Hirdetés
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Akciókamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nem kell megkérdezned, csak utánaolvasni a történetnek. Először az alap dolgokat akarták a barátságos felülettel stabilan összehozni, és utána folyamatosan adni hozzá a dolgokat.
A fájlok hagyományos küldözgetése később se lesz megoldott, arra hiába vársz. Pont az illegális program és zene másolást akarják ezzel visszaszorítani, ahogy az iPhone-on is van. Biztosan lesz majd valamiféle törés, de a garancia és a körülményesség miatt sokkal kevesebben fognak a rendszeren warezolni, mint WinMo-n vagy Androidon. Nézd meg, milyen részesedése volt 2010-ben az iPhone-nak és az Androidnak az USA-ban, és nézd meg azt is, milyen arányban vesznek alkalmazásokat az emberek a két rendszeren. Segítek: Míg éves átlagban már alig volt több iPhone használatban, az AppStore forgalma közel hússzorosa az Android Marketplace-nek. Van már néhány összehasonlítás WP7 vs. Android viszonylatban is, és néhány fejlesztő szerint ugyanabból az alkalmazásból WP7-en az első két napon többet vettek meg, míg Androidon az első héten. Még ha figyelembe veszed a választékot, ami nyilván csökkenti egy adott alkalmazás részesedését a versenyben, akkor is nyilvánvaló a különbség. Az is elég, ha megnézed a legnagyobb PDA-s warez oldalakat. Két éve még szinte kizárólag WinMo cuccokkal volt tele, mára 90 %-ban Android alkalmazásokat lehet lopikálni.[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
"nekem egy tökéletesen működö MSN egy SKYPE"
Igen, ennek hiánya szerintem is égő - már ami az msn-t illeti, skype-ot is elismerem, hogy sokaknak hiányozhat."lehesen képeket hangokat küldözgetni valami uton modon másik telefonra!"
Bukta. Szerintem egy jó darabig nem fogják még csak megemlíteni sem a lehetőséget. Lásd iPhone!"Betehesek valami hátérképet magamnak."
A csempék mögé? Szvsz kicsit katyvasz lehet belőle, de szerintem majd egy-két verzió múlva megeshet (ha nagy lesz az igény.)."Jólenne saját csengőhang is."
Ezt szvsz elég hamar lehetővé teszik.Amúgy ha ennyire hiányoznak testreszabási lehetőségek, akkor lehet, h jobb lett volna egy droidos mobil még...
-
danilla
őstag
Vagy éppen sok vásárlót éppen így nyertek/nyernek meg, nem mindenkinek van szüksége arra, hogy minden testre szabható legyen, nekem például teljesen jó így ahogy van, csak olyan dolgok hiányoznak amiket ebben az évben még hozzá raknak a rendszerhez (copy/paste, flash, magyar live id)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
.Szinte csak telefonálok vele!
Már bocs, de ez miatt nem kellett volna ilyen telefont venni.
Gondolom olyan sokat sem beszélhetsz rajta, mert egy jó 3 óra pofázás simán lemeríti. Azt hiszem én tényleg mondhatom, hogy benne vagyok az üzleti életben, de ez miatt sokat is kell telefonálnom, állandó net kapcsolat alatt van a telefon, nem is bír többet 12-14 óránál. -
zUlU53
tag
"Hogy s miért NE vegyünk Windows Mobile 7 operációs rendszerrel működő eszközt" című rovatunkat láthatták-hallhatták. Mai altémánk: kiknek nem ajánljuk semmilyen körülmények között ilyen rendszerrel szerelt telefon megvásárlását.
Szarkazmust és élcelődést félretéve csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: legközelebb érdemesebb sokkal alaposabban utánanézni, mire is adsz ki egy halom pénzt, s legfőképp: az megfelel-e a Te egyénre szabott igényeidnek.
[ Szerkesztve ]
-
csendusz
csendes tag
De jól döntöttél!!! Mint már írtam, én kétségbeestem hogy nem fogom hetente cserélni a romokat, naponta a skineket, nem fog egyszerre futni facebook, meg msn, meg skype meg időjárás, meg az isten tudja mi még.
Két - három nap eltelt és beleszerettem, és hiába van meg még az omnia2-őm már a 7-et használom csak. Ez egy egészen más telefon és ha már nem a 2-őt keresed a 7-ben, neked is ez lesz a no1!
-
erdoke
titán
Valamit elrontottál, először kell olvasni és kérdezni, aztán vásárolni.
A Windows Mobile-lal egyáltalán nem kompatibilis, külön szoftverboltja van, amiben nem tudsz magyar bankkártyával vásárolni, és ingyenes progikat is csak USA/UK régióra állított Live-val és készülékkel lehet elérni.
Zune kell a multimédiás tartalmak felpakolásához, egyebeket viszont körülményesebb a készülékre juttatni, mert háttértárként nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kés topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Proxmox VE
- Politika
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- További aktív témák...