Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Elűzi a fekete képernyős hibákat az új GeForce driver
- TCL LCD és LED TV-k
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Def26
félisten
Nálam is hasonló probléma van. Érdekes módon más PC -n tökéletesen működik. Ötletem sincs, hogy mi lehet a baja. Voltam szervizben is és ott is tökéletesen működött, tehát biztos, hogy az én gépemen van a hiba.
Nálam egy darabig segített az, ha az eszközkezelőben eltávolítottam az usb portokat majd újraindítás után 1x működött, de utána már ez sem vált be.
-
bözse
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja kértem itt segítséget Windows Live aktiváció ügyben. Azt sikeresen megoldottam ( Microsoft ügyfélszolgálat adott aktivációs kódot).De sehogy sem tudom összekötni a készüléket a számítógéppel. A következő üzenet fogad.
Mit kellene beállítanom? Nekem már ötletem sincs....
Előre is köszönöm!
-
zsolnai25
tag
Telefonomba music&video résznél még felmentem a netre és rákattintottam valamire és azóta az a háttérkép sehogy se tudom megváltoztatni és már idegesít!
Hogy lehet megváltoztatni a képet ? Mert pictures-be ott csak hosszan nyomsz a képernyőre és kiválasztod de itt ez nem működik:S -
for3l
senior tag
hello!
ez most lehet, hogy hülyeség lesz, de van egy olyan kis alkalmazás - vagy nem is tudom minek nevezzem - a win7-ben (mármint a pc-n futó win7-ben) a vezérlőpultban, hogy Beszédfelismerés, ezen belül (bal oldalt) egy olyan opció, hogy Szöveg beszéddé alakítása. itt gyakorlatilag akármit beírhat az ember, azt fel tudja olvastatni angol nyelven.
ez is microsoft meg az is, ez is "win7" meg az is. egy próbát megér, ha más nem, csak poénból.
-
zUlU53
tag
Igen, nem is várom el, hogy megértse, pláne az ékezeteseket. Sőt, nem is gondolok arra, hogy hú, akkor most optimalizálják a mi nyelvi sajátosságainkra is, csak számomra logikus lenne, hogy legalább mondja meg, hogy neki mi tetszene, hogy ejtsem ki, még ha valami abszolút magyartalan, mosolyogtató blődli is lenne.
-
zUlU53
tag
Nos én sem használom másra, csak azért tudom, mert ennyit elolvastam a kézikönyvből, ki is próbáltam és mókás is tud lenni, hogyaszondom "sztart messzidzsin", aztán már megy is a néni oda, mint a parancsolat. Parasztvakítás, tudom, de helyes.
Igazából minden menüpont elérhető hangvezérléssel, és éppen arra akartam reflektálni, hogy ezeket érti is csont nélkül. Csak mivel kb. a hangvezérlést pont híváshoz használnám (vagy szerintem jellemzően ehhez használja sokmindenki és ehhez is van értelme), ezért kellemetlen (sőt, autópályán, közúton egyenesen veszélyes), hogy vezetés közben hiába van BT headset-em, a telefont kell bogarászni, ha valakit hívni akarok, mert kontakt neveket nem ért meg, de mondjuk prímán el tudom indítani a marketplace-t.
Ahogy valaki említette: angol nevekkel nincs gondja, ugyanakkor néha, ha sikerül egy magyar nevet felhívatnom vele, ő visszamondja, hogy "kólling józsipisti". Ezért érdeklődtem volna, hogy elő lehet-e csalogatni a hölgy hangját anélkül, hogy előtte valahogy kínszenvedéssel megérti a kontakt nevet - vagy ez is csak egy jövőbeli remélhető frissítés hozadéka lesz.[ Szerkesztve ]
-
bözse
csendes tag
válasz
Malachi #1982 üzenetére
http://wp7.hu/
Esetleg nem tudja valaki h kit kell felhívni az aktivációs kód problémámmal?
http://www.1800pocketpc.com/2010/10/22/how-to-fix-an-activation-code-is-required-before-we-can-finish-setting-up-your-phone.html
Magyar Microsoft ügyfélszolgálatot próbáltam,de nem igazán találtam erre megoldást( főleg hogy végig gép beszél)
-
Malachi
addikt
Értem, rendben, nagyon köszönöm! Gondolom a következő fél évben okosabbak leszünk a jövőt illetően, de a rendszer már most is szimpatikus. Addig is elmentettem a fórumot, majd követem a hozzászólásokat. Esetleg van valami specifikusabb oldal/blog, kifejezetten WP7 hírekkel? Nem baj, ha angol.
-
v.tom
őstag
válasz
Malachi #1980 üzenetére
A frissítések nem a gyártóktól, hanem a microsoft-tól jönnek. A mostani probléma azért adódott, mert a samunak valahogy mégis sikerült megoldania, hogy egy bizonyos firmware mellett ne menjen a frissítés. Nekem is az volt, nemrég firmware-t cseréltem, és megy is az update.
Fejlettebb gépek biztosan jönnek majd. Egyelőre a wp7 ezt a platformot támogatja egyedül, de valószínű, hogy a frissítések hoznak újdonságot.
A rendszer sebessége egyébként így is tökéletes, gyakorlatilag nincs várakozás sehol sem.
-
Malachi
addikt
szia!
köszönöm, hogy segítesz eligazodni!
fejlettebb hardverre gondolok, ugye jönnek a 2 magos készülékek Android alá, az 5-ös iPhone is tuti az lesz és ahogy láttam, idén még nem mutattak be új telefont WP7-hez. amúgy is elég kicsi a választék itthon, jó lenne, ha ez bővülne a következő fél évben és erősödne a felhozatal. igazából csak az a lényeg, hogy a legjobbat szeretném majd a pénzemért és a retina display nem hiányozna, de annak nem örülnék, ha a hardver általában gyengébb volna a leendő WP7-es telefonom alatt.
amúgy melyik gyártó a leggyorsabb a frissítésekkel? jól tippelek, hogy a HTC?
-
v.tom
őstag
válasz
Malachi #1978 üzenetére
A wp8-ról sok konkrét infó még nincs, ami van, az a véleményem szerintem találgatás szinten van, mert sok az ellentmondó infó is.
A hibajavítások jönnek a patchekben, amiből egy nagyobb csomag már ebben a hónapban befut. Pontosabban befutott volna 1 hete, de a samsung telefonok firmware gondjai miatt csúszott valamennyit. Ez a patch hozza a copy/paste funkciót.
Lassacskán majd jön a beépített flash, silverlight és ie9 is html5-tel, ha minden igaz.A rendszer saját véleményem szerintem nagyon jól átlátható, nagyon látványos és újszerű, de nem megy a használhatóság rovására.
Fejlettebb készülékek alatt mit értesz?
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
sziasztok!
azon gondolkodom, hogy ha a T árazása továbbra is ilyen pofátlan marad, megválok az iPhone-tól és 5-ös helyett áttérek majd WP7-es készülékre.
azt szeretném tudni - ha valaki ismeri a helyzetet - hogy mi várható a közeljövőben WP7 fronton, hogy állnak a hibajavításokkal, jönnek-e rendesen update-ek, jól használható-e a rendszer? meddig fejlődhet? milyen a market? mikor lesz WP8? használható lesz az mondjuk egy Omnia7-esen?
esetleg mikor várhatóak újabb, fejlettebb WP7-es készülékek? szerintem őszig úgysem vásárolnék.
bocs a sok hülye kérdésért, de bármilyen helyzetjelentést hálásan fogadok.
üdv,
M.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz
Valentino K. #1975 üzenetére
Én a mai napig nem tudom, hogy az asztali PC -n miért nem ismeri fel a zune a telefonomat. Laptopon semmi probléma. PC -n meg sehogy sem hajlandó.
-
Valentino K.
senior tag
Szerintetek lehet kapcsolat a Zune meghibásodása (nem tudok se telefonra se telefonról másolni, megáll 0%-on és "tölt") és egy vga driver váltása esetén?
Visszaraktam a laptopomra a régi gyári drivert a videokártyához, mert a legfrissebb(ami még támogatja ezt a szart) nem működött teljesen, s egyes játékoknál pixeles volt a kép.Én már mindent el tudok képzelni
-
bözse
csendes tag
Mekkora internet csomag kell ennek a telefonnak? Lehet korlátozni az adatmennyiséget?
-
Valentino K.
senior tag
Vajon miért nem akar syncelni a zuneom?
Ráhúzok a bal alsó sarokban látható telefon ikonra egy zenét vagy képet vagy bármit, s egy egy ilyen fényeffekt jön be a teló ikonra fentről lefelé, majd lentről felfelé. A syncelés pedig 0%-on áll...mi a fasz...
