Sajnos Mo. nincs túl jó helyen az M$ térképen. Reméltem, hogy a magyar live-val jobb helyzetbe kerülünk, de...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Sajnos Mo. nincs túl jó helyen az M$ térképen. Reméltem, hogy a magyar live-val jobb helyzetbe kerülünk, de...
Váltani akarok majd angol live-ra a több szolgáltatás miatt.
De előtte úgy voltam vele, hogy adok egy esélyt a magyar live-nak. Most csak egy 235 Ft-os alkalmazást akartam venni. Ha váltás után kárbaveszne, akkor az a 200 Ft nem lenne nagy összeg.
De most gondolkodva, hogy ha a magyar live nem fogadja el a kártyámat, akkor a uk reges vajon miért fogadná el. . . 
Azon is gondolkozom, hogy a mastercard standardomat beregelem. De akkor meg minek van a cib-es netkártya. Direkt azért kértem, hogy ne kelljen sehova megadni a főkártya adatait. Bár nem is biztos, hogy a főkártyámat elfogadná a rendszer.
[ Szerkesztve ]
The Amazing Everyday

Nem feltételen. Sokaknak csak telefonról ment. Nekem gépen ment, többszöri próbálkozásra. Nézd át jó formában írod-e be.
Nokia Lumia 800 | HTC HD2 | Windows Phone 7.5 Mango

> Nézd át jó formában írod-e be.
Ez alatt mit ertesz? En mar multhet pentek ota szenvedek, de nem fogadja el a rendszer...
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
A kötőjelekre gondolsz? Ha úgy írom be, az nem jó, mert akkor nem fér ki az összes szám. Úgyhogy mindenképp egybe kell írni.
The Amazing Everyday

bing zenefelismero... teljesen ok 
szoftver szakmabeli...

Beepitett binges?
szoftver szakmabeli...
Sajnos ez ilyen. Nekem mivel minden magyar id-n van és nincs kedvem még csak linkelgetni se, ezért beérem ennyivel. Annyi bizalmat meg még nem kapott a rendszer, hogy vásároljak app-t. 
Megjegyzés: ezekhez US vagy UK reg kell. Vagy olyan, ahol még működik.
The Amazing Everyday

Lutridolog. Nekem OTP-s kártyát azonnal, kérdés nélkül elfogadta, valakinek meg semmilyen kártyát nem hajlandó. Folyamatosan kell próbálkozni, egyszer csak-csak megunja a rendszer és elfogadja..
HTC HD7 16Gb ||| Privátban, ha 1 napon bellül nem válaszolnék, akkor keress telefonon!

Az én OTP-s VISA kártyámat simán elfogadta. De mintha olvastam volna hogy a visa kártyákkal nincs is baja.
Nexus S, Omnia W

Tapasztalataim alapján amúgy több a MasterCard mint a VISA. Enyém is MC, de mint már fentebb is írtam, semmi gond nem volt vele, és azóta sincs.
HTC HD7 16Gb ||| Privátban, ha 1 napon bellül nem válaszolnék, akkor keress telefonon!

>egyszer csak-csak megunja a rendszer és elfogadja..
Azert az eleg durva, ha random elfogadja a kartyat, nagyon remelem, hogy ez csak mendemonda, vagy valami nagyon el van k**va...
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
Korábban én már mutattam egy durvábbat
De ahogy nézem ez már nincs fent 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Meg van valakinek a kinectimals?
Videó alapján rohadtul bejön. 
Csak kár, hogy nem tudom megvenni a kártyám regisztrálhatatlansága miatt. 
The Amazing Everyday

Nekem megvan. Jóféle.
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

Elég pofás kis app, Photosynth.
"My brain hurts!"

Na, tessék, jön a fragmentálódás. 
Szükséges:
Giroszkóp (1st genben nincs, Lumia 800-ban nincs), Íránytű (Radarban nincs), 512MB RAM (Lumia 610 nem jó, sőt más alsó tangós sem lásd Omnia M).
[ Szerkesztve ]
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)
Felmegy Trophy-ra is, csak szól, hogy ez-az nem fog menni giro miatt.
Szerk.: Lehet vele panorámát fotózni, nem tudom, giro-val miként volna jobb 
[ Szerkesztve ]

Persze, hogy felmegy. De a teljes értékű kihasználáshoz nem elég a hw.
Rájöttem mi a gondja, bár lehet én vagyok béna.. egy kockányival mindig kevesebbet akar csinálni, mint kellene a 360-hoz..

Igen, nekem is.
Sőt, akartam gömb alakban fotózni ,de az sem jött össze. 
Nekem menne a gömb, bár nehézkes, de mivel ott is hiányozna egy képkocka, úgy elég necces..
Max úgy lehet fotózni, hogy eleve kihagyom a záró képkockát, csak ugye így meg az elkészült tényleges kép 2 kockányival "kevesebb". 
Mondjuk azért így sem rossz cucc 
Nekem se sikerült összehozni, majd talán neten lesz pár "oktató videó"
Nokia Lumia 710
Akkor nem a telefonunkban a hiba, mert ha neked 710-el se megy, amiben minden megvan elvileg ami kell a programnak, akkor valami más a bibi 
Konkrétan engem is figyelmeztetett, hogy nincs giroszkópom 
Igazából az a fura, hogy oké, nem jön össze a 360, de másra meg nem igen lehet használni, mert ilyen szögletes képek lesznek
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 710

nem mendemonda, tenyleg igy van. fene sem erti az ms fizetesi rendszeret. elvileg csak a hitelkartyakat kellene megennie, de van, hogy azokat sem fogadja el.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
vízszintesen sikerült körbeérnem, de lényegtelen mert így csúnya. Meg ilyen vízszinten panorámát más programban is tudok csinálni, itt pont az lenne a poén, hogy lefotózom az egész szobát pl 3d-ben
Nokia Lumia 710

Nekem az Omniámon meg meg se nyikkant 
"My brain hurts!"
ez a buzulás a debit card vs. credit carddal az agyamra megy... Megint nem tudnak az USA-n kívül gondolkodni. Ha rajtam múlik soha nem lesz credit cardom.
Amúgy nem kell az MS-ig menni a baromkodással, nézd meg a Mastercard saját appját. Heteket szívtam azzal, hogy WP7-es apphoz beregisztráljam a kártyámat, még a progi által kidobott FHB-s telefonszámot is felhívtam párszor (ők foglalkoznak az ügyintézéssel bármi gond is van), és nem ment akárhogy próbáltam.
iOS-es app eslő blikkre bevette a kártyát, azóta is használom. Persze azóta kiderült, hogy bugos volt az app, de akkor is kérem, heteket basztam el az életemből, hogy működjön.
HTC HD7 - iPhone 4s - iPad2 32 GB - NikonD90 - a legjobb "fényképezős mobil" - Jabra BT 3030 - Sennheiser CX300

a mastercard app elsore megette a kartyamat, akkor, amikor meg a bugos verzio volt fent a marketen. 
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
Néztem youtubeon iphone-os photosynth videókat, ők is ilyen csúnya panorámákat csináltak, de boldognak tűntek 
Nokia Lumia 710

nálam működik rendesen, az utolsó pixelig, lehet nem kéne ennyit mozogni, akkor biztos jobb lenne az eredmény 
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Na sikerült! Ne hagyjátok, hogy automatán csinálja, mert mindig bepirosodik, meg megőrül. Apránként manuálisan csináltam és az egész szobát sikerült 3D 360-ban. Alig egy-két helyen lett hibás, elég profi lett
Nokia Lumia 710