Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
asysoft #14732 üzenetére
Még jó hogy elbeszélünk egymás mellett.
Én sajátra gondoltam...
Jaaaa, hogy te a becenévre gondolsz...az max a progiba müxik szvsz...megjelenítve a keresztnév és vezetéknév lesz ahogy a profilodnál is csak azt tudod megadni magadnak...vagyis a telód úgy és azzal a profil névvel syncvel amit megadott az ismerősöd.Nekem mázlim van...ismerőseim szinte egytől egyig normális profillal rendelkeznek...így egy eléggé átlátható névjegytáram van...
-
amargo
addikt
válasz
asysoft #14146 üzenetére
Azt Te is belátod, hogy nehézkes a kezelése Eclipse kezelése, már maga a fejlesztés a sokrétűség miatt is nehézkes lesz. Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is, ha valaki ismeri őket, akkor ezekkel tisztában van. Igen én jónak találnám, ha lenne valami kényelmesebb IDE hozzá.
Leírom még egyszer, van csúsztatás a videóban bőven, de szemlélteti, hogy miért növekszik ekkora ütemben az App-ok száma.Ha gondolod átmehetünk ide és lehet célirányosabb is, mert érdekelnek a vélemények.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest