloskaroly
tag
Sziasztok valami gond van a marketrol nem tudok letölteni
Ezt ìrja ki
Error code:805a01f4
Valaki találkozott ezzel már?
(omnia 7 mango) -
mariobros
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, miért van az, hogy reset-eltem a HD7emet, és nem akarja felrakni a 3rd party alkalmazásokat?
Egyszerűen nem megy tovább, és így a telefont se tudom használni!!! Léci segítsen valaki
-
negyven2
veterán
Na már kapható a HTC Radar is a Speedshopnál 115-ért, látszik marad a HTC árazása.
-
Blyan
félisten
válasz
szőröscica #7159 üzenetére
Egy-két év biztosan, főleg, hogy nem nagyon várható, hogy másik Navigon kerülne előtérbe - ergo ez illetve ennek updatelt változata fut majd később is.
-
catroot
veterán
válasz
szőröscica #7159 üzenetére
Ez jó kérdés...
-
hitman77
senior tag
válasz
catroot #7158 üzenetére
Van PDA-m amivel navigálok, de adódhat úgy, hogy nincs nálam a telefon pedig azért többnyire nálam lesz.
Ezért lenne jó ha ingyenes lenne.
Bár egy csak Magyarország Navigont mondjuk 5eFt-ért lehet, hogy bekockáztatnék. Egyébként a T-nél szoktak olyan jófejek lenni, hogy pl. az iPhone-hoz ingyen Magyarország Navigont adtak, adnak. -
catroot
veterán
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A bing maps-ben ha indítok egy navigációt, akkor csak az első fordulóig mutatja rendesen, sárgával a következő fordulót, majd ha ezt elhagyom nem mutatja a következőt automatán, csak ha rábökök a képernyőre. Az útvonalat mutatja tovább a beszámozott fordulókkal, de nem emeli ki a következőt és nem is halad a listában az elhagyottat után. A képernyő fényerejét is visszaveszi egy kicsit, mintha aludni menne.
Hogy lehetne rábírni, hogy automatán a következő fordulóra ugorjon?
-
bendzso
senior tag
Akkor már én sem maradok ki a barátkozásból!
-
legiaap
félisten
Nektek frissült ilyenre a touch.facebook.com-otok?
[link]Nálam Omnia 7, Mangonál még mindig a régi.
Már töröltem a böngésző history-t is. -
catroot
veterán
CarajoEsp, moonman:
Felvettelek titeket. Most kezd kisebbségi komplexusom lenni a pontokat elnézve...
-
moonman
titán
válasz
catroot #7121 üzenetére
neked kell új arcképet "fotóznod" az avatar editor "gamer picture" menüpontjában.
-
erdoke
titán
Mivel céges telefont már rég vehettem volna, valószínűleg abból lesz az iPhone 4S bő 2 hét múlva. Amíg azzal idegeskedek, ráér a Nokia vagy a Samsung, hogy valami vállalhatót tegyen elém, és akkor aláírok a lejárt hűségemre is 1-2 évet. A végén eladom, amelyik kevésbé jön be, vagy örökli az asszony, bár az utóbbi lehetőség csak a szifon esetében jöhet szóba, 4,3-as kijelző neki nem kell...
Vicc, hogy tavaly június óta nem találok must have fílinges készüléket. -
catroot
veterán
válasz
CarajoEsp #7118 üzenetére
Egyáltalán nem tölt le? Nekem tegnap csinálta estefele, már meg nem mondom, milyen hibakódot dobott, amikor töltöttem volna, de kétszer csinálta, aztán újra próbáltam és ment is.
Más:
Létrehoztam pár napja egy x-box avatar-t és ugye van róla egy statikus kép egy négyzetben. Viszont azóta módosítottam magát a kinézetét (hajszín, ruha stb), de ennek ellenére az a statikus kép nem változott meg (pl. ami fruit ninja-ban van), még mindig a régi van. Ez később szokott frissülni?
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz
Darellus92 #7119 üzenetére
igen, az a Sea Ray.
-
CarajoEsp
senior tag
Másnak is van gondja a letőltéssel a Marketből? Ma egész nap szarakodott, fel tudok menni, csak a letőltés nem müködik.
-
erdoke
titán
Továbbra is csak a Focus S rúghat labdába a novemberig megjelenő készülékek közül, de ha ugyanaz a vékony plasztik hátlapja van, mint a GS II-nek, akkor az se igazán. Úgy tűnik, a Nokia jövő évi beindulásáig marad gyatra a felhozatal az általam preferált 4-4,3" kijelző méret kategóriában.
-
moonman
titán
van most egy olyan bug, hogy nem frissülnek a gamerscore-ok. nem kell aggódni, frissülnek azok, csak valamiért összevissza mutatja, a games hub-ban a régit, ha bemész az achievement-ekhez, akkor meg az aktuálist.
dolgoznak rajta, de nem vész el semmi, nem kell aggódni.
énszótam.
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz
Sweet Lou 6 #7106 üzenetére
Nem.
-
Sweet Lou 6
addikt
magyar Live ID-t át lehet migrálni amerikaira? még akkor regeltem, mikor megjelent a hotmail.hu, eszembe se jutott, hogy egyszer WP7-es telefonom lesz.
-
tutis
őstag
Nos, akinek xboxlive problémája van, ami abból áll hogy a teló létrehozott egy üres profilt és mégse ezt akarná használni a live ID-hez, sikerült megoldást találnom erre. Bár még nem próbáltam le, elviekben működik, leegyeztettem az xbox ügyfélszolgálattal.
Eset: teló létrehozta a live profilt (üres), box-on még csak offline profil van, amit online-á akarsz tenni (ezen vannak a G pontok)
A megoldás:
Regisztrálsz egy új live id-t, mondjuk egy hotmailes címmel. Belépsz az xboxba, letöltöd a telón lévő profilt (recover gamertag)
belépsz a menübe, megkeresed a live id szerkesztését, azon belül a live ID cseréjét, itt megadod a letöltött profilnak a hotmailes live id-t.
Boxon az offline profilt így már hozá tudod csatolni az eredeti live ID fiókodhoz.
Telefonon lehet kell majd egy reset.Ha van már boxon online profilod de ki akarod cserélni a telón levőt erre a profilra, ugyanez a metódus..
A G pontok mindig átvándorolnak az új megadott live ID-re..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!