1 napja még működött minden. Most meg szar. Amikor kezdek megbarátkozni a rendszerrel és a fasságaival akkor mindig előjön valami új ami kiveri a biztosítékot. -
bözse
csendes tag
hát nekem ez nem jön össze. csinaltam hard resetet, rögtön probáltam beállítani a Windows Live ID-t de kiadja ugyan azt az üzenetet. Zune elfogadja a cimem, a készülék nem...Aktivációs kódot kér. There was a problem setting up your windows ID on the phone and we need an activation code to finish setup...
Valamit biztos kihagytam, de nemtudom már mit:S -
Valentino K.
senior tag
válasz
Morden24 #1953 üzenetére
Kérdés, hogy mikor szeretnéd megvenni a készüléket. Legjobb tudomásom szerint valamikor év vége felé várható a magyar bankkártyák hivatalos támogatása, de cáfoljon meg, aki biztosabb infókat tud.
Talán addigra a Nokia is kiad wp7-es telefont, ami jót fog tenni az OS-nek és a piacnak is.
Ha addig nem akarsz várni, akkor én az javaslom, hogy UK-s accountot csinálj, s azzal reggelj a telefonba. Nekem működik a marketes vásárlás citibank-os mastercard kártyával, s UK régióval. Többen írták már itt, hogy nekik is megy.
UK még Európa, Amerika ugyebár nem, lehetséges, hogy ezért működik nekem illetve annak a pár szerencsés embernek.
Mintha wp7.hu-n olvastam volna, hogy évente egyszer lehet régiót váltani. Kérdés az, hogy ha UK-ről Hungary-ra váltassz akkor megmaradnak-e az addig megvett cuccok.Számomra pl tök mindegy, hogy 5 font vagy ~1500Ft a program.
-
bözse
csendes tag
Az a baj h van pár videom, amitől nem szívesen válnék meg:S
Windows Live ID-t sem enged beállítani. "we are trying to activate your phone without troubling you about it, but something went wrong, so we need some more information before we can continue"....
Legujabb Zune van feltelepítve. Ott be tudtam lépni a Windows Live IDmel. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Naprakész a zune?
Amit én csinálnék:
Legyalulnám és újratelepíteném a zune-t.
A telefonon pedig hard reset. Ezután semmit ne állíts el, csak add meg a live id-t.
Az elsődleges live id-vel bejelentkeznék a telefonra és a zune-ra egyaránt.
Végül csatlakoztatnám a készüléket a zune-hoz. -
bözse
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam a kezembe egy Phone 7-es készüléket, minden rendben van vele, viszont nemtudom szinkronizálni PC-vel. Fent van a Zune a gépen de mindig ezt az üzenetet kapom: "When you're ready, disconnect from the computer and complete the remaining steps on the phone" Mit kellene beállítanom hogy működjön? (LG Optimus 7)
Köszi!
Üdv! -
asysoft
aktív tag
WP7 képes netről megnyitni ismert fájlokat (pl doc-ot, vagy telepített reader esetén pdf-et)?
-
Morden24
nagyúr
Ja, tudhatod Te is a kekszbox totyikból, hogy nekem egyáltalán nincsen ellenemre, hogy magyar legyen, viszont előbbrevalónak tartom, hogy ténylegesen tudjam használni, ne csak mutiba legyen
Na mindegy, pont ezért szeretném tudni, hogy pontosan hogy is működik a dolog, mert még egyszer nincsen kedvem megszopatni ömagamat.
-
Def26
félisten
KB. egy hónap múlva nyitok Osztrák lakossági folyószámlát (abba nem lát bele a Magyar "gazdaság"
) és ehhez igényileg bankkártyát is. Kiderül azzal működik e, ha Ausztria címet adok meg.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz
Morden24 #1953 üzenetére
Amit már többfelé olvastam, hogy hamarosan lesz egy nagyobb bejelentés amiben szó lehet a támogatott országok bővítéséről. Én a helyedben megvárnám azt.
"A wmpoweruser birtokába került egy újabb tipp attól, aki a PreNoDo-t is megjósolta. A forrás szerint az IE9 egy korábbi, akár áprilisi frissítésben is megjelenhet, a Silverlight támogatással együtt. E mellett, a napokban láttam különböző információkat twit...teren terjengeni, mely szerint ez a frissítés áprlis 11-én jelenne meg, és ez hozná el sok országba a marketplace elérés lehetőségét is illetve a multitaskingot"
Most én is azon filóztam, hogy csinálok egy új live fiókot és beregisztrálom oda a kártyám. Azt viszont nem tudom, hogy később amikor elérhetővé válik a Magyar marketplace tudom e használni ugyanazt a kártyát. Illetve mi lesz azokkal az alkalmazásokkal amiket az új profilom alatt vásároltam. Gondolom ezek elvesznek.
(ha váltok magyarra)
ahogy ismerlek Te nem nagyon akarsz Magyar live -ot wp7 telón, de azért én csak megvárnám, hátha tanultak az xbox live szarakodásból és kicsit jobban odafigyelnek.
Kártyában nem nagyon tudok mit ajánlani. Van akinek sikerül van akinek nem. Egyszerűen nem jöttem rá mitől teszi függővé a használatát. Ezekkel próbáltam:
OTP VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD,
K&H MASTERCARD, VISA,
BB BANK MASTERCARDSehogy sem tudtam összehozni, variáltam már annyit, hogy ötletem sincs mit csinálhatnák még. (usa cím, uk cím, live régió stb...)
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Hali!
Arra szeretnék választ kapni, hogy ha éppen most regisztrálok Live ID-t, és tervezem a jövőben WP7 készülék vételét, akkor milyen nemzetiségű accountot éri meg regelni? Szívem szerint az angolt választanám, de ha az amcsi bármilyen tekintetben előnyösebb, akkor persze azzal sincsen bajom.
Még annyi érdekelne, hogy mitől függ igazából, hogy tudok-e vásárolni a Marketplace-en magyar bankkártyával? Mert mintha itt-ott olvastam volna, hogy van, akinek összejött... ha hülyeség, akkor rakjatok helyre.
Hát, egyelőre ennyi lenne, köszi előre is
-
zUlU53
tag
Így van, én is kb. így választottam, legyen 16 gb, aztán jöhet a többi - árban nem volt felróható eltérés a kettő között (azt hiszem, az Omnia volt drágább 10 pénzzel), nekem elsőre túmáccs volt a kijelző mérete. Mármint nem nézegetni, mert hiszen gyönyörű és tűéles kép, de nevessetek ki én kipróbáltam, melyiket jobb a fülhöz fogni, kézben tartani, és itt döntöttem az LG mellett. Nekem kicsit már tepsi az Omnia, valahogy az LG-nek ez a keskenyebb kialakítása jobban kézre esett, összeszerelési minőségben nem tudok nagy különbségekről beszámolni.
Külön érdekes, legalábbis számomra, hogy Párom édesanyjának egy Galaxy S androidos telefonja van, ami elvileg ott is csúcskategóriás készülék (volt amikor vették), viszont mintha papírból lenne, vagy az LG-t öntötték volna betonból, nagyon durva a súlykülönbség.
Eddig nem nagyon volt szó hangvezérlésről, nekem egészen jól működik, kivéve, ha fel kellene hívni valakit.
Lassan 20 éve használom az angolt, eddig értési problémák sosem voltak külföldi partnerekkel, de...hát szóval a KÓLL-t megérti minden esetben, mint ahogy a menüvezérlést is, de az embereket... nincs valami opció, hogy felolvasná nekem, hogy mégis ő hogy gondolja azt kimondani, hogy pl. fater?
Persze ékezetes neveknél bukó, de van egy csomó kontaktom, ahol ez elvileg nem lehetne akadály.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz
danilla #1943 üzenetére
Enter a zip code or city name. Beírom a várost (Budapest), rányomok a Go-ra, bejön Budapest, Hungary, rányomok a nyílra. Bejön az Edit location. A Location Name, már ki van töltve a kiválasztott várossal. Rányomok alul a Save ikonra és kész. Nekem ennyi volt. Remélem érthető.
[ Szerkesztve ]
-
-
danilla
őstag
WeatherBug alkalmazást valaki már üzemképessé tudta tenni Magyarországi város beállításával?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A videó alapján most mégis azt szűröm le, hogy a nagy frissítés egy sima C/P lesz,
Bugfix meg társairól egy qrva szó nem esik sehol.
-
erdoke
titán
Állítólag március 7. volt az előző dátum, és a Samsung készülékek problémái miatt kellett 2 hetet megtolni. Nem is lenne ezzel gondom, ha tudnánk, hogy áprilisban már küldik ki a következő frissítést.
Az iOS 4.2 szeptemberi megjelenése óta legalább 4 frissítést dobtak ki, tegnap már a 4.3-at, és április első felében bejelentik az 5-öt. Amit a MS esetében nagyon hiányolok, az a tiszta és világos frissítési menetrend, illetve a jelenlegi 16 hét OEM és szolgáltatói molyolás drasztikus csökkentése. December elején kész volt a NoDo, és március végén megy ki a készülékekre? Nonszensz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt most olvastam:
Microsoft France hivatalos bejelentése...
Nous sommes ravis de partager avec vous que cette mise à jour sera disponible pour la deuxième quinzaine de Mars via votre logiciel Zune.
Nagy örömmel jelentjük be, hogy a frissítés a Zune szoftveren keresztül, március második felében válik elérhetővé.
Most mind mondjak, hogy hurrááá???
Remélem, hogy volt értelme ennyi ideig húzni az idegeinket, és nem a paszta lesz megváltónk. -
Valentino K.
senior tag
válasz
RareAlex982 #1919 üzenetére
Mit ír ki pontosan?
-
Az MS erőforrás elosztási politikáját van szerencsém más területről ismerni és mondhatom, hogy ha ott valamiről lekerül az erőforrás, akkor az tényleg úgy van, akár törik, akár szakad. Ezen a téren nagyon merev a cég. Bár meglehet, hogy Redmondban nem pont így van, de gyanítom, hogy hasonlóan.
(#1923) Inarus :
Elvileg március első fele volt... ehhez képest van most a csúszás. Lehet, hogy a Samus probléma miatt van ez most?[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
Tényleg nagyon sietnek a frisítésel
Viszont nekem minden nap vagy 2-3 alkalmazás frissűl.
igaz nem sok értelme van nekiAz alkalmazásokról nem is beszélve
-
erdoke
titán
Hát, egyelőre a MS frissítési menetrendje és kivitelezése fényévekre van az Apple-étől, és mivel még az előbbit se tették rendbe, az utóbbitól sem várható javulás. Persze a duma mindig ment, hogy hány fejlesztő gyötri már magát a WP7-tel. Úgy látszik, közben a 90 %-ukat átirányították a Win8 projektre...
-
Lall
veterán
Csúszik a NoDo frissítés. Valamikor március 2. felében várható.
-
danilla
őstag
Jött update az msn programhoz (lehet egyedi hátteret berakni)
-
Def26
félisten
válasz
RareAlex982 #1919 üzenetére
Egyenlőre sehogy, mert nem vagyunk támogatott ország. Egy kis szerencsével sikerülhet beregelned a bankkártyádat, és akkor már megy a vásárlás is.
-
RareAlex982
csendes tag
Ha rámegyek a játékvásárásra, akkor hibaüzetetet dob. Volt már így valaki?
Hogy tudok játékot venni? -
zsolnai25
tag
Mivel oldható meg hogy tudjak bluetooth-on küldeni dolgokat?
-
Lall
veterán
Érdekes koncepció a Nokia "egyedi" felületéről WP7-re.
[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
(szoftveres hibákra gondolok amikre mostanában panaszkodnak Samsung tulajok)
lehet én vagyok béna,de nekem a (hiányoságokon kívűl) semilyen hiba nem jött fel.
Hacsak az nem hiba hogy néha a marketplace nem indúl el és ki/be kapcs kell.
De ez eddig 2x fordúlt elő 1hónap alatt.Én mikor vettem a telefont,nem az árát néztem.
Bementem a boltba és megprobáltam tapintás,kijelző méret,stb...
Ha ezeket nézi az ember egyértelműen az omnia 7 lesz a nyerőSzámomra ami döntő volt a fém burkolat,a 4" kijelző 2év garancia .
A számomra hiányos dolgokat szerintem idővel javítják.
Használható MSN/Skype
Ez a két alkalmazás annyira elterjedt,hogy muszáj lesz egy használható verziót adniuk belőleKérdés...
Szerintetek a kijelző tényleg "karc áló" vagy ez baromság?
nyilván nem arra értem a karcáloságot hogy bírja e a vésést -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Valentino K. #1891 üzenetére
hogy a BT fájlküldésnek nem sok létjogosultsága lesz a jövőben.
Nem fogsz tudni meggyőzni. Valahogy nem akaródzik, hogy a mellettem állónak mailban küldjek el pl. Excel fileokat. (még mindig nem kép meg zenebona)
szerintem a két gép közötti közvetlen kapcsolat sosem lesz elavult. ( Ha meg leáll éppen a szolgáltató, akkor mi a xart csinálok ?)
Na mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...