Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egyedi 12VHPWR csatlakozó a Bilibilin
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Valentino K. #3796 üzenetére
Az üzemideje átlagos szerintem. Én mostanában bringázáshoz használom GPS-es trackeléshez az azért beleharap az akksiba.
Amikor nem trackelek akkor átlagos használattal kb 1,5-2 napot megy el.
De összességében nagyon elégedett vagyok a Trophy-val főleg ha az árát is nézem. -
xnace
őstag
válasz
csatakacsa #3798 üzenetére
Ja, 10FPS-re.
Volt a multkor egy FullHD Dexter epizod, es lekonvertalta szepen, lett belole 110MB,es akadt, mint az allat. De vegulis lenvertalta -
-
Valentino K.
senior tag
válasz
Barthezz2 #3794 üzenetére
Igazság szerint az n8-at leszámítva szerintem a legtöbb telefon kula képet csinál. Persze a HTC-k által lőtt képeknél bármi jobb
Én is meg vagyok elégedve a trophy-val, jó kis teló. Viszont az üzemideje szerintem szar, annak ellenére, hogy a tesztekben jót írtak róla.
Folyamatos film nézéssel vagy játékkal kb 2-3 óra alatt le lehet meríteni -
oO7
őstag
válasz
Barthezz2 #3794 üzenetére
ja +1... a képe nem egy világsztár bár nem is olyan rettenetesen rossz, de láttam már sokkal jobbat is
navigáció a jelenlegiben épphogycsak van, mango-ban már van hangos navigáció de ilyen félautomata... nehéz elmondani less meg róla egy tesztet... érdekes... de ha igaz amit mondanak, akkor ez még nem végleges verzió
üzemidő meg 1-2 nap használattól függően
[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
Azért az se lenne rossz ha értékelhető fényképet tudna készíteni,mert az android melett egy 8 éves SE is jobbat lő. Avi filmek lejátszása is jó ha van.
Jó hogy irtad a szélsebes és gondolkozásmentes működést,mert ez kiváltképp fontos nekem. Eddig az android pont azokban rossz,amire szükségem lenne.
Nekem nem kell kismillió progi,hanem hogy rábízhassam a fontosabb dolgokat is a telóra,gondolok itt egy szimpla ébresztőre,naptárbejegyzésre vagy hogy megérkezzenek időben mailjeim,smseim.
Esetleg kellhet még skype,msn ha lenne,ennek is örülnék. Navi mennyire jó igy Mango előtt?
Plusz érdekelne az üzemidő (a badában meg ez jön be :-D )Tehát nem vagyok egy hardcore felhasználó,nem főzőcskézek romokat,nekem jó a gyári,de akkor az patent legyen.
Amugy mostanság,ha nem nokiát vennék majd,melyik wp7 teló(k)at ajánlanád.
Nekem a HTC 7 Trophy eléggé szimpi.Köszi a válaszod.
-
oO7
őstag
válasz
razzorr #3788 üzenetére
email, net, multimédia, gyorsaság... mind teljes mértékben kipipálható szerintem a mango-val... emailnél tud mindent amit csak egy mailkliensnek tudnia kell... net -> IE9, multimédia szempontból nemtudom pontosan mire gondolsz... tud zenét meg videókat lejátszani meg van Xbox Live integráció játékokhoz... szerintem elég jól áll ezen a fronton is, de kérdezz kicsit konkrétabbat
gyorsaság meg megvan nem is kicsit... elég villám a rendszer nincs túl sok töltögetés, akadás meg végképp nincs (ezis mondjuk főleg mango-tól értendő)
[ Szerkesztve ]
-
Már lehet itthonról dev accot regelni
[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
Na ez wp7 jol bekavart nekem mostanság.
Eddig a szent meggyőződésem az volt h.Wave II-t veszek,erre itt a wp7+nokia kombó és kész vagyok. :-D
Nagyon bejön ez a csempés cucc,meg hogy baromi gyors,jol használhatóak az alap funkciók,de annyira nem ismerem mégse mik a korlátai a rendszernek.
Multimédiában milyen?
Ami még a wp7+nokiához húzna,az a navi,amiben a wave szerintem gyengébb.Email,net,multimédia,gyorsaság ami fontos nekem. Ha ezeket hozza majd egy mangós nokia,akkor nincs több kérdés,ha nem akkor bada 2.0
Egy jó összefoglalóra lenne szükségem,főleg olyantól akinek volt/van mindkettő rendszere,hátha okosabb leszek mint egy ötödikes...:-D
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz
csatakacsa #3779 üzenetére
Milyen furcsa tokból veszi elő a csávó!
Ez is olyan "álca" lehet, mit amit az autóknál használnak, ha nem akarják, hogy kíváncsi szemek meglássák hogy is néz ki a kocsi? -
tutis
őstag
válasz
az oldalán az ezüst gombok szerintem csúnyák..
-
erdoke
titán
válasz
Pici a kijelzője, 3,6-3,7"-nél már a vonat se áll meg.
Ha nem állnak elő valami iPhone 5-höz mérhető vassal, akkor lemondhatnak rólam... -
Inarus
addikt
válasz
Vótmá'
Mármint a készülékről már tudunk, csak a videó új.[ Szerkesztve ]
-
csatakacsa
tag
Na ehhez mit szóltok? Szerintem gyönyörű lett, olyan mint az N9
-
csab2
veterán
Sziasztok!
A Marketplace-en vásárolt zenék mp3-ak vagy wma-k? Másolásvédelem van rajtuk, vagy odarakom ahova akarom és annyiszor hallgatom meg amennyiszer akarom? -
-
válasz
Barthezz2 #3773 üzenetére
A balra dőlő ékezet benne van a GSM ábécében, így hét biten ábrázolható. A jobbra dőlő ékezet nincs, így kényszerűen Unicode-ra (UCS-2) vált a telefon, ha ilyet bele akarsz rakni.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz
Barthezz2 #3770 üzenetére
Ahogy írtam, a kérdés nem OS specifikus. Unicode-ban 70 karakter fér egy SMS-be, egyébként 160 (GSM abc).
Valamikor nagy port kavart, hogy sok készülékbem alapértelmezetté tették az Unicode-ot, és a menübem egyáltalán nem, vagy csak nagyon eldugva lehetett kódolást váltani. Akkoriban születtek pl. ilyen oldalak."GSM abc:
Nem tartalmazza minden nyelv ékezetes betűit, többek közt a magyarét sem. Viszont található benne pár olyan (más nyelvben használatos) karakter, mely hasonlít a mi ékezetes betűinkhez. Ezekkel a balra dőlő ékezetes karakterekkel már jópár éve helyettesítjük a magyar abc-ben találhatóakat. GSM abc használata esetén 160 karakter fér egy SMS-be, egy karaktert 7 biten tárol.Unicode:
Tartalmazza az összes magyar ékezetes betűt. Viszont, hogy olyan karaktereket is továbbítani lehessen SMS útján, melyekre eddig nem volt lehetőség, annak ára van. Az ilyen üzenetek továbbításához több adat átvitelére van szükség, emiatt egy SMS-be csak 70 karakter fér el! Tehát egy 160 karakteres magyar ékezeteket tartalmazó SMS elküldése 3 SMS árába kerül! Egy karaktert 16 biten tárol. " -
Nézd, egyik haverom volt így, hogy ő ékezetekkel küldte, de más anélkül kapta, és ezt kérdezte tőlem, hogy nálam is így van-e. Így volt. Ekkor visszakérdeztem, hogy tőlem milyeneket kap, mutatott egyet, ékezetes volt. Én akárkitől kapok sms-t, ékezetes.
Ne akarjátok már akkor most megmagyarázni, hogy a wp7 jó, mert semmi más nem küld ékezetet. Amióta telefont használok, ez az első ilyen telóm. De érdekes -
válasz
HUNNIA1920 #3762 üzenetére
Igen, nem, igen (már NoDo óta megoldható), nem, nem.
-
HUNNIA1920
őstag
A Mango - val olyan dolgok, mint az mp3 csengőhang beállítása, DivX lejátszás, copy-paste funkció, felület testre szabhatósága, háttérkép beállítása (a csempék alá) megoldható lesz?
-
válasz
Liudvikas #3760 üzenetére
Itt találsz egy listát azokról a karakterekről, amik beleférnek a 160-ba.
-
Liudvikas
tag
sms-t mindenki ékezet nélkül ír? mert így a 72 karakter elég sovány
-
kiki22
senior tag
sziasztok! milyen windows 7 telefonba erdemes beruhazni ?mert eleg tanacstalan vagyok melyik tipus erdemes venni.valaszotokat elore is koszonom
-
Blyan
félisten
Igaz, srácok, darabszámtól függ.
Köszi -
Blyan
félisten
Érdekes... Mango beta alatt telepítem az MS youtube appot, akkor a programok között menüben megjelenik a betünkénti választás lehetőség, ha leszedem, akkor eltűnik...
-
Воланд
titán
-
BaliJack
aktív tag
válasz
legiaap #3733 üzenetére
Szuper, kösz, van benne magyar nyelve fordítás is
.
És egész jól is működik.Offline szótárat pedig ingyen még nem találtam, a demók pedig úgy limitáltak, hogy vagy az A-betűseket lehet keresni, vagy pedig bizonyos szavakat
.
Ha már app-oknál tartunk, akkor találtam egy szkennelő / scan-elő app-ot: Perfect Scan a neve. Fizetős ugyan, de perspektíva javítási funkciója, több oldalas PDF-ek készítésére és e-mailben elküldésére is lehetőség van.
-
xnace
őstag
válasz
Quasi_modo #3738 üzenetére
Ha shevronozol, akkor van mas is...
-
Peat;)
veterán
válasz
Barthezz2 #3732 üzenetére
Kösz a válaszokat, megnéztem amennyire lehet ezeket, fejlődik a gépezet..nekem még nem elég
. Most eltekintek ettől a lehetőségtől és talán legközelebb ugrok bele amikor bővebb lesz a programkínálat (azért gáz hogy offline gps nuku
, de ez a trend). Akinek viszont nem fontosak ezek az baromi jól jár egy omnia7-el, best buy.
[ Szerkesztve ]
-
Az outdoor navigation nevű progival van lehetőség többféle térkép letöltésére. Bár a magyarország térkép "high" opcióval való letöltése vagy 60 Giga, de low-ban emészthető méret, illetve ha csak városnézésre kell, akkor nyilván csak várost kijelölve jelentősen csökken a méret. Bár ez nem autós navi, de amit írsz, arra pont tökéletes.(amolyan túristatárs progi, túrákhoz).
Autós navinak meg ott a Turn by Turn Navigation(mindkettő magyar termés ha jól tudom), de ez csak online megy..Angol-magyar szótár még hang nélkül se nagyon van..
-
Peat;)
veterán
3 kérdés:
Van már jó gps program wp7-re?
Van már olyan app ami lehetővé teszi online térképek letöltését offline használatra? Androidon a locusnak van erre megoldása, pl letöltök egy várost és offline gps-el látom rajta hol vagyok, merre megyek. (várost nézni nem hülyeség) Locust látom wp7-en is van, de egy februári leírásból csak annyit látok közösségi funkcióra van kitalálva ott, nem arra mint androidos társa.
Hangos angol-magyar szótár van rá?
Gondolom nem válaszok jönnek majd, pedig jó lenne omnia7-est beszerezni annyi pénzért, de nekem ezek a progik alapok.
-
tutis
őstag
válasz
Liudvikas #3727 üzenetére
amikor a lived ide-t regelted akkor már tuti magyart adtál meg, szóval hiába hard reseteled le a telót akkor se fog menni.. csinálj egy live-os UK/USA reget átmenetileg, azzal tudod használni a marketet, ősszel meg visszaállsz a mostani live ID-re mert lesz magyar támogatás..
-
Liudvikas
tag
felteszem itt is..
összekapcsoltam a live ID-m a telefonnal, és véletlenül magyart állítottam be régiónak.. most csinálhatok újat? azt olvastam, hogy hard resettel lehet csak kitörölni a live ID-t, és most gyak. használhatatlanná vált a messenger fiókom is..
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti #3719 üzenetére
Igen, bár már csak közvetve.
-
Воланд
titán
válasz
Napfénysüti #3719 üzenetére
omnia7
-
oO7
őstag
elvileg a Skype lesz az új IM + VoIP brand -je a microsoftnak és az ezen új brand alatt megjelenő kliens már fog tudni csatlakozni a Live hálózathoz is vagy privát céges hálózathoz is... ergó a WLM és a Lync helyett lesz ez az új valami egy "közös nevező"... erről beszéltek a Skype-os bejelentésen is... és most WPC-n is, csak kicsit ködösen fogalmazva...
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti #3706 üzenetére
Nekem nemsokára kiderül, hogy megérte-e megrendelni az első wp7-es telefonom. Bár szerintem tetszeni fog...kopp...kopp
-
catroot
veterán
Lehet volt róla szó, de azért rákérdezek mi lehet:
Szóval leszedek egy random mp3-at youtube-ról, amit átnevezek, ügyelve, hogy "Előadó - Dal címe" formátum legyen a név. Bemásolom a Zune-ban beállított mp3 mappába, amikor pedig elindítanám az új számot, le is játsza a Zune, viszont, ha a Quickplay-fülnél rámegyek az új szám borítójára alul, akkor ugye bead egy másik felületet. Itt viszont az olvasható jobb oldalt, ahol szám címét írja ki, hogy "Try a Zune pass free for 14 days" Ja és így ezt a számot a Collection-be sem teszi be. Ennek mi lehet az oka egyébként? Ugyanis van olyan szám, amit ugyanígy leszedek, bemásolom, átnevezem és nincs azzal gond
Ezalatt a Zune-ba be is vagyok jelentkezve.
[ Szerkesztve ]
-
oO7
őstag
Lync for Windows Phone Demoed at WPC 11
"It's important to note that the Lync client is a separate app and will not be integrated with the Messaging interface on Windows Phone Mango like Windows Live Messenger and Facebook chat."
Ezzel mondjuk magukat rúgják tökön
Minden szart integrálnak de a saját businesscsomagjukat azt nem... se integrált Lync (esetleg VoIP), se SharePoint Social network integráció... pedig elég kézenfekvő lenne...
-
erdoke
titán
Reméljük, hogy a "bemutatott" Samsung a Focus utódja, mert errefelé ez a fényes műnyag nem igazán menő.
Azt meg jobban remélem, hogy a Nokia nem (csak) a Sea Ray ~3,7"-es kijelzőjével fog bohóckodni, hanem csinál egy nagyobbat (is).Az 5-ös szifonnál is rebesgetik, hogy 3,7 vagy akár 4"-es kijelzőt kap, az pedig azonos átlónál szélesebb ugyebár.
-
xnace
őstag
válasz
Napfénysüti #3703 üzenetére
Én kipróbáltam, de nem jön be különösebben..."Smootszágban" a WP7 elveri, Program az ugyan több van rá, de minden van WP7-re, ami kell a mindennapokban...
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti #3703 üzenetére
Kelleni fog fél év, mire lehullik a hályog.
Aztán vagy ragaszkodik a "szabadsághoz", vagy lecseréli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes