- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Hát igen, ha azt írom, hogy "tavaly" akkor tényleg nehéz logikai ugrás kikövetkeztetni, hogy a "tavalyi modellről" beszélek. Lehet, hogy ezt kellett volna írnom, hogy mindenki megértse: "A 2012-es Surface Rt-hez képest az új modell 100 rugóval olcsóbb..."
Persze nem hittem volna, hogy ezt ilyen nehéz logikailag megugrani, valóban lehet, hogy az én hibám.Más: ha te tényleg akkora hatalommal bíró egyén vagy, mondjuk moderátor, akkor azért csodálkozom, hogy engem kezdesz el zargatni, mikor én semmi mást nem csináltam, mint bejöttem ide, és leírtam a véleményem. Erre NGA kolléga jön, és az első válasz kommentjében gusztustalanul személyeskedik.
Főleg úgy, hogy felfogni is képtelen egy olyan mondat értelmét, amit azért már egy általános iskolai szövegértéssel is meg kéne érteni.Jah, hogy a Win fanok akár milyen undorító stílusban beszélhetnek, de ha ilyen stílusban válaszolsz, akkor te leszel bannolva. Korrekt...
-
cairojack
aktív tag
Akkor te sem értetted meg, amit írtam. Remek. Vagy nem akartad. Kettőn közül te kevered itt a dolgokat. A magyar árat a külföldivel, az akkori a mostanival. Az én kommentemben semmi össze-visszaság nem volt. Egy halál egyszerű tényre utaltam vissza. Pont.
Pihenőt meg akkor nyomok, amikor én akarok, parancsolgass otthon! -
cairojack
aktív tag
Ne haragudj, de tényleg nem értem, hogy miért képtelenség egy ilyen alapvető dolgot megérteni, mint amit leírtam.
Amúgy meg alapvetően nem rád vonatkozott a dolog, hanem NGA-ra, aki felháborodik, hogy idejöttem, és 1 darab kommentben elmondtam a véleményem, ugyanakkor ő már tucatnyi kommentben itt csinálja a feszkót (mint minden létező MS/Nokia cikk alatt), mindenkinél mindent jobban tud (szokás szerint), mindenkit leszól, aki nem imádja az MS-t, kiosztja az észt, és azt nem képes felfogni, hogy a "tavaj" az a "tavaji modellre" vonatkozik.
Borzalom. Komolyan. És még ő kezd el személyeskedni, meg fikázni. Persze, hogy felmegy az agyvizem. -
cairojack
aktív tag
Vazz... 2012-ben jelent meg a Surface RT, (Vagy Surface1, vagy Original Surface, mit bánom én) nem?
Az a modell, kis hazánk boltjaiban 250k környékén volt elérhető, már ahol szürkeimportban kapható volt. Ehhez képest az új modell ára 150k alatt van. Az 100 rugóval kevesebb ugye. Mit nem lehet ezen megérteni?
De értem már miért jó nektek a Win RT.
Kb. erre az értelmi színvonalra lett fejlesztve.
Na lépek is, ilyen értetlen emberekkel szóba sem kéne állnom. Az én hibám, hogy megpróbáltam.
Részemről off, no comment, ne is álljunk szóba egymással, értelmetlen... -
-
cairojack
aktív tag
Ez egy felesleges, túlárazott értelmetlen termék. Főleg ennyiért. Igaz tavaly óta kb. 100 rugót csúszott le az ára (már ami a magyar elérhetőséget illeti). Ha még egy 50-est lecsípnek belő szimplán csak ostobaság lesz ilyet venni, nem őrültség.
Semmi értelme. Csak az X86...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